Çok samimi arkadaş, adeta ilişkide 3. Kişi

Sinirlendiğini anlarsa daha çok üzerine gelebilir. Var böyleleri başkasının mutluluğunu çekemeyen. İnadına daha mutlu olun yaptıklarının işe yaramayacağını bilsin Gereksiz değil bence bende kıskanç değilim erkekler farketmezler , bu kadar ayrıntı varsa doğrudur. İlgisi olmayabilir ama grupta tek kız olduğundan yine aynı şekilde devam etmesini istediğindendir . Erkek arkadaşına söyleme bunları çünkü senin hüsnükuruntun diyecektir. Mutluluklar diliyorum

Canım benim sen kıskanç falan değilsin,bu kız sağlam bir kız değil,okurken sinirlerim gerildi.Sevgilim böyle bir samimiyete izin vermezdi,verseydi de ben çıldırırdım.Cidden çok cıvık bir kız.

Haklısın bence ben olsam ben de kıskanırdım.Seni biraz ben eskiden beri varım edasıyla dışarıda bırakmaya çalışıyor

Off konu eskiymiş özür dilerim hortlattığım için nasıl geldim buraya bilmiyorum umarım o kız şuan gruptan dışlanmıştır:)

Ben bunun çok yakınını eşimin arkadaşının eşi ile yasadım. Artık görüşmüyoruz.
Herkes yerini haddini bilecek.

Konu sahibi hala aktif sitede. Bende merak ettim aslında ne oldu o kız acaba?

B Bremenmizikacisi

Banada nedense kız değilde erkek arkadaşının sürekli senin hesabınıda ödemesi battı. Bir günde ben ödeyim diyip cüzdanını göstersen erkek arkadaşınla kendi paranı ödesen ?

Bariz bir kıskanma durumu var. Rahatsız oluyor görünme. Tam tersi anlattir gül rahat ol.

Konu sahibi bugün giriş yapmış. Bu konuyu güncellese bari, 3. kişinin akıbetini merak ettim:)

Ben de merak ettim

Ona ne senın cuzdanından.Ne sacma bi cevap bu .Çok gerekdız bır kız

Ay ben de çok merak ettim ne oldu ne bitti

Görümcen hayırlı olsun yok mu belalı gıcık bi erkek arkadaşın aralarını yap bulsun belasını

ayy icim sisti okurken. Ben olsam yuz kere demistim erkek arkadasima araya bu kizla mesafe koy yoksa bizim is yaş diye. ayrica kiz cocuktan hoslaniyo olabilir yoksa niye sadece tek fotolari begensin bence ayari verin kizada sevgilinize de

Kiz anam hortlak konuymus konu sahibi kizi oydun mu evlendiniz mi cocuk varmi izmire gittiniz mi naptiniz

Konu hortlamis ama nen de merak ettim su ruh hastasi kizi. B Bremenmizikacisi o kiza ne oldu? Iliskiniz hala devam ediyor mu sevgilin ile?

B Bremenmizikacisi ignore etme konuyu gel anlat 2 yıl olmuş yaşıyor mu o kiz hala?

İnşallah katil olmamıştır

Binlerce yürek, akıllarda tek soru : o şırfıntıya ne oldu?

Ilk kez hortlatilan bir konuya tezahurat yapiyoruz

Canım benim sen kıskanç falan değilsin,bu kız sağlam bir kız değil,okurken sinirlerim gerildi.Sevgilim böyle bir samimiyete izin vermezdi,verseydi de ben çıldırırdım.Cidden çok cıvık bir kız.

Bu kız hayattaki en sevmediğim insan tipi,istersen ben kırayım para da istemem.

Haklısın bence ben olsam ben de kıskanırdım.Seni biraz ben eskiden beri varım edasıyla dışarıda bırakmaya çalışıyor

Konu sahibi pazartesiden beri girmiyor
Geldiim geldiiim
Konu eski tam olarak hatırlamıyorum ama kız bi müddet daha bu davranışlarına devam etti ben sabır sebat gösterdim. Ondan sonra sevgili buldu kendine ay bir rahatladım bir rahatladım anlatamam. Heralde yaklaşık 1,5 yıldır falan bir ilişkisi var. Eskisi kadar zaten darlamıyor buluştuğumuzda da bana harika davranıyor özetle sevgili bulunca rahatladı kız

Ay hala görüşüyor musunuz ben biten bir hikayenin kahraminidir sanmistim Allah bozmasın demek düşer bize de

Bende bunu soracaktım eğer o an ortam gürültülüyse arkadaşlarıyla başka bir muhabbete dalıp duymadıysa neyse ama duyupta bir şey demediyse bence erkek arkadaşını uyarmalısın. Hatta bahsetmediysen bu şaka yollu laf sokma olayından bahsetmelisin tabi şikayet eder gibi değil usulünce söyle tepkisini ölç. Eğer geçiştirir veya küplere binerse bilki bir şey var veya daha önceden olmuş.

- ayy konu eskiymiş atladım direkt sazan gibi hortlatmayın şu eski konuları ya

Ayyyyy inanamıyorum ben benzerini yaşadım asırı gıcık oluyordum o kıza ve kız sureklı gruptan degil de birebir olarak özelden yazıyordu erkek arkadaşıma mesela ya yolmamak ıcın kendimi zor tutmustum anca erkek arkadaşına söylemen lazım mesafe koysun diye yani aşırı sinir bozucu bir durum

Meger araniyomus bulmus

Niye siz hep sürekli birlikte çıkıyorsunuz?
Ben olsam sevgilimle başbaşa takılmak isterüm
Arada olur ama sürekli bu kız yanınızda
Senin cüzdanını görebilecek miyiz lafı hiç iyi niyetli değil
Sevgilini çek karşına konuş güzelce
Bu kız yada bir başkası sürekli yanımızda ben başbaşa vakit geçirmek istiyorum dersin
Ne böyle yapışkan birşey
Sevgilinde tarafını seçsin

Tüm mesajları okudum. Gerçekten harika birisiniz. Özel hayatımda bir problem yaşasam kesinlikle tavsiye almak isteyeceğim insanlardan biri olurdunuz Mutluluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…