benim sevgilimde böyleydi. durduk yere aramazdı 2 gün. yada aradığımda meşgule verir açmazdı.. defalrda uyardım.. buyüzden 3-4 kere terkettm onu.. ama değişmedi. ona şans verdm ama olmadı ve ayrıldık.şuan hayatımda yok.. işallah düzelirsinz..zor bi durum. sinirden ölüyordum bende
Off okuyunca sevgilimin eski hallerini hatırladım. Benim sevgilimde eskiden çok dengesizdi, sevince aşırı sever ilgilenir bazen de aşırı soğuk olurdu nedeni belirsiz. Sonra psikolojik tedavi gördü ilaç tedavisi. Şimdi çok iyi 2 senedir bi problemimiz yok. Eskiden de sevgi adına bi sorunumuz yoktu beni hep sevdiğini bilirdim ama bazen onu tanıyamadığım anlayamadığım anlar olurdu mesela arkadaşın anlattığı gibi durduk yere teline cevap vermez bi kaç gün ortadan kaybolmak isterdi vs. Neyse ki düzeldi , darısı başına :) Dengesizliğin nedeni genellikle farkında olmadıklrı psikolojik sorunları oluyor. Bazen terapi ile bazen ilaç tedavisi ile tamemen düzeliyor.
Arkadaşlar ben 20 o 30 yaşında..Kendisiyle konuştmm gayet sakin bir şekilde bana dediki sen sakinleştirici falan aldın mı attıgın mesajlar normal değil bende inadıma cevap vermiyorum dedi ben sarıomusum ona anlamıor ki kendisi yüzünden sarıorum hastayım dedi madem hastasın neden mesaj cekmiosun aramıosun bu kadar aciz misin dedim dengeszce bagırmaya basladı seside kötüydü belliydi bende birşey sorucam neden benimle kavga etmek istiyorsun dedim ben seni düşünüorum kötü birşey yapmıorum falan dedim yarın görüşücez zaten faaln demeye basladı biliyorum görüşücez ama yapma böyle dedim sesim titredi ağlıcak gibi oldummm dükkana gittiğini işlerinin bititrdkten sonra arayacağını söyledi ama hala ses yok erkek ark. cok dengesiz bazen aşk adamı bazende sevmyr beni diorum anlamadım benn halada canım sıkkın
1 yıldır cok iyiydi ama bu 2010hep hayal kırıklıgıyla geçti gereğinden cok sevdim fedakarlık yaptım yaa ben onunla düşündüm herşeyii yaa utanıyorum amaBiz cinsel anlamda birlkte olmuştuk ilşkmzn 4.ayında nolursa olsun kopamıorumda zaten buda bir sebep aslında önemli değil ama onunla ilkimm benmmm icin cok önemli yarın yine iyi olur cuma tartışrızz ondan baskasını düşünemiyorum bilee off Allahımm nedenn bu kadar cok sevdirdi onuuu bana
tabi siz bilirsiniz durumu ama 4.ayında cok erken olmamış mı canımm yaa...bence ilkin oldugu için silemiyorsun onuu...belki baska biriyle yaşamış olsaydın bunları unutabilirdinn..şimdi sen öle söleyince benim aklıma su geldi heyecanı bitmiş olabilirr mii yani erkekler bişeyler yaşayınca kolay pes ediyorlarr...umarım benim düşündüğüm gibi değildir tabi sadece tahmin ah be güzelim kızma ama ya terkedip giderse ne olcak şimdi birlikte de olmussunuz
şimdi daha cok uzuldum bakk...
zaten o da anlamamıştı beni ayrılmıştık. sonra kendi kendine tedavi gördü ve biz devam ettik. eğer onu buna ikna edebilirsen ne mutlu.Bende erkek arkıma dedim aslında senin sorunların var dedimm ama anlamıyor heleki gidelm dr. ilac kullan desemmm ayy hic cekilmezz suratı
Eğer alnıma o yazılmadıysa ALLAHın takdiri bu ama şu var ben evlilik hayallerini onunla kurdum ailesini bile kendi ailem gibi görüyorum yani cok derinlerde benim için.. Heyecanı bitttiğini sanmıyorum cünkü beraberken ilk günkü gibi diyorum ya tek sorun görüşememiz bana hep diyor ki bana helal olsun neden dedim cünkü sen zoru seviosun eğer sana cok ilgi alaka göstrsm bana 50 kere yol vermiştin dedi ben su zamana kadar her istediğimi yaptırtmısım o beni adam etmiş şakayla karısık böyle konusuyor bana
biraz alakasız bi cümle söylemiş ama anlayamadım
eger onun seni adam ettiğini söylüyorsa bu da hoş degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?