ay canım benim aynısı bana da oldu uzun bir dönem yaşadım bunları.. yeter çok üstüme geliyorsun azcık nefes aliyim filan diyodu. çok sık aramamaya başlamıştı. hatta sürekli ben aradığım için neredeyse o hiç aramıyodu.. gittiği geldiği yerlerden haber vermiyodu.. birlikteyken fena değildik ama yan yana değilken sanