Ay bence erkek arkadaşına hiç bahsetme, alttan alta mesafesini korumaya çalış ki gerçekten iyi beceriyor gibi duruyorsun, kıza da gerekli cevapları veriyorsun.
Boşu boşuna adamın aklını karıştırmaya ya da kendini kıskanç sevgili konumuna düşürmeye gerek yok.
Bu adam benim, sana ne oluyor rahatlığında davran.
Gruptaki diğer insanlarla da güçlü samimiyetler kur, seni benimsesinler. Böylece kız onları sana karşı dolduramasın. İkili üçlü onun olmadığı ama gruptan başkalarının da olduğu buluşmalar yaratmaya çalış, onsuz anılar olsun. Ufaktan dışla yani ama bunu belli etmeden zamana yayarak yap, sorduğunda ne münasebet olsun. Sana değil arkadaşlarına ya da sevgiline sorduğunda da ay saçmalama o hiç öyle bir kız değil, tavrıyla yaklaşsınlar senin için. :)
Benim bir arkadaşımın sevgilisinin birkaç kızdan oluşan arkadaş grubu vardı. Kızı dışladılar, çocuğu gereksiz sahiplendiler. O tatlı tatlı yaklaştıkça sevgilisi onlara bilenmeye başladı niye sevgilime böyle davranıyorsunuz, diye. Öyle zamanla açıldı araları. Şu an evliler ve kızlardan hiçbiri yok hayatlarında :) Yani sen grupta tutun, sevgilinin sınırı bilmesini sağla ama asla kıskançlık triplerine girme, girsen de çaktırma. O da zamanla bükemediği bileği öpecek. Belli ki sevgilinle ilgili bir durum yok, o seni sahipleniyor, kızın saçmalamasının da farkında değil. Onu hiç karıştırma, erkek sonuçta anlatsan bile anlamayacak :) Bırak kendi görsün, zaten kız böyle laf sokmaya devam ederse eninde sonunda göze batar. Sen kıskanç manyak konumuna düşeceğine o düşsün :)
Sen diğer çocuklarla ve sevgilinle anılar biriktirdikçe, grupta tutundukça o da ufak ufak dışlanır zaten. Bu noktada ya yerini bilir ona göre davranır, ya savaş açar bilmiyorum; ama her türlü stratejik davranırsan kazanırsın. Başkaları geçici, sen kalıcısın sen merkezsin o adamın hayatında. Bunu zamanla görmesini sağla ve sen bunu bilip bunun rahatlığında yaklaş :)