Çok sevdiğim için vazgeçemiyorum

MLKMLK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
277
0
46
İzmir
Bunalıma girdim yardım edin Nefes alamıyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor gitmek istiyorum herşeyi unutmak erkek arkadaşmla aramız cok iyiydi 2 gündür ne telefonuma cevap veriyor ne mesajlarıma ilk yaptığı birşey değil ama cok yoruldum artık ugrunda cabalamaktan cok yoruldum sende arama ilgilenme demeyin bana ölüyorum sanki şuan yarın sevgililer günü birlkte birşyler yapıcaktık salı günüde uludağa gidicektik şimdiyse ne telefonumu acıyor ne baska bişi ypıor ailesini aradım onlarda dünden beri eve ugramadıgını söyledi erkek arkım ailesndn ayrı yaşıyor ama gün icinde kesin uğrar annesine az önce konustuk yemek icin eve cagırmıs telefonunu acmamış kaç tane mesaj attım hala geri dönmedi seven erkek yapar mı böyle birşey tüketti beni artık dengesizlklernden bıktım ama vazgecemiyorum takıntı haline geldi ondan başka kimseyi düşünemiyorum ondan baskada kimsenin olmak istemiyorum icim acıyor kendimi parçalamak öldürmek istiyorum neden böyle deişti şimdi hicbirşeyde yok kavga falanda etmedik kalbime iğneler batıyor sağlığımında icine etti 2 gündür görmüyor mu bu adam teefonunu bilerek acmıyor cevap vermiyor farkındaym zaten daha öncedende sorunlar yasamıstık üzmemeye calısıcam seni demişti fakat simdi bu ne hemde sevgller günü icin ne güzel planlar yaparken offfff ltfn bir akıl verinn

2 gündür tel hiçbir şekilde geri dönmemesi bence kabul edilebilir bir şey değil..
Bunu ilk kez yapmıyor anladığım kadarıyla..
Neden yaptığını sordunuz mu ve cevabı ne oldu?

Canım seninki, telefonlara çıkmamayı, mesajlara cevap vermemeyi adet edinmiş görünüşe bakılırsa. Bence bu yaptığı çocukluktan başka birşey değil.. Neyse derdi söylesin açıkça.. Böyle kaçmalarla, triplerle nereye kadar.. Sana şu durumda sessiz kalmanı öneririm, bırak arama artık.. O aracağı varsa arar zaten..

Off okuyunca sevgilimin eski hallerini hatırladım. Benim sevgilimde eskiden çok dengesizdi, sevince aşırı sever ilgilenir bazen de aşırı soğuk olurdu nedeni belirsiz. Sonra psikolojik tedavi gördü ilaç tedavisi. Şimdi çok iyi 2 senedir bi problemimiz yok. Eskiden de sevgi adına bi sorunumuz yoktu beni hep sevdiğini bilirdim ama bazen onu tanıyamadığım anlayamadığım anlar olurdu mesela arkadaşın anlattığı gibi durduk yere teline cevap vermez bi kaç gün ortadan kaybolmak isterdi vs. Neyse ki düzeldi , darısı başına :) Dengesizliğin nedeni genellikle farkında olmadıklrı psikolojik sorunları oluyor. Bazen terapi ile bazen ilaç tedavisi ile tamemen düzeliyor.

madem seviyorum ayrılmam diyorsun çekeceksin malesef...
umarım geçerli sebepleri vardır telefonuna bakmamak için...

ayrılınca daha çok acı çekio insan.kendin bıraktığın için vicdan azabı duymaya başlıon. yapmasaydım da geriye dönüş olsaydı falan. ama erkekler harbi dengesiz buna inanıorum

benim sevgilimde böyleydi. durduk yere aramazdı 2 gün. yada aradığımda meşgule verir açmazdı.. defalrda uyardım.. buyüzden 3-4 kere terkettm onu.. ama değişmedi. ona şans verdm ama olmadı ve ayrıldık.şuan hayatımda yok.. işallah düzelirsinz..zor bi durum. sinirden ölüyordum bende

Arkadaşlar ben 20 o 30 yaşında..Kendisiyle konuştmm gayet sakin bir şekilde bana dediki sen sakinleştirici falan aldın mı attıgın mesajlar normal değil bende inadıma cevap vermiyorum dedi ben sarıomusum ona anlamıor ki kendisi yüzünden sarıorum hastayım dedi madem hastasın neden mesaj cekmiosun aramıosun bu kadar aciz misin dedim dengeszce bagırmaya basladı seside kötüydü belliydi bende birşey sorucam neden benimle kavga etmek istiyorsun dedim ben seni düşünüorum kötü birşey yapmıorum falan dedim yarın görüşücez zaten faaln demeye basladı biliyorum görüşücez ama yapma böyle dedim sesim titredi ağlıcak gibi oldummm dükkana gittiğini işlerinin bititrdkten sonra arayacağını söyledi ama hala ses yok erkek ark. cok dengesiz bazen aşk adamı bazende sevmyr beni diorum anlamadım benn halada canım sıkkın

Yaa neşem yok aileme belli etmek istemiyorum ama anlıyorlar soldu resmen yüzümm gözlerimin içi gülmüyor bugün fal baktırdım birde üstüne canım skldıı (( inanmıyorum amaa taktımm

