• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok saygisiz ilgisiz

adam seni sevmiyorum diyosa ısrarla evli kalmak niye? hayır bi de çocuk gibi einizi yaşlı ve yalnız diye tabir ettiğiniz babanıza şikayet ediyosunuz. adam napsın kulağını mı çeksin, sev kızımı mı desin. valla bu tiplerden boşanmaya gücünüz yoksa adama karşı biraz nötr olun tartışmadan uzak durun madem.

Tamam fakat surekli ben alttan aldigimi bildigi icin bir adim atmayacak. Onun ozur dileyip konusmasi gerek degil mi?

Alttan aldığın sürece zaten bu davranışlar devam eder.
Hakaret edildiği taktirde zaten alttan almanız doğru değil.
Bir insan karşısındaki insana karşı (eş olsun kardeş olsun arkadaş olsun) saygınlığını bu şekilde korur.
Dur noktasını bildirir.
Yoksa herkes ağzına geleni kişiye söyleyecek davranışlar sergilerse kimsenin kimseye saygısı kalmaz.

Sevmiyorsa niye evlendiniz?
Ayrıca babaya şikayet küçük çocuk gibi anlayacağı dilden konuşsan seni sevmiyorum demez de neyse...

Dun esimle tartistik. Babam yasli vr yalniz. Ziyarete gitmek icin arabaya bindik. Anahtari kapida unutmustum baksa zaman ve dunde unuturum diye bekledi. Bende ne bekliyorsun dedim. On koltuga oturacam dedim ve halen bekliyor. Meger anahtari tekrar unutacakmisim djye bekliyormus bende unutmadim cikardim. Arabaya bindik ve essek gibi hayvan benzetmesu yapti bana. Herzaman yapiyor ve her defasinda sevmedigimi soyluyorum. Babamin evinde artik konuyu actim ve basladim bagirmaya aglamaya. babama bu adama soyle yapmasin dedim falan ord tartistik. Eve geldik yastigi aldi iceride yatti. Ve bana herzaman ilgisiz sevmiyorum seni diyen birkisi. Iki hafta sonra ulke disina gidecek isleri icin. O zmaana kadar konusmak istemiyorum. Ne yapmaliyim. Bir cocugumuz var.
adam sızı sevmıyormus-saygısızlıgının temel nedenı bu cunku sızı bır yuk olarak goruyor, babanıza sıkayet edecegınıze ayrılın bu kadar net..!!

Ön koltuk ile olay arasındaki bağlantı ne

Anahtarı unutun diye beklediğini nasıl
anladınız

Son söz sizi babanız savunsun diye beklemeyin kendinizi her ortamda kendiniz savunun

Bu arada tartışma nasıl çıkıp size eşek dedi bekliyor anahtarı unutun diye unutmadınız binin gidin tartışma nasıl çıktı

Tartışma esnasında hakaret eden kişiye karşı ses çıkarmamak o hakaretleri kabul ettiğiniz şeklinde algılanıyor malesef karşı taraftan. Yani alttan alıp ses etmeyince ay ne yüce gönüllü ne naif demiyorlar, demek ki eşek olduğunun o da farkında diyorlar! Duyduğunuz ilk hakarette bi höst çekip kırmalıydın kocanın cüretini. Olsun bundan sonra sakın kendine kötü laf ettirme. Bir daha da babanı üzme lütfen, anlıyorum seni arkanda ailen olduğunu görünce saygı duyacağını düşünmüşsün ama önce sen kendine saygı duymalısın

Ne olursa olsun sevmiyorum diyorsa zart zurt sevmiyordur. Evliyiz işte geçinip gidiyoruz gözüyle bakıyordur. Güzel güzel yurt dışına da çıkıyormuş sevmeyen adam neler yapar???
Babana yazık yanında bence tartışmayın. Evde ne oluyorsa olsun babana yansıtma üzülür :(

Çalışıyorsan mis gibi geçinirsin. Babanda var Allah a şükür.

Ya allahaşkına eşiniz 10 yaşında çocuk mu kulağını çekince hizaya gelecek? Babanıza şikayet etmeniz çok çocukça. Eşiniz saygısızsa, sevmiyorum diyorsa, hakaret ediyorsa bunun tek çözümü var, o çözüm de babanızda değil sizde biter. Çocuğum var ayrılamam derseniz de şikayet etmeyip eşinizi olduğu gibi kabul edeceksiniz. Yani ya bu deveyi güdeceksiniz, ya bu diyardan gideceksiniz ;)

Back
X