• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok saygisiz ilgisiz

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Dun esimle tartistik. Babam yasli vr yalniz. Ziyarete gitmek icin arabaya bindik. Anahtari kapida unutmustum baksa zaman ve dunde unuturum diye bekledi. Bende ne bekliyorsun dedim. On koltuga oturacam dedim ve halen bekliyor. Meger anahtari tekrar unutacakmisim djye bekliyormus bende unutmadim cikardim. Arabaya bindik ve essek gibi hayvan benzetmesu yapti bana. Herzaman yapiyor ve her defasinda sevmedigimi soyluyorum. Babamin evinde artik konuyu actim ve basladim bagirmaya aglamaya. babama bu adama soyle yapmasin dedim falan ord tartistik. Eve geldik yastigi aldi iceride yatti. Ve bana herzaman ilgisiz sevmiyorum seni diyen birkisi. Iki hafta sonra ulke disina gidecek isleri icin. O zmaana kadar konusmak istemiyorum. Ne yapmaliyim. Bir cocugumuz var.

Dun esimle tartistik. Babam yasli vr yalniz. Ziyarete gitmek icin arabaya bindik. Anahtari kapida unutmustum baksa zaman ve dunde unuturum diye bekledi. Bende ne bekliyorsun dedim. On koltuga oturacam dedim ve halen bekliyor. Meger anahtari tekrar unutacakmisim djye bekliyormus bende unutmadim cikardim. Arabaya bindik ve essek gibi hayvan benzetmesu yapti bana. Herzaman yapiyor ve her defasinda sevmedigimi soyluyorum. Babamin evinde artik konuyu actim ve basladim bagirmaya aglamaya. babama bu adama soyle yapmasin dedim falan ord tartistik. Eve geldik yastigi aldi iceride yatti. Ve bana herzaman ilgisiz sevmiyorum seni diyen birkisi. Iki hafta sonra ulke disina gidecek isleri icin. O zmaana kadar konusmak istemiyorum. Ne yapmaliyim. Bir cocugumuz var.
neden babanızın yanında konuyu açtınız bi de kavga ettiniz
yazık adamcağızın aklı sizde kalmıştır :KK43:
ayrıca madem eşiniz sizi sevmediğini söylüyor neden hala evliymiş sizinle hiç sordunuz mu
ya da siz neden hala onunla birliktesiniz

Her zaman seni sevmiyorum diyen birinden boşanmak yerine babanın seni savunmasını bekliyorsun? Baban ona bir çıkışsın, senden özür dilesin istiyorsun sanırım.

Babana yazık hakikaten, sana eşek diyor adam seni sevmiyor, açıkça söylüyor? Nr bekliyorsun? Boşan.

Her zaman seni sevmiyorum diyen birinden boşanmak yerine babanın seni savunmasını bekliyorsun? Baban ona bir çıkışsın, senden özür dilesin istiyorsun sanırım.

Babana yazık hakikaten, sana eşek diyor adam seni sevmiyor, açıkça söylüyor? Nr bekliyorsun? Boşan.

Pisman oldu. Soylememeliydim dedi babamin yaninda. Babamdan korksun istedim. Sahip cikan biri var gorsun istedim.

Babaniz ne yapsin? Hayir siz konusmayi sorun cozmeyi bilmiyorsunuz yasli basli adam mi ayar verecek.

Ne yaparsaniz yapin da cocugunuzun yaninda bagirip cagirip aglamayin , onun yaninda tartismayin. Lutfen yeni nesilleri daha saglikli yetistirelim...

Ne yapmalıyımdan sonra çocuğum var diyince bahanenin çocuk olduğu aşikar.
Zavallı çocuklar,sonra neden düzgün nesiller yetişmiyor diyoruz.
Her kötü olaya çocuğu bahane edip onu da bu sevgisiz ortama mahkum etmek.
Allah ıslah etsin ne diyim.

Eşiniz size saygısızca davranmış tamam.
Fakat babanızın yanında niye bu konuyu açtınız ki?
Önce kendi içinizde halletmelisiniz mesajları senin de yanlışın burada.

Tekrardan aranızdaki saygıyı kazanmak kendi ellerinizde.
Tek taraflı olacak birşey değil bu, anlattıklarından yola çıkarak karşılıklı konuşup çözmeniz gereken bir mesele bence.

benım cinsime değil senın cinsine öküz diyorlar deseydin ,

senden daha iyi memelkette hayvanmı var sen hiç aynaya baktın mı deseydin ,

En çok babaniza üzüldüm, yaşlı ve yalnız üstelik, elinden elinden şey de gelmez keşke ona yansıtmasaymıssınız.

sizinle böyle konuşan birine sevmiyorum böyle konuşmalarını demek yerine benimle düzgun konuş deyin ciddi mi sekilde yada sizde oyle konusun bakalım hosuna çok mu gidecek allahım yarabbım yaerkeklerde bunları okudukça nefret edıyorum daha fazla annesiniz ya siz anne ona evlat vermişşiniz insanın buna saygısı olur

Eşiniz size saygısızca davranmış tamam.
Fakat babanızın yanında niye bu konuyu açtınız ki?
Önce kendi içinizde halletmelisiniz mesajları senin de yanlışın burada.

Tekrardan aranızdaki saygıyı kazanmak kendi ellerinizde.
Tek taraflı olacak birşey değil bu, anlattıklarından yola çıkarak karşılıklı konuşup çözmeniz gereken bir mesele bence.

Tamam fakat surekli ben alttan aldigimi bildigi icin bir adim atmayacak. Onun ozur dileyip konusmasi gerek degil mi?

Back
X