Bence bebekten dolayi donecegimi saniyor.bosanmayi goze alamayacagimi dusunuyor heralde.hatta tanidigim kadariyla babasida oyle akil vermistir ona.cunku dikkatimi cekti ogun babasi bize o kadar ozguvenli ve savunma mekanizmasiyla gelmiski , ben anlattim daha da konusturmadi zaten kimseyi firladi gitti.empati yapiyorum benim kardesim yapsa babam ezilir büzülür karsilarinda insanlarin.bu resmen bizi ezdi gecti sen oglunu susturamiyosun diyor bide.sen oglunu getirtebildin mi peki buraya ,hayir.boyle dusununce artik istemiyoda olabilir.yada utaniyor bilemiyorum.k.peder kesin ben buyuk olarak gittim gelmedi diye beni suclu bile goruyodur.ben onlara cok deger verirdim herseyde arar anar sorardim.onlarda bana oyle.ama simdi bakiyorum cok degisik.en kisa zamanda hatta belki bugun kalan esyalarimi alcam getircem kimse ciddi olduguma inanmiyor sanirim.kayinvalide bide bana sey demisti gel bizde kal istedigin kadar ama ben babama geldim tabi.diyorki neden oraya gittin kafan karisir orda bize gelseydin.onlarin bize gelecegi gune kadar bu evde onlar anilmadi bile.dolduruldugumu saniyolardir simdi.hatta butun suc ustumuze yikildi bile.biz gttik carsiyada cagirdik ama istemedi napalim diyolardir . Bugun dune gore daha duygusalim.kendimi nasil hissetmem gerektigini bile bilmiyorum.kosede unutulmus poset gibiyim.