Çok salak hissediyorum

Arkasinin seni cekemeyip saf dedigi ne malum.belki cocuk saf demedi.yada diyelim ki saf dedi.saflik temizlik duruluktur erkekler bu tip kizlari begenir

Yani bana sen temiz bir insansın X bile senin hakkında böyle düşünüyor dedi bu şekilde söyledi

Çocuk bahsettiğin kadar egoist bir insan ise sana karşı ne kadar iyi olursan ol, kırılma diye o denli samimi davranacağını sanmıyorum. Genelde o tip insanlar birini kırmayı umursamaz -ki senin neden muhabbetin geçmiş aralarında o şekilde hala anlamadım.

Arkadaş senin arkadaşın bilemem tabii ama ben vakti zamanında çok arkadaş kazığı yediğim için arkadaşını garipsedim. Saflıktan, temizlikten yemedim gerçi o ayrı fakat bazı insanlar çok özgüven kırıcı oluyor. Tabii ki arkadşın tamamen iyi niyetle ve dürüst davranmış olabilir. Lakin, kimse hakkında durup dururken böyle konuşulmaz.

Bir de anlattığın çocuktan hayır gelir mi, gelmez mi meçhul.

eğer egoist narsist biriyse

ve senden etkilendiyse seni çözüp senin beğeneceğin kalıba girmiştir.

sen egoist birini istemeyecek birisi gibisin o yüzden sana karşı kendini gizleyip senin beğendiğin insan formuna bürünmüş.

bunlar hep ayak.

inan bana. yürüdüğün yollardan aynı yaşlarda geçmiş biriyim. keşke zamanında biri bana bunu söyleseydi de 9 senemi kaybetmeseydim.

Yok zaten beni etkilemeye çalışmamış. Bir ilişki söz konusu olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…