• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şanssızım :(

lal_00

sonsuza dek seninle
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
386
4
118
43
Diğer
mrb kıslar bnde sizlerle sıkıntımı paylaşmak istiyorum 28 yaşındayım 3.5 yıldır süren bir ilşkim var evlenmeyi çok istiyorum ama malesef sevgilim işsiz olduğu için evlenemiyoruz gerçekten çok canım sıkılıyor elimden bişeyde gelmiyor ailem bana umutsuz vaka olarak bakıyo şuan birlikte olduğum insandan haberleri yok bilseler olay olur gün geçtikçe umudumu kaybediyorum herkes için sıradan olan evlilik benim için mucizevi bir hal aldı gerçekten kendimi mucizeye bağladım hiç umudum kalmadı sanırım ben evlenemiycem sevgilimde fazlasıyla canımı sıkıyo iş bulamadığını çok zor olduğunu söylüyo bu yüzden umutlarım tükeniyo çok üzgünüm kıslar:(senağlama:1no2:

hepımızde yok mu bı gelecek kaygısı
birimizin sevgilisi yalanlar soyler sevsen de evlenılecek degıldır
bırımızın hayata bırı ılerıdeyken dıgerı gerıdedır
birimizin sevgılısı ııdır ama aılesı olmaz
bırımızın aska ınancı kalmamıstır
bırımız maddı yoksunluklar yuzundendır
hepımız aslına bakarsan aynı hıkayedeyızzz

cok cok zor durum . gelecek kaygısı. en cok ıstedıgının bır turlu olmaması. ınsallah olur cnm ne dıyım ne mezunu kı sevgılın

hepımızde yok mu bı gelecek kaygısı
birimizin sevgilisi yalanlar soyler sevsen de evlenılecek degıldır
bırımızın hayata bırı ılerıdeyken dıgerı gerıdedır
birimizin sevgılısı ııdır ama aılesı olmaz
bırımızın aska ınancı kalmamıstır
bırımız maddı yoksunluklar yuzundendır
hepımız aslına bakarsan aynı hıkayedeyızzz

cok cok zor durum . gelecek kaygısı. en cok ıstedıgının bır turlu olmaması. ınsallah olur cnm ne dıyım ne mezunu kı sevgılın

umudum kalmadı benim yıllardır olmuyo olmuyckta kocaman istbulda işyok anlamıyorum

sabırla sevgini koru arkadaşım....
inan sizin kalbinize bu sevgiyi yerleştiren mutlaka bir kapı açacaktır...

evliliğin şansızlıkla alakası yok..zamanı gelince o da olur merak etmeyin..
sanki biz erkenden evlendikte ne oldu..

katılıorum bu kadar cok sevıosan beklıcen . sen calısmayı dusunuor musun evlenınce pekı

Üzülme canım,gün doğmadan neler doğar.Herşeyin hayırlısını beklemek gerek Allahtan.Hem sevip hem de seviliyorsan bundan güzel ne var.Sabır.Evlilik kader kısmet işi,hiç beklemediğin anda bütün istediklerin olabilir.

Sevgilin bi çaba sarfetmiyor mu acaba iş bulmak için
Eğer çabalıyorsa eminim iş bulacaktır biraz beklemeniz gerekir yalnız evlenmeniz için
Hakkınızda hayırlısı olsun

Canım sevgilinin yapabileceği işler nedir merak ettim.Erkeklerin bu kadar uzun süre işsiz kalmaları garip geliyor gerekirse limon satmalı ama boş oturmamalı..

