Çok samimi arkadaş, adeta ilişkide 3. Kişi

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Erkek arkadaşımın çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var 6 kişilik. Hepsiyle en az 12-13 yıldır arkadaşlar. İçlerinde en çok bir kızla yakın ve bu kız da zaten gruptaki tek kız. Kızı ben de seviyordum iyi bi kız ama erkek arkadaşımı benden kıskandığını hissetmeye başladım sanki benle paylaşmak istemiyor beni yok sayıyor gibi.

Bunlar grup halinde buluşurken kıza hiç hesap ödetmiyorlarmış kızın hesabını da kendi aralarında bölüşüyorlarmış. Mesela bu kız, erkek arkadaşım ve ben üç kişi olarak buluştuğumuzda yine erkek arkadaşım benim hesabımı öderken kızınkini de ödeyiveriyor. Ama erkek arkadaşım şu sıra para biriktirmeye çalıştığı için bayağı bir kemer sıkma politikası izliyor. Geçen cuma yine üçümüz buluştuk onlar bayağı içki içtiler ben de sadece bi portakal suyu içtim. Erkek arkadaşım sadece kendi içtiklerini ve benim portakal suyumu ödedi kız da kendi hesabını ödedi ama ciddi anlamda suratı düştü arabada hiç konuşmadı vs. Sonra geçen cumartesi de benle birlikte 6 kişi olacak şekilde buluştuk hesabı istedikten sonra kız “hesabı 6ya bölelim herkes kendisininkini ödesin” dedi erkek arkadaşım da kendi payına düşenle benimkini ödedi. Kız da bunun üzerine bana şaka(!) yollu “acaba senin cüzdanını hiç görebilecek miyiz ya” dedi. Ben de “senin cüzdanını da hayatımda ilk kez görüyorum zaten sana bi ara kahve ısmarlayayım bi ara o esnada görürsün” dedim kız da tamam sözün olsun vs. Dedi.

Dün yine aynı ekiple buluştuk. Bir mekandan başka bir yere geçecektik yağmur yağıyordu, erkek arkadaşımla diğer arkadaşı arabaları otoparktan almaya gittiler biz de mekanın önünde bekliyoruz. Diğerleri kendi aralarında konuşuyordu biz de kızla yüksek lisanstan falan bahsediyorduk ben olduğum şehirde yüksek lisans yapmayı düşündüğümü söyledim o da “ooo biz x’le(erkek arkadaşım) izmire gideriz o zaman o kadar bekleyemeyiz” dedi(erkek arkadaşımın izmire özel bir ilgisi var da gitmesi gibi bi ihtimal yok adam zaten asker şırnaktan bu tarafa gelebilirse şükretsin). Ben de gülerek “sen kendini çok kaptırma istersen o iş biraz yaş gibi” dedim. O da yok ya niye yaş olsun falan bi şeyler geveledi ağzında o sıra diğer çocuklar bize bi şey dedi vs konu dağıldı.

Bunun yanısıra kız habire erkek arkadaşımla olan anılarını anlatıyor. Habire “biz x’le şurdayken, x’le şöyle yapmıştık, hatırlıyo musun x şuraya birlikte gitmiştik” diyor ama asla gruptaki başka kişilerle ilgili böyle şeyler anlatmıyor. Veya mesela bir plan atıyor ortaya, erkek arkadaşım o tarihte beautiful gelemez okulu var diyor ama kız erkek arkadaşımı duymamış gibi o planda ısrar ediyor. Veya herhangi bir şey için hep erkek arkadaşımı arıyor, onun olmadığı buluşmalarda falan hep erkek arkadaşımı arayıp soruyor napıyosunuz diye. Yine veya hep erkek arkadaşımı arıyor haftasonu ne yapacağız diye sonra erkek arkadaşım diğerlerini arayıp soruyor.

Ayyyyrıcaaa ennn önemlisiiii erkek arkadaşımın tek başına olduğu fotoğrafları beğeniyor, birlikte olduklarımızı beğenmiyor, benim fotoğraflarımı zaten assssla ama asssla beğenmiyor

Gereksiz bi kıskançlık mı yapıyorum sizce çünkü kıskanmaya gayet meyilliyim. Yoksa sizce haklı mıyım aydınlatınız beni güzel kadınlar

Erkek arkadaşınzıın yanında size, senin cüzdanını hiç görecek miyiz deyince erkek arkadaşınız müdahale edip bir şey demedi mi sizi korumak adına? Demedi ise demesi gerekirdi kesinlikle, şaka yollu bile olsa. Kıskançlık kesinlikle var, o konuda haklısın, çok belli şekilde. Erkek arkadaşına özel bir ilgisi yoksa bile, grupta tek kız iken, başka kızı çekemiyor herhalde,kıskanıyor.

