- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Akrep burcuyum :) ama metanetliyimdir genel olarak veya sinsi artık ne deniyorsaBurcunu merak ettim şuan :) ben o masayı ateşe veririm. İzmire gideriz seni bekleyemeyiz ne ya? Sen kimsin pardon, daha düne kadar 5 erkeğe hesabını kitlerken hiç mi cüzdanın varlığından haberin yoktu? Ay yok böyle ilişki yaşayamazdım ben, nasıl kıskanmaya meyillilik bu hatun kişi?
Ay bende akrebim ve gözüm döndü. Hani bu sessizliğin arkasından bi lafı gediğine oturma, ağzının payını verme, görüşmek için bile yüzü olamama durumu bekledim. Bi şeyler yap gözünü seveyim, sonrada yaz buraya. Mutlu olalım.Akrep burcuyum :) ama metanetliyimdir genel olarak veya sinsi artık ne deniyorsa
Şu yoruma şu cevabınızı görünce bi rahatladım, tebrik ederim vallahi sizi cevapsız kalmamışsınız“acaba senin cüzdanını hiç görebilecek miyiz ya” dedi. Ben de “senin cüzdanını da hayatımda ilk kez görüyorum zaten sana bi ara kahve ısmarlayayım bi ara o esnada görürsün” dedim kız da tamam sözün olsun vs. Dedi.
siz anlatırken ben bile kıskançlık kokusu aldım...o kızdan uzak durmaya bakın bence hiç hoşlanmadım..Erkek arkadaşımın çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var 6 kişilik. Hepsiyle en az 12-13 yıldır arkadaşlar. İçlerinde en çok bir kızla yakın ve bu kız da zaten gruptaki tek kız. Kızı ben de seviyordum iyi bi kız ama erkek arkadaşımı benden kıskandığını hissetmeye başladım sanki benle paylaşmak istemiyor beni yok sayıyor gibi.
Bunlar grup halinde buluşurken kıza hiç hesap ödetmiyorlarmış kızın hesabını da kendi aralarında bölüşüyorlarmış. Mesela bu kız, erkek arkadaşım ve ben üç kişi olarak buluştuğumuzda yine erkek arkadaşım benim hesabımı öderken kızınkini de ödeyiveriyor. Ama erkek arkadaşım şu sıra para biriktirmeye çalıştığı için bayağı bir kemer sıkma politikası izliyor. Geçen cuma yine üçümüz buluştuk onlar bayağı içki içtiler ben de sadece bi portakal suyu içtim. Erkek arkadaşım sadece kendi içtiklerini ve benim portakal suyumu ödedi kız da kendi hesabını ödedi ama ciddi anlamda suratı düştü arabada hiç konuşmadı vs. Sonra geçen cumartesi de benle birlikte 6 kişi olacak şekilde buluştuk hesabı istedikten sonra kız “hesabı 6ya bölelim herkes kendisininkini ödesin” dedi erkek arkadaşım da kendi payına düşenle benimkini ödedi. Kız da bunun üzerine bana şaka(!) yollu “acaba senin cüzdanını hiç görebilecek miyiz ya” dedi. Ben de “senin cüzdanını da hayatımda ilk kez görüyorum zaten sana bi ara kahve ısmarlayayım bi ara o esnada görürsün” dedim kız da tamam sözün olsun vs. Dedi.
Dün yine aynı ekiple buluştuk. Bir mekandan başka bir yere geçecektik yağmur yağıyordu, erkek arkadaşımla diğer arkadaşı arabaları otoparktan almaya gittiler biz de mekanın önünde bekliyoruz. Diğerleri kendi aralarında konuşuyordu biz de kızla yüksek lisanstan falan bahsediyorduk ben olduğum şehirde yüksek lisans yapmayı düşündüğümü söyledim o da “ooo biz x’le(erkek arkadaşım) izmire gideriz o zaman o kadar bekleyemeyiz” dedi(erkek arkadaşımın izmire özel bir ilgisi var da gitmesi gibi bi ihtimal yok adam zaten asker şırnaktan bu tarafa gelebilirse şükretsin). Ben de gülerek “sen kendini çok kaptırma istersen o iş biraz yaş gibi” dedim. O da yok ya niye yaş olsun falan bi şeyler geveledi ağzında o sıra diğer çocuklar bize bi şey dedi vs konu dağıldı.