Benim bir arkadaşımda iktisat mezunuydu.Tam 3 yıl iş aradı.Kurslaramı gitmedi,sınavlara mı girmedi.Sonunda bir yere kapağı attı ve ertesi sene kız arkadaşıyla evlendi.Bende erkek arkadaşımla 3 yılın sonunda anca evlenicez..Tabi bir sürü borcun altına girip.Yani hiç bişey kolay olmuyor.Bence ümidini yitirme.Allah mutlaka bir kapı açıyor insanlara...

sabırla sevgini koru arkadaşım....
inan sizin kalbinize bu sevgiyi yerleştiren mutlaka bir kapı açacaktır...

tşkr ederim ilaydacım inşallah ya gerçekten yıllardır uzakta tel arkasında kolay değil insan nelere katlanıyo ne emekelr veriyo ama karşılığıda hemen olsun istiyo ben sabırsız biri değilim kaç senedir sabır gösteriyorum ALLAH büyük ne demekten başka çare yok birde dua

Benim bir arkadaşımda iktisat mezunuydu.Tam 3 yıl iş aradı.Kurslaramı gitmedi,sınavlara mı girmedi.Sonunda bir yere kapağı attı ve ertesi sene kız arkadaşıyla evlendi.Bende erkek arkadaşımla 3 yılın sonunda anca evlenicez..Tabi bir sürü borcun altına girip.Yani hiç bişey kolay olmuyor.Bence ümidini yitirme.Allah mutlaka bir kapı açıyor insanlara...

canım tşkr ederim KISLAR BURDA BANA DESTEK AMAÇLI YAZI YAZAN HERKESE AYRI AYRI TŞKR EDERİM bana umut oldunuz moral verdiğiniz için.. bir satır teselli bile insana yeniden umut kazandırabiliyo güçlendiriyo çok tşklrrrrrrrrrrrrr

üzülme rabbim yoluna koymuştur hiç umadığın anda belki güzel bir iş bulur

herşeyin hayırlısını dile
şimdi sana ne kadar,evlenme desem biliyorum işe yaramıcak :)
bence halkeğitimin kurslarına yada işkur kurslarından birine git,göreceksin birşeylerle ilgilenmeye başlayınca sevdiğini beklemek daha kolay olacak,hem bu sayede işte bulabilirsin
tabi bunlar sadece öneri seni tanımıyorum sadece beklemeni kolaylaştıracak aklıma gelen şeyleri söylüyorum
seviyorsun,belli :) sende bişeyler yapmaya çalış ailen izin verdiği müddetçe ve bence ailene sevdiğin insan hakkında bilgilendir
çocuk değilsin sen ilk başta bağırıp çağırsalarda seni anlayacaklardır
buda sadece bir tavsiyedir
allah yar ve yardımcın olsun......

herşeyin hayırlısını dile
şimdi sana ne kadar,evlenme desem biliyorum işe yaramıcak :)
bence halkeğitimin kurslarına yada işkur kurslarından birine git,göreceksin birşeylerle ilgilenmeye başlayınca sevdiğini beklemek daha kolay olacak,hem bu sayede işte bulabilirsin
tabi bunlar sadece öneri seni tanımıyorum sadece beklemeni kolaylaştıracak aklıma gelen şeyleri söylüyorum
seviyorsun,belli :) sende bişeyler yapmaya çalış ailen izin verdiği müddetçe ve bence ailene sevdiğin insan hakkında bilgilendir
çocuk değilsin sen ilk başta bağırıp çağırsalarda seni anlayacaklardır
buda sadece bir tavsiyedir
allah yar ve yardımcın olsun......

canım bende çok istiyoum elbette aileme bahsetmeyi ama onu hangi sıfatla tanıtıcam işsizken olmaz çünkü tepki gösterecekler korkuyorum olumlu bakmıycaklar diye :(

sevgilin çabalıyorsa iş bulmak için ve bişeyler yamak için seni mutlu etmek için sabır et derim,heleki karakter olarak iyi biri ve anlaşabiliyorsanız sabrın sonu selamettir hakkında hayırlısı olsn yerimseniben

sevgilin çabalıyorsa iş bulmak için ve bişeyler yamak için seni mutlu etmek için sabır et derim,heleki karakter olarak iyi biri ve anlaşabiliyorsanız sabrın sonu selamettir hakkında hayırlısı olsn yerimseniben

çok tşkr ederim arkadaşım haklısın sabrın sonu selamettir deyip beklemeye devam...

Back
X