Bende erkek arkıma dedim aslında senin sorunların var dedimm ama anlamıyor heleki gidelm dr. ilac kullan desemmm ayy hic cekilmezz suratı

canının sıkkın olması normal kim olsa uzulurdu canım seni kaybetmekden korkmuyor yada soyle dusunuyor elimde beni bırakmaz benle ilgili alakalı ne yaparsam yapayım gitmez...uzerine dusme arama sen elinden geleni yapmıssın bundan sonrası onun elinde kendini uzmene saglıgını bozmana degmez inan bana

ayy benim erkek arkadasım da böyleydi bi aralarrr.offff hiç çekilmiyor seni çok iyi anlıyorum canımm yaa...sana tavsiyem üstüne düşmee bazen bunalabiliyorlar sevgilidenn...erkekler böyle tuhaff iştee..belki başka sorunu vardır,mutlaka arar benim sevgilim de sıkıosun demeye başlamıştı hiç aramadım günlerce o düşünüp arıo sonra hiçç üzülme hobi falan edin bence kafa dagıtmak için birebirr...

cidden bak aynı şeyleri ben de yaşadım dengesizliğini falan ama su anda askere gidicek haftaya hiç aramıom sormuom o arıo neselii...yani demek istedigim o istediginde arasın sen sıkma onuu...biliom zor ama bi zaman sonra görüceksin kovalıoo senii...

rahat ol canıom hasta olmaya degmezz...çogu zaman sonra o da dengesizliğinin farkına varıo zatenn...

kolay gelsin,dedigim gibi üzülme canımmm....

1 yıldır cok iyiydi ama bu 2010hep hayal kırıklıgıyla geçti gereğinden cok sevdim fedakarlık yaptım yaa ben onunla düşündüm herşeyii yaa utanıyorum ama Biz cinsel anlamda birlkte olmuştuk ilşkmzn 4.ayında nolursa olsun kopamıorumda zaten buda bir sebep aslında önemli değil ama onunla ilkimm benmmm icin cok önemli yarın yine iyi olur cuma tartışrızz ondan baskasını düşünemiyorum bilee off Allahımm nedenn bu kadar cok sevdirdi onuuu bana

tabi siz bilirsiniz durumu ama 4.ayında cok erken olmamış mı canımm yaa... bence ilkin oldugu için silemiyorsun onuu...belki baska biriyle yaşamış olsaydın bunları unutabilirdinn..şimdi sen öle söleyince benim aklıma su geldi heyecanı bitmiş olabilirr mii yani erkekler bişeyler yaşayınca kolay pes ediyorlarr...umarım benim düşündüğüm gibi değildir tabi sadece tahmin ah be güzelim kızma ama ya terkedip giderse ne olcak şimdi birlikte de olmussunuz

şimdi daha cok uzuldum bakk...

Eğer alnıma o yazılmadıysa ALLAHın takdiri bu ama şu var ben evlilik hayallerini onunla kurdum ailesini bile kendi ailem gibi görüyorum yani cok derinlerde benim için.. Heyecanı bitttiğini sanmıyorum cünkü beraberken ilk günkü gibi diyorum ya tek sorun görüşememiz bana hep diyor ki bana helal olsun neden dedim cünkü sen zoru seviosun eğer sana cok ilgi alaka göstrsm bana 50 kere yol vermiştin dedi ben su zamana kadar her istediğimi yaptırtmısım o beni adam etmiş şakayla karısık böyle konusuyor bana

Bende erkek arkıma dedim aslında senin sorunların var dedimm ama anlamıyor heleki gidelm dr. ilac kullan desemmm ayy hic cekilmezz suratı
zaten o da anlamamıştı beni ayrılmıştık. sonra kendi kendine tedavi gördü ve biz devam ettik. eğer onu buna ikna edebilirsen ne mutlu.

biraz alakasız bi cümle söylemiş ama anlayamadım

eger onun seni adam ettiğini söylüyorsa bu da hoş degil

biraz alakasız bi cümle söylemiş ama anlayamadım

eger onun seni adam ettiğini söylüyorsa bu da hoş degil

Ben ondan önce cok cook farklıydım acıkcası adamda etti hayatımı düzene soktu amaa bunu söylemesi gereksizz erkek milleti ağzına laf vermesek aslndaa iyi olacak

acaba ikizler burcu olabilirmi benim eşimde beni çok sever bende onu çok seviyorum ama bazen bir gün boyunca hiç ilgilenmediği olur tavır yapar bana ilk zamnlar acaba ben bişeymi yaptım diye düşünürdüm bana öle yapınca hatta üstüne giderdim ilgilenmeyincede üzülüp ağlardım oda sanki bende bir anormallik var gibi sana bir haller oldu neden böle davranıyorsun derdi dalga geçer gibi sanki o normal ben uzatıyorum gibi davranır üstüne düştükçe abartırdı ama artık 7 yılımız bitti alıştım öle olduğu anlarda kesin bişeye sinirlenmiştir bende hissedince hiiç üstüne gitmem aradan birkaç saat geçer gelir hiç bişey olmamış gibi öper sarılır bende hiç bana neden böle yapmıştın deyip küsmem napim alıştım iyisimi kendi haline bırakmak bende öle yapıyorum işte ikizler burcu olduğundan içinden bazen başka adm çıkıyorama allahtan çok sık olan bir durum değil binde bir oluyor

bence sende ya ayrılıcaksın yada seviyorum diyorsan öle anlarda sende umursamaz ol üstüne düşme o zaten kendiliğinden hiçbişey olmamış gibi arıyacaktır mutlaka

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…