Bunun yanısıra kız habire erkek arkadaşımla olan anılarını anlatıyor. Habire “biz x’le şurdayken, x’le şöyle yapmıştık, hatırlıyo musun x şuraya birlikte gitmiştik” diyor ama asla gruptaki başka kişilerle ilgili böyle şeyler anlatmıyor. Veya mesela bir plan atıyor ortaya, erkek arkadaşım o tarihte beautiful gelemez okulu var diyor ama kız erkek arkadaşımı duymamış gibi o planda ısrar ediyor. Veya herhangi bir şey için hep erkek arkadaşımı arıyor, onun olmadığı buluşmalarda falan hep erkek arkadaşımı arayıp soruyor napıyosunuz diye. Yine veya hep erkek arkadaşımı arıyor haftasonu ne yapacağız diye sonra erkek arkadaşım diğerlerini arayıp soruyor.
Ayyyyrıcaaa ennn önemlisiiiierkek arkadaşımın tek başına olduğu fotoğrafları beğeniyor, birlikte olduklarımızı beğenmiyor, benim fotoğraflarımı zaten assssla ama asssla beğenmiyor
Gereksiz bi kıskançlık mı yapıyorum sizce çünkü kıskanmaya gayet meyilliyim. Yoksa sizce haklı mıyım aydınlatınız beni güzel kadınlar
Akrep miiii? Omg kimle dans ettiginin farkinda degil bence. Yakinda ogrenir .Akrep durur durur anini bekler intikam icin o yuzden aslinda sen en dogru davranisi ve zamani bilirsin bence. Benim yukselenim akrep ben daha kiskancim sanirim ve de supheciAkrep burcuyum :) ama metanetliyimdir genel olarak veya sinsi artık ne deniyorsa
Ben de çok kıskancımdır ama bu tarz stratejik şeyleri seviyorum ya minik ruhum kaostan besleniyor birazAkrep miiii? Omg kimle dans ettiginin farkinda degil bence. Yakinda ogrenir .Akrep durur durur anini bekler intikam icin o yuzden aslinda sen en dogru davranisi ve zamani bilirsin bence. Benim yukselenim akrep ben daha kiskancim sanirim ve de supheci
Yani bir kadına hesap ödetmemek adabı muaşeret sayılıyor vakti zamanın da onlarda buna uygun olarak kızın hesabını ödemişler o da öyle süregelmiş belli ki. Nitekim benim de hesabım içki içmediğim için çok az tutuyor sevgilimin eline al 20 lira diye tutuşturmak pek mantıklı olmuyorBen de mühendis olduğum için üniversitede falan arkadaş grubundaki tek kızdım ama kimseye hesap ödetmezdim bir kez bile ödetmedim ne münasebet. Erkek arkadaşınız ve arkadaşları da bi acayipmiş. Kız zaten acayip. Sizin hesabınızı da erkek arkadaşınız neden ödüyor onu da anlamadım da neyse. Erkek arkadaşınıza özel bir durum değil bence diğerlerinin kız arkadaşlarına da aynıdır. Erkeklerin ilgisine göre kendilerine değer biçiyor zavallı kızlarımız.
Yani o kadar detaylı ben de pek bilmiyorum açıkçası bir de hiç bunları gözlemleyecek fırsatım da olmadı. Elimizdeki veriler çok sınırlıŞu yoruma şu cevabınızı görünce bi rahatladım, tebrik ederim vallahi sizi cevapsız kalmamışsınız
Evet kız da bir tuhaflık var hakikaten ama ben şunu merak ettim, bu bahsettiğiniz 12-13 senelik arkadaş grubu arasında hepsi aynı anda mı tanışmış? Yani bu kız arkadaş da 12-13 senelik mi tam olarak o kısmı algılayamadım, yazdıysanız da kaçırdım sanırım. Ayrıca erkek arkadaşınızın sizden önce ki sevgililerine nasıldı acaba mesela hala görüşüyor mu arkadaşça onlarla? Bunlara bir bakmak lazım çünkü ben emin olamadım, sadece arkadaşça hisler mi besliyor yoksa karışıkllık mı var
Bence bir öğrenmek lazım bu kız böyle bütün exlerle iyi bir sana böyleyse hususi olarak nedir yani derdi...Yani o kadar detaylı ben de pek bilmiyorum açıkçası bir de hiç bunları gözlemleyecek fırsatım da olmadı. Elimizdeki veriler çok sınırlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?