Çok samimi arkadaş, adeta ilişkide 3. Kişi

Arkadas olarak takilip hafifte ilgisi hosuna gidiyordur. Aslinda erkek arkadasina karsi elektrik yok o mana da ama iyi biri ve bonkor eglenceli biri olmasida hosuna gidiyor. Hatta icten ice diyordur soyle bi sevgili bulamadik anca arkadas olduk sansima tukureyim bile diyordur. Ne kadar yakin arkta olsa basbasa basbasa izmirdir vs dir bana pek masumane gelmiyor. Kaldi ki bir erkekle bir kadin arkadas olabilir evet ama arada bi ciZgi vardir o sınırlar dahilinde kabulumu gorur. Kiz cok istiyosa sevgili yapsin onla gitsin izmire.

Akrep burcuyum :) ama metanetliyimdir genel olarak veya sinsi artık ne deniyorsa

Akrep burcuyum :) ama metanetliyimdir genel olarak veya sinsi artık ne deniyorsa
Ay bende akrebim ve gözüm döndü. Hani bu sessizliğin arkasından bi lafı gediğine oturma, ağzının payını verme, görüşmek için bile yüzü olamama durumu bekledim. Bi şeyler yap gözünü seveyim, sonrada yaz buraya. Mutlu olalım.

Şu yoruma şu cevabınızı görünce bi rahatladım, tebrik ederim vallahi sizi cevapsız kalmamışsınız
Evet kız da bir tuhaflık var hakikaten ama ben şunu merak ettim, bu bahsettiğiniz 12-13 senelik arkadaş grubu arasında hepsi aynı anda mı tanışmış? Yani bu kız arkadaş da 12-13 senelik mi tam olarak o kısmı algılayamadım, yazdıysanız da kaçırdım sanırım. Ayrıca erkek arkadaşınızın sizden önce ki sevgililerine nasıldı acaba mesela hala görüşüyor mu arkadaşça onlarla? Bunlara bir bakmak lazım çünkü ben emin olamadım, sadece arkadaşça hisler mi besliyor yoksa karışıkllık mı var

hiç üzülme tatlım erkek arkadaşına ilgisi olduğu yok o sadece yıllarca tek olmayı seninle paylaşmayı hazmedememiş. benimde eşimin bekarken öyle bir arkadaşı vardı. gereksiz triplerinden dolayı eşim onunla görüşmeyi kesti bende zaten hiç mutap bile olmuyorum. kendi kendini komk duruma düşürdü :) sen erkek arkadaşın için özelsin, bunu her daim o kıza hissettir. ha bu arada o cüzdanıda hiç çıkarma çatlasın orta yerinden :)))

siz anlat
siz anlatırken ben bile kıskançlık kokusu aldım...o kızdan uzak durmaya bakın bence hiç hoşlanmadım..

Erkek arkadaşından hoşlanıyor mu bilemeyeceğim de, amma görgüsüz belli. Bu ne yahu insanlar senin hesabını ödemek zorunda mı? Kurnaz ve çıkarcı bir tip gibi geldi bana. Dikkatli olun.

Ben de mühendis olduğum için üniversitede falan arkadaş grubundaki tek kızdım ama kimseye hesap ödetmezdim bir kez bile ödetmedim ne münasebet. Erkek arkadaşınız ve arkadaşları da bi acayipmiş. Kız zaten acayip. Sizin hesabınızı da erkek arkadaşınız neden ödüyor onu da anlamadım da neyse. Erkek arkadaşınıza özel bir durum değil bence diğerlerinin kız arkadaşlarına da aynıdır. Erkeklerin ilgisine göre kendilerine değer biçiyor zavallı kızlarımız.

Akrep miiii? Omg kimle dans ettiginin farkinda degil bence. Yakinda ogrenir .Akrep durur durur anini bekler intikam icin o yuzden aslinda sen en dogru davranisi ve zamani bilirsin bence. Benim yukselenim akrep ben daha kiskancim sanirim ve de supheci

Ben de çok kıskancımdır ama bu tarz stratejik şeyleri seviyorum ya minik ruhum kaostan besleniyor biraz

Yani bir kadına hesap ödetmemek adabı muaşeret sayılıyor vakti zamanın da onlarda buna uygun olarak kızın hesabını ödemişler o da öyle süregelmiş belli ki. Nitekim benim de hesabım içki içmediğim için çok az tutuyor sevgilimin eline al 20 lira diye tutuşturmak pek mantıklı olmuyor

Yani o kadar detaylı ben de pek bilmiyorum açıkçası bir de hiç bunları gözlemleyecek fırsatım da olmadı. Elimizdeki veriler çok sınırlı

Yani o kadar detaylı ben de pek bilmiyorum açıkçası bir de hiç bunları gözlemleyecek fırsatım da olmadı. Elimizdeki veriler çok sınırlı
Bence bir öğrenmek lazım bu kız böyle bütün exlerle iyi bir sana böyleyse hususi olarak nedir yani derdi...
Öyle böyle var bir sıkıntı bu kızda aman ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…