Çok şaşırdım

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba kızlar iyi akşamlar belki dert değil ama paylaşmak istedim. Uzun yıllar arkadaşlık ettiğim bir dostum var. Uzak olsak da sürekli Konuşuruz. Telefonda akşam aradım. Büyük çocuğu teli açtı eşi geldi uzaktan telefonu bağırarak çocuğun elinden aldı ve kapa kapa işi var annenin dedi ve yüzüme kapadı. O kadar üzüldüm ki bu kadar kabalık olur mu ya

Durun hemen yargıya varmayın. Ev hali o an olmayacak bir şey oldu belki onunla uğraşıyorlardı, telaş, korku veya panik haliyle eşi öyle bir şey demiştir diye düşünüyorum. Tabii hareket kaba ama durup dururken böyle bir kabalık yapmazlar. Yapacak olsalardı yıllardır bunu farketmez miydiniz? Bir açıklaması vardır

Sizin olduğunuzu bile bilmiyor olabilir sıkmayın canınızı. Nasıl olsa arkadaşınızın bir açıklaması olacaktır

Sizin olduğunuzu bile bilmiyor olabilir sıkmayın canınızı. Nasıl olsa arkadaşınızın bir açıklaması olacaktır
Arkadaş geri döndü açmadım canım nasıl bilmeyecek iki dakika önce tam konuşacakken tel kapandı. Ben de ayıp olmasın diye tekrar aradım. Adam bağırdı

Uzun konuşuyorsanız eşi rahatsız oluyor olabilir. Eşinin olmadığı saatler aramanız daha münasip bence

Bence hoşgör bu seferlik çocuktaymış tel babasıda kim olduğunu bilmediği için kapattırmış kadın konuşmak istemeseydi geri aramazdı

Bence alinmayin o hareket gercekten cok kaba haklisiniz. Ama belki o an birsey oldu cocuk düstü birsey kirildi belki kari koca kavga ediyordular . Arkadasina kizma cünkü onun sucu degil

Kadinin bir suçu yok bence bide çocuklu bir ev ortamı yani normal karşılayabilirsiniz.

Sanırım öyle oldu çok arıyordum çünkü mesaj attım kıza
Muhtemelen öyle benim de bi arkadaşım var sık ve uzun zuzn konuşuruz. Ama eşim varken bende pek konuşmam çünkü rahatsız oluyor yalnız oturuyorum akşamdan akşama görüşüyoruz zaten onda da teldesin diyor. En iyisi siz öyle yapın.

Muhtemelen öyle benim de bi arkadaşım var sık ve uzun zuzn konuşuruz. Ama eşim varken bende pek konuşmam çünkü rahatsız oluyor yalnız oturuyorum akşamdan akşama görüşüyoruz zaten onda da teldesin diyor. En iyisi siz öyle yapın.
Mesaj attım sonra konuşalım eşini kızdırdık herhalde diye.. Alakası yok falan yazdı ama anladı sanırım bozulduğumu

Back
X