Yazarken iyice sinirlendim şimdi gidip kızın ağzını burnunu kıracam beni niye beğenmiyorsun diye şaka tabi ki ciddiye alıp linç etmeyin nolur. Bi linci daha yiyecek takatim kalmadı
Kıskançlık var gibi ama bence erkek arkadasini beğendiği için değil bu davranışlar yıllarca bu grup beraber takılmış gruptaki tek kız olmus şimdi bi başka kızı kabul etmiyor olabilir. Yapacak bişey de aslında pek yok gibi gorusmeyin dicem de kaç yıllık arkadaşlar araya yılan girdi derler

Duymadı ki erkek arkadaşım. Tam kalkıyorduk zaten ortam da çok gürültülüydü

Bence kesinlikle haklısınız. Kız, erkek arkadaşınızı sizden kıskanmasa ve size de en yakın arkadaşımın sevdiği kız diye saygı duyuyor olsa belli ederdi bunu bir şekilde. Ne bileyim fotoğraflarınızı jest olsun diye bile olsa beğenebilirdi ya da hesap ödeme konusunda böyle bir laf etmesine bile gerek olmazdı ona ne ki yani. Alttan alttan laf sokmaya çalışmış alenen iğnelemiş. Acaba erkek arkadaşınızdan hoşlanıyor olabilir mi? Çünkü çok görüyoruz bu tarz durumları. Kanka ayağı derler ya o misal. Bilemedim...

Ya ben de sizin gibi düşünüyorum da çok sinir bozucu. Bir de biz 1 yıldır birlikteyiz bu kızın arkada takıldığı birkaç kişi oldu hepsi hüsranla sonuçlandı sinirini benden çıkarıyo galiba anlamadım çünkü daha önce böyle şeyler yapmıyodu

Erkek arkadaşınıza ilgisi olduğundan değil gruptaki herhangi biride olsa başka birine ilgisinin kaymasını istemez senelerdir böyle alıştığı için. O gruptaki tek kadın olma baskınlığı bencilliği sadece. sizide üstü kapalı yıldırıp gruptan dışlamak istiyor.

Bir 1 yıldır birlikteyiz bu arada kızın takıldığı birkaç kişi oldu ama bi sonuca varamadı hiçbiri ve ciddi anlamda kızın morali bunlara bayağı bie bozuldu. Sonra da bana sardı erkek arkadaşımdan da hoşlanmıyodur inşallah hoşlanıyorsa eğer onu gebertmem gerekir

Nasıl bir politika izlememi önerirsiniz

Erkek arkadaşınız bu olanların farkında mı peki?

Sevgiliniz kıymete binmiş bence. Size olan ilgisi sevgisi kıza batıyor. Size dış kapının mandalı muamelesi yapıyor o yüzden. Yerinizde olsam iplemem, sevgilime kötülemem, yani sevgilimin gözünde düşecek herhangi bir çıkışta bulunmam ( en azından sevgilim duymuyorken falan yaparım ) Masum görünmeye çalışırım çünkü erkekler mağdur ve mazlumu sever korurlar
Kıl oldum kıza bu arada

Asla şüphen olmasın grupta yıllardır tek kız kendi olduğu için başka bir kızın varlığına katlanamıyor.Bana kalırsa yaptığı hareketler tamamen bilinçli bir şekilde seni hedef alan hareketler .Ama eğer sözlü olarak tartışırsanız veya erkek arkadaşınıza hissettirirseniz sözlü olarak şunu dedi bunu dedi diye siz suçlu olursunuz.Mümkün olduğun sakinliğinizi koruyun (zor biliyorum).Hiçbir lafının altında da kalmayın o nasıl alttan alttan söylüyorsa siz de öyle cevap verin. Erkek arkadaşınızı yavaş yavaş o gruptan uzaklaştırmaya bakın bence çok yakın erkek arkadaş grubu da iyi değil özellikle bekarlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…