- 1 Haziran 2008
- 296
- 186
- 103
- Konu Sahibi huzurmelegim
Eger bugun istedigim cevaplari alsaydim belki giderdim , klasik olacak ama gercektende sadece cocugum icin bunu yapabilecegimi anlamistim az cok.sadece tatmin olmaya ihtiyacim vardi duyduklarimla ilgili.oda olmadi zaten.sanirim yüzü tutmadi gelmeye ki benim onlarla donebilecegime inandi.ama oyleside bana cok mantiksiz geldi.babam kardesim kaderimi degistirdi sanip kiziyor ama bence Allah in istedigi olur yani bugun bu olduysa bundada vardir bir hayir diyorum.inanin napacagimi bilmiyorum hic ama hic.ins erken dogum gibi bi supriz yapmaz oglum.cunku hic birseyi hazir degil.kendimi uzmemeye calisiyorum.olanlar bebegimi etkilememeli.bundan sonrasinda hakkimizda hayirlisi neyse o olur ins.sadece onun dogumuna odaklanmaya calisiyorum.cabam evlilik kurtarmak degil.kendimden taviz vercek kadar kuculmek istemiyorum ama cocugum icin kendimdende taviz veririm hatta ölürümde.Allahtan sadece oglum icin guzel gunler diliyorum.babasini Allah islah etsin ne diyeyim
iyi akşamlar. ben size gidin gitmeyin diyemem ama o akşam gitmemekle bence çok iyi yapmışsınız. hakikaten anasını babasını yollayıp seni eve getirtcek. ee hadi gittin nasıl konuşcak muhabbete nasıl başlıcaksınız. saçma olurdu bu biraz. "aa bak gitti ama tıpış tıpış döndü" dicek. bende burnunu sürtmenizden yanayım.ayrıca diğer mesajlarınızıda okudum gayet yerinde şeyler düşünüyorsunuz.bence çok doğru bi karar alacağınıza eminim.
kaldı ki kimse takılmamış.kardeşinizin kullandığı kelimede hoş bi kelime değil ama kayınpederinizin babanızı arayıp "susturamadın oğlunu" demeside çok saçma. kendisi oğluna,evine sahip çıkmayı öğretememiş ne haddine laf söylemek.erkek kardeşler için kız kardeş zaten çok önemlidir.