İşi vardı demekki bir bebeği daha var çünkü adamın çığlığından resmen korktum yadiyorum , peki arkadaşın neden konuşmamış ki acaba ?
İşi vardı demekki bir bebeği daha var çünkü adamın çığlığından resmen korktum ya
Arkadaş geri döndü açmadım canım nasıl bilmeyecek iki dakika önce tam konuşacakken tel kapandı. Ben de ayıp olmasın diye tekrar aradım. Adam bağırdıSizin olduğunuzu bile bilmiyor olabilir sıkmayın canınızı. Nasıl olsa arkadaşınızın bir açıklaması olacaktır
Keşke açsaydınArkadaş geri döndü açmadım canım nasıl bilmeyecek iki dakika önce tam konuşacakken tel kapandı. Ben de ayıp olmasın diye tekrar aradım. Adam bağırdı
Çok alındım ama biraz sakinleşmem lazımKeşke açsaydın
Sanırım öyle oldu çok arıyordum çünkü mesaj attım kızaUzun konuşuyorsanız eşi rahatsız oluyor olabilir. Eşinin olmadığı saatler aramanız daha münasip bence
Muhtemelen öyle benim de bi arkadaşım var sık ve uzun zuzn konuşuruz. Ama eşim varken bende pek konuşmam çünkü rahatsız oluyor yalnız oturuyorum akşamdan akşama görüşüyoruz zaten onda da teldesin diyor. En iyisi siz öyle yapın.Sanırım öyle oldu çok arıyordum çünkü mesaj attım kıza
Arkadaşın suçu yok ama adam rahatsız aramadan diyebilirdi annenin işinin olduğunu söyle diye kapattıBence alinmayin o hareket gercekten cok kaba haklisiniz. Ama belki o an birsey oldu cocuk düstü birsey kirildi belki kari koca kavga ediyordular . Arkadasina kizma cünkü onun sucu degil
Mesaj attım sonra konuşalım eşini kızdırdık herhalde diye.. Alakası yok falan yazdı ama anladı sanırım bozulduğumuMuhtemelen öyle benim de bi arkadaşım var sık ve uzun zuzn konuşuruz. Ama eşim varken bende pek konuşmam çünkü rahatsız oluyor yalnız oturuyorum akşamdan akşama görüşüyoruz zaten onda da teldesin diyor. En iyisi siz öyle yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?