Çok salak hissediyorum

Size rol yapmış. O yaşlarda birisi kolay kolay değişmez bir senede l, değişmesi anca iş hayatını bulur ,ama ben bosuna mi anlatıyorum:)

Çok haklısınız bunu düşüneceğim:)

Siz ne konuştunuz sohbet ederken?
Şu yüzünden soruyorum; sizi kırmamak üzmemek için öyle tavır takınmış ya bu kanıya nereden varmış olabilir?
Aslında kitaplar. Filmler,tiyatro hakkında ve oyun oynadık zaten ama en son gitmek istemiyorum. Bir daha geleceğim dedigini hatırlıyorum

Saf deyince o kadar üzüldüm ki belki regl dönemindeyim. O yüzden bilmiyorum ama karşı cins değil de çocukmuşum gibi hissettim
O kiza da tam inanma bence sen yinede...
Bir daha bir araya gelirseniz cocukla 'ask olsun x ne safligimi gordun,yanimda rahat olabilirsin gayet' diyip uygun bir anda zarfı atarsin,cikar ortaya gercek

sana bi sarilasim geldi su an uzulme kiz temiz kalpli olmak, saf olmak cok guzel bisey bence Ama bence senden hoslanmis olabilir. Belki de guclu gorunmek icin o arkadasina oyle demis olabilir bilemedim

İnanın bana sadece yardımcı olmaya çalışıyordu. Çünkü sosyal bir insan. Herkesle arkadaş sadece beni rahatlatmaya çalışmış
Sizin niye yardima ihtiyaciniz var ya da rahatlamaya? Arkadas grubunuzla bir etkinliktesiniz yani nasil bir rahatsizlik icindeydiniz ki arkadaşınız bile olmayan o kisi iyi niyetle ! sizi rahatlatmayi kendine gorev bildi.

Saf olmak iyidir ama siz yardima , rahatlatilmaya muhtac bir durumda misiniz cunku bu saflik degil baska bisey.

Saf olun yine ne guzel masum ve temiz kalın, fakat dik durun, rahat olun , kendinize güvenin.

saflik ne zamandan beri utanilacak bisey oldu. kendin neysen osun. kasarlanmis zihniyet icinde saf kalmak en guzeli.

benim sevgilimi de ben flört etmeye başlamadan önce hiç sevmezdim. her şeyi ben bilirim, en iyi benim kafasında dolaşırdı ortada. onunla iletişim kurmaktan da kaçardım kendimi iyi hissettirmezdi yani bana.

onun da bana karşı davranışlarını önce arkadaşlarım fark ettiler ve hala da söyler "senin çevremde gördüğüm bütün kızlardan farklı olduğunu düşündüğüm için nasıl davranacağımı bile bilemedim" diye. çocuk sizi farklı görmese niye kırmaktan çekinsin? iletişim bile kurmaz ki.

kendinizi kötü hissetmeyin, kimin kimden ve hangi özellikten hoşlanacağı belli olmaz ki. eğer sizin öyle bir düşünceniz varsa biraz da siz hamle yapın.

Ben sende biraz öz güven eksikliği sezdim. "Kendimi genelde düzgün ifade edemem." diye konuya girmenden anladım ilk başta. Öz güven eksikliğinden kaynaklı olarak çekingen bir tavrın var gibi. Bunun yanı sıra masum, ağırbaşlı hareketlerin var.
Çocuk bundan etkilenmiş olabilir. Neden olmasın ki illa kendi gibi birinden etkilenecek diye bir kural yok ki. Bence olursa çok iyi bir çift olabilirsiniz. Sen onun sivri yönlerini törpülersin, o da seni biraz açar. Çekingen tavrını üzerinden atmana sebep olur belki.
Bodoslama dal demiyorum ama anlayıp, bilmeden hemen negatif olma.

Haklisiniz

hahahhayyy yeminle senin arkadas kiskanmis. ergenligi gecmemis anlasulan sende kimseye yuz verme. bunlar dert degil aksine insan tanimak icin firsat

Safsın ama çocuğun sana ilgisi bununla alakalı değil. Şöyle düşün sen arkadaşlarının ağzını ararken ' X bu akşam benimle çok ilgilendi. Ben de bi heyecanlandım sanki.' mi dedin yoksa ' x ne kadar olgunlaşmış' mı? Çocuk sana ilgisine kılıf bulmuş işte.

Yok olgunlaşmış dedim. O da bunu söyledi

Çocuk hakkında yorum yapamayacağım ama öyle tip insanlar saf maf dinlemez kırar geçer, umursamaz.

Arkadaşın garip geldi bana. Sana açık açık bunları söyledi yani. Senin hakkında ne diye konuşma gereği duymuşlar? Arkadaşını da bir düşün sen bence o da pek iyi değil.

Yani bana sen temiz bir insansın X bile senin hakkında böyle düşünüyor dedi bu şekilde söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…