- 4 Eylül 2018
- 814
- 1.307
- 28
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Erkek arkadaşınızla konuştunuz mu konuyu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani o kadar haklısınız ki tam bir anaç tavuk. Erkek arkadaşım hasta olur on kere arar. Şunu yap bunu iç aman ha dikkat et diye. Gelip çorba yapayım mı diye sormuşluğu var. Ocakta kaynattığımın koca kazan mercimek çorbasından haberi yok tabi haspamınVe bence bu kızın ya özel olarak erkek arkadaşına ilgisi var ya da grubundaki erkekleri kendi haremi olarak görüyordu ve birisi gelip içlerinden birini "kapınca" onun alanına müdahale etmiş oldun ve anaç tavuğu kıskandırdın.
Biz genelde birlikte kalıyoruz zaten yani başbaşa geçirdiğimiz vakit oldukça bol. Haftaiçi hep birlikteyiz, pazarları da öyle. Ama cuma cmt akşamları kalabalık çıkıyoruzSiz hep erkek arkadaşınızın grubuyla veya o gruptan biriyle mi takılıyorsunuz? Bir yıldır hiç başbaşa çıkmadınız mı? ben buna şaşırdım.. Tamam senelerin arkadaşlığı var, o da sizi değer verdiği insanlarla tanıştırıp size değerini göstermiş ama hiç yalnız kalma ihtiyacı duymuyor musunuz? İlla özel bir şey yaşamanız gerekmiyor yalnız kalmanız için ama ben rahatsız olurdum. Belki diğerlerinin duymasını istemeyeceğiniz özel, ailevi konularınız olabilir .. Arkadaş grubundan koparın, siz de girmeyin demiyorum ama en azından 2-3 buluşmadan biri başbaşa olsun.. Böylece o kıza da fazla maruz kalmamış olursunuz.
Bundan böyle en masum benim zatenSevgiliniz kıymete binmiş bence. Size olan ilgisi sevgisi kıza batıyor. Size dış kapının mandalı muamelesi yapıyor o yüzden. Yerinizde olsam iplemem, sevgilime kötülemem, yani sevgilimin gözünde düşecek herhangi bir çıkışta bulunmam ( en azından sevgilim duymuyorken falan yaparım) Masum görünmeye çalışırım çünkü erkekler mağdur ve mazlumu sever korurlar
Kıl oldum kıza bu arada![]()
Ya erkek arkadaşları aslında çok beyefendi tipler. Hepsi bekar ama hiç öyle tabiri caizse karı kız ayakları yok. 1 yıldır benim gördüğüm kadarıyla yaniAsla şüphen olmasın grupta yıllardır tek kız kendi olduğu için başka bir kızın varlığına katlanamıyor.Bana kalırsa yaptığı hareketler tamamen bilinçli bir şekilde seni hedef alan hareketler .Ama eğer sözlü olarak tartışırsanız veya erkek arkadaşınıza hissettirirseniz sözlü olarak şunu dedi bunu dedi diye siz suçlu olursunuz.Mümkün olduğun sakinliğinizi koruyun (zor biliyorum).Hiçbir lafının altında da kalmayın o nasıl alttan alttan söylüyorsa siz de öyle cevap verin. Erkek arkadaşınızı yavaş yavaş o gruptan uzaklaştırmaya bakın bence çok yakın erkek arkadaş grubu da iyi değil özellikle bekarlarsa.
Yok bahsetmedim hiçErkek arkadaşınızla konuştunuz mu konuyu?
son anda aklıma geldi bu, ben düzenleme yaparken siz yazmışsınızBiz genelde birlikte kalıyoruz zaten yani başbaşa geçirdiğimiz vakit oldukça bol. Haftaiçi hep birlikteyiz, pazarları da öyle. Ama cuma cmt akşamları kalabalık çıkıyoruz
Uf evet her an suçlu çıkabilirim bir de anlatsam safoz kesin “abartıyosun bence yeaaa çok iyi kız seni de çok seviyo” derson anda aklıma geldi bu, ben düzenleme yaparken siz yazmışsınızerkek arkadaşınızla konuşma önerisine ben sıcak bakmıyorum. Senelerdir arkadaş oldukları için ona bir şey kondurmayacağı gibi, sizi kıskançlıkla suçlayacaktır..
Doğrudur tabi ancak sakın erkek arkadaşınıza bahsetmeyin bence sizi kıskanç çıkartır o kızın ekmeğine yap sürersiniz siz onu dışlayın bence gruptanYa erkek arkadaşları aslında çok beyefendi tipler. Hepsi bekar ama hiç öyle tabiri caizse karı kız ayakları yok. 1 yıldır benim gördüğüm kadarıyla yani![]()
Biz genelde erkek arkadaşımla birlikte kalıyoruz birlikte kalamasak bile haftaiçi akşam yemeğini genelde birlikte yiyoruz yani başbaşa geçirdiğimiz vakit çok fazla. Sadece hafasonu cuma ve cmt akşamları kalabalık çıkıyoruz :)Bişi merak ettim SİZ hiç tek birebir bulusmuyormusunuz hiç tek kalmıyor musunuz ?? Okurken bu grup takılma mevzusunu neşeli aile filmindeki bi bölüm geldi aklıma hani sokakta hepberaber yürüyen kardeşler vardı ya işte orası ☺ ayrica kiza bende ciddi anlamda sinir oldum..
Yok bahsetmedim hiç
Şimdi daha çok sinir oldum ben bu kıza ona mi düşmüş mercimek çorbası yapnak o senin sevgilin çorba yapmak sana duserYani o kadar haklısınız ki tam bir anaç tavuk. Erkek arkadaşım hasta olur on kere arar. Şunu yap bunu iç aman ha dikkat et diye. Gelip çorba yapayım mı diye sormuşluğu var. Ocakta kaynattığımın koca kazan mercimek çorbasından haberi yok tabi haspamın![]()
Ay bi keresinde masada sevgilim alnımdan öptü bikaç defa iğrenir bu surat ifadesiyle gidip evinizde öpüşün be dedi. Yok biz public seviyoruz dedim ben de agshsAyy ne alıp veremediği varmış seninle ? gıcık şey
Inadına sevgiline daha da yapısşkudursun haspam
![]()