Saf demiş. Bilmiyorum ki. Sadece saf görünmek istemezdim. Keşke böyle görünen bir kız olmasaydımSaf derken Temiz anlamından olan değil mi ki?
İnanın bana sadece yardımcı olmaya çalışıyordu. Çünkü sosyal bir insan. Herkesle arkadaş sadece beni rahatlatmaya çalışmışBen bunu okuduğumda şunu hissettim: O çocuk kendini güçlü göstermek için,ilgilendiği belli olmasın diye böyle bir kulp bulmuş olabilir.Bence sizden hoşlandı ve saf demek bence de temiz demek,öyle salak anlamında değil.Diğer insanlarda bulamadığı bir içtenlik yakaladığı için diğer insanlara karşı olan tavrından farklı tavır takınmış size karşı.Ben olumsuz bir şey göremiyorum
İnanın bana sadece yardımcı olmaya çalışıyordu. Çünkü sosyal bir insan. Herkesle arkadaş sadece beni rahatlatmaya çalışmışBen bunu okuduğumda şunu hissettim: O çocuk kendini güçlü göstermek için,ilgilendiği belli olmasın diye böyle bir kulp bulmuş olabilir.Bence sizden hoşlandı ve saf demek bence de temiz demek,öyle salak anlamında değil.Diğer insanlarda bulamadığı bir içtenlik yakaladığı için diğer insanlara karşı olan tavrından farklı tavır takınmış size karşı.Ben olumsuz bir şey göremiyorum
Hayır ben de bu huylarına geçen sene itici bulduğum için hiç konuşmadık zaten. Ama bu görüşmede yakınen tanıma, fikirlerini görme şansım oldu. Ve olgunlaşmış hissettim. Çünkü eski halinden eser yoktu. Ben de o yüzden etkilendim zatenHer şeyi yanlış anlamanızı bir kenara bırakırsak adam gerçekten düşündüğünüz gibi ilgi gösterse adama meyledeceksiniz gibi geldi. Gerçekten biraz saf olabilirsiniz diyeceğim ama öyle değil. Böyle atarlı giderli, cool havalarında , her şeyi ben bilirim diyip daha en basit azotu bile bilmeyen tipler kendilerini çok güzel satıyor. Kadınlar da buna bayılıyor bir yasa kadar neden bilmiyorum. Ya kadınlar kendilerini yeterince gelistirmiyor ya erkekler çok iyi çalışmış bilemiyorum. Yani itici bir tıp şu anlattığıniz, baksaniza o dersin eğitimini almış hocadan bile daha çok bildiğini düşünebilme cehaletini gösteriyor. Bu dediğim de olabilir tabi ama bir olur iki olur, böyle üstüne yapışmış bir ünu varsa öyle olmaya çalışıyordur sadece cool yaa...Öyle birinden de incelik beklemeyin bal gibi de dikkatini çekmişsiniz yoksa ikinci yarıda niye gelip yanınıza oturmuş kirmamak için mi? Buna niye kirilasiniz? Yine yaptıklarının şimdiye kadar özenle işlediği karakterine uymayacagini düşünüp kendi yerine sizi kırılgan göstermeye calismis. Çok yazdım ama hayatını böyle yaşayanlara prim vermeyin diye...
Belki de ilgi açlığı çakıyorumdur haklisiniz. İnanın başkası olsa izin vermezdim. Ama düşünceleri beni etkiledi.Bence ilgi açlığı çekiyorsunuz sipsevdi de olabilirsiniz belki. Yani hemen bi gecede hosanmak sonra o kişiyi düşünmek falan.. bırak güçlü ve dik durup neredeyse hiç tanımadığınız bir insanın omzunuza falan dokunmasina izin vermemeliydiniz sonra sizden çekinip arkanızdan böyle konuşmaya cesaret edemezdi. Birakin soğuk desinler buz gibi desinler burnu havada desinler bence bunlar diger durumdan daha iyi
Gelip söylemesi doğru bişey de arkadaşı o an çocuğa karşı neden savunmayip da tesadufen konu acildiktana sonra söylüyor. Bende ona takildimAcımış oldugunu yada saf oldugunuzu düşündüğünü var sayalım. Arkadaşınız sizin buna üzüleceğinizi bilmiyor mu ki gelip size yetişririyor hemen? Buna takıldım ben nedense..
Laf arasında söyledi. Art niyeti yoktur diye düşünüyorum. Çünkü laf lâfı açmıştı. Şuan pek hatırlamıyorum amaAcımış oldugunu yada saf oldugunuzu düşündüğünü var sayalım. Arkadaşınız sizin buna üzüleceğinizi bilmiyor mu ki gelip size yetişririyor hemen? Buna takıldım ben nedense..
Kendinizi böyle görmeyin lütfen. O arkadaş dediğim gibi yapmış. Bakın geçen bir film izledim. Beşinci sınıftan liseye kadar bir kızla sürekli dalga geçiyorlar okulda süreklo cisli diyorlar falan. Bunların da başını başka bir kız çekiyor. Dalga geçilen kız yalnız kalıyor kendiniz kapatıyor, öyle ki diğer dalga geçenler niye geçtiğini bile bilmiyor. Onu beşinci sınıftan beri tanıyanlar biz niye onla dalga geciuordik diyor unutmuşlar bile yani. Sonra üzücü bir olayın ardından kız intihar ediyor. Sonra anlaşılıyor ki bu dalga geçilen kız aslında kızla en çok dalga geçen kızın en yakın arkadaşı imiş ve bu dalga geçen arkadaş anne babası ayrıldigi zaman o yaşta altına isermis hala bu kiz da yatılı evinde kaldığında görurmis. Sonra 5. Sınıfta okulla kampa gittiklerinde o kız uyku tulumuna isemis ve birisi fark Edip bunu kim yaptı diye dalga geçince direkt kendisini de bilen en yakın arkadaşını gösterip dalga geçmiş ve lakabını takmış. Sonra sürekli dalga geçmesi de bu yüzdenmis. Bu sadece film ve yine uzun yazdım ama:)) aynı mantık işte...İnanın bana sadece yardımcı olmaya çalışıyordu. Çünkü sosyal bir insan. Herkesle arkadaş sadece beni rahatlatmaya çalışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?