Kendim yaşamış gibi içim eridi, okudum tüm sayfaları. Keşke evden gitmeseydin demişler ya, evden gitmesen hiçbir şey yokmuş gibi eve gelecekti o adam, sen abartıyor olacaktın, kıymet bilmiyor olacaktın, dır dır eden olacaktın. Şu anda da resmen seni kandırmaya çalışıyorlar ya da bu insanların mezhebi geniş! O esin olacak herifin kızkardeşinin başına gelse böyle bir olay tepesi atmaz mıydı? Müdahil olmaz mıydı? Kardeşini korumaya çalışmaz mıydı? Kardeşinin söylediği şeyi bahane ediyorlar. Belli ki ağam paşam diye büyümüş bu adam.
Yuvan yıkılmasın evet ama hangi yuva? Eğer adam gibi, karakter sahibi bir insan gibi kapına gelmezse ne kıymeti var?
Babanın bu konuda daha çok adım atması lazım. Sana % 100 sahip çıkmadığını düşünüyorsan, geç karşısına sor, nereye kadar benimlesin diye? Eğer arkamda değilsen ben bu adama dönmek zorunda mıyım diye sorsan ne cevap verecek merak ediyorum.
Kayinvalidenin ettiği laf..... Gerçekten her şeyi anlatıyor. Terbiyesiz, bunu söylemeye utanıyoru bile, geniş......