Size rol yapmış. O yaşlarda birisi kolay kolay değişmez bir senede l, değişmesi anca iş hayatını bulur ,ama ben bosuna mi anlatıyorum:)Hayır ben de bu huylarına geçen sene itici bulduğum için hiç konuşmadık zaten. Ama bu görüşmede yakınen tanıma, fikirlerini görme şansım oldu. Ve olgunlaşmış hissettim. Çünkü eski halinden eser yoktu. Ben de o yüzden etkilendim zaten
Çok haklısınız bunu düşüneceğim:)Kendinizi böyle görmeyin lütfen. O arkadaş dediğim gibi yapmış. Bakın geçen bir film izledim. Beşinci sınıftan liseye kadar bir kızla sürekli dalga geçiyorlar okulda süreklo cisli diyorlar falan. Bunların da başını başka bir kız çekiyor. Dalga geçilen kız yalnız kalıyor kendiniz kapatıyor, öyle ki diğer dalga geçenler niye geçtiğini bile bilmiyor. Onu beşinci sınıftan beri tanıyanlar biz niye onla dalga geciuordik diyor unutmuşlar bile yani. Sonra üzücü bir olayın ardından kız intihar ediyor. Sonra anlaşılıyor ki bu dalga geçilen kız aslında kızla en çok dalga geçen kızın en yakın arkadaşı imiş ve bu dalga geçen arkadaş anne babası ayrıldigi zaman o yaşta altına isermis hala bu kiz da yatılı evinde kaldığında görurmis. Sonra 5. Sınıfta okulla kampa gittiklerinde o kız uyku tulumuna isemis ve birisi fark Edip bunu kim yaptı diye dalga geçince direkt kendisini de bilen en yakın arkadaşını gösterip dalga geçmiş ve lakabını takmış. Sonra sürekli dalga geçmesi de bu yüzdenmis. Bu sadece film ve yine uzun yazdım ama:)) aynı mantık işte...
Aslında kitaplar. Filmler,tiyatro hakkında ve oyun oynadık zaten ama en son gitmek istemiyorum. Bir daha geleceğim dedigini hatırlıyorumSiz ne konuştunuz sohbet ederken?
Şu yüzünden soruyorum; sizi kırmamak üzmemek için öyle tavır takınmış ya bu kanıya nereden varmış olabilir?
Saf deyince o kadar üzüldüm ki belki regl dönemindeyim. O yüzden bilmiyorum ama karşı cins değil de çocukmuşum gibi hissettimSana iltifat etmiş hassas ve narinsin demis
Niye hic biriniz anlamadiniz ya
O kiza da tam inanma bence sen yinede...Saf deyince o kadar üzüldüm ki belki regl dönemindeyim. O yüzden bilmiyorum ama karşı cins değil de çocukmuşum gibi hissettim
Sizin niye yardima ihtiyaciniz var ya da rahatlamaya? Arkadas grubunuzla bir etkinliktesiniz yani nasil bir rahatsizlik icindeydiniz ki arkadaşınız bile olmayan o kisi iyi niyetle ! sizi rahatlatmayi kendine gorev bildi.İnanın bana sadece yardımcı olmaya çalışıyordu. Çünkü sosyal bir insan. Herkesle arkadaş sadece beni rahatlatmaya çalışmış
HaklisinizSizin niye yardima ihtiyaciniz var ya da rahatlamaya? Arkadas grubunuzla bir etkinliktesiniz yani nasil bir rahatsizlik icindeydiniz ki arkadaşınız bile olmayan o kisi iyi niyetle ! sizi rahatlatmayi kendine gorev bildi.
Saf olmak iyidir ama siz yardima , rahatlatilmaya muhtac bir durumda misiniz cunku bu saflik degil baska bisey.
Saf olun yine ne guzel masum ve temiz kalın, fakat dik durun, rahat olun , kendinize güvenin.
Sanmıyorum ama işte :)sana bi sarilasim geldi su anuzulme kiz temiz kalpli olmak, saf olmak cok guzel bisey bence Ama bence senden hoslanmis olabilir. Belki de guclu gorunmek icin o arkadasina oyle demis olabilir bilemedim
hahahhayyy yeminle senin arkadas kiskanmis. ergenligi gecmemis anlasulan sende kimseye yuz verme. bunlar dert degil aksine insan tanimak icin firsatMerhabalar biraz uzun yazmak istiyorum.19 yasindayim. Umarım güzelce ifade edebilirim kendimi. Çoğu zaman edemem çünkü.
Geçen sene bizim sınıfta bir çocuk vardı. O zamanlar hiç ilgimi çekmemişti. Çünkü fazla eleştirel ve sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen biri olduğunu düşünüyordum. Çünkü hocalara karşı,diğer arkadaşlarına karşı her zaman eleştirel ve baskın duruyordu. Sonra bu sene özel üniversiteye geçiş yaptı.
Ziyâret etmek için bu sene okula geldi. Biz sınıfdan birkaç arkadaşla tiyatroya gidecektik. Ortak arkadaş olduğumuz için o da geldi. Kalabalık bir gruptuk. Benim yanıma bir arkadaş onun yanına da o oturdu. Biz tam anlamıyla ilk defa orada sohbet etme fırsatı bulduk.
Ben konuşurken şaşırdığını fark ettim. Sanki böyle olduğumu düşünmeyen biri gibiydi. O muhalefet halinden de eser tok gibiydi. Hiç utanmayan çocuğun konuşurken utandığını ve arada dilinin sürçtüğünü fark ettim. Dediğim gibi çok sosyal ve çevresi geniş olan bir çocuktur. Rahattır da. Tiyatro arasından sonra da yanıma o oturdu.
Çıkışta grupça bir mekana gittik. Oyun oynayacaktık. Sigara içmeye çıktıklarında kızlara sordum. Oyun oynarken çok hırslı , çirkefleşebilir dediler. Ama aksine çok ilgiliydi. Bakıyordu. Elime dokunarak kartı alıyordu. Arada omzuma dokunuyordu. Ben de çok etkilendim. Diğer erkek arkadaşla konuşunca bozuluyordu sanki. ben öyle sanmışım galiba. Bunları düşünüyordum sürekli. Bugün işte ortak arkadaşımız ile markete gittik. Ona dedim ki X ne kadar olgunlaşmış. Hiç eskisi gibi değildi dedim. O da dediki gülümseyerek o sana öyle davranıyordu. Bana senin hakkında ne kadar saf kız. Onunla konuşurken dikkat etmeliymişim gibi hissediyorum. Kötü bir şey söylersem hemen ağlayacak gibi demiş.
Kendimi o kadar kötü hissettim ki kızlar. Gerçekten safım ben. Kaç gündür benden etkilendiğini düşünüp heyecanlanıyordum. Oysaki çocuk sadece bana acımış resmen. Üzülmeyim diye hassas davranmış o kadar. Kendimi o kadar kötü hissettim ki arkadaşlar. Ben saf bu tabirlerden çok yoruldum. Sanki kimse beni ciddiye almıyor. Aşk olarak sevmeyecek gibi geliyor. Ben her şeyi yanlış anlamışım. Çok üzüldüm
Yok olgunlaşmış dedim. O da bunu söylediSafsın ama çocuğun sana ilgisi bununla alakalı değil. Şöyle düşün sen arkadaşlarının ağzını ararken ' X bu akşam benimle çok ilgilendi. Ben de bi heyecanlandım sanki.' mi dedin yoksa ' x ne kadar olgunlaşmış' mı? Çocuk sana ilgisine kılıf bulmuş işte.
Bilmiyorum ama kendimi kötü hissettimBazı erkekler saf sever yalnız :)
Yani bana sen temiz bir insansın X bile senin hakkında böyle düşünüyor dedi bu şekilde söylediÇocuk hakkında yorum yapamayacağım ama öyle tip insanlar saf maf dinlemez kırar geçer, umursamaz.
Arkadaşın garip geldi bana. Sana açık açık bunları söyledi yani. Senin hakkında ne diye konuşma gereği duymuşlar? Arkadaşını da bir düşün sen bence o da pek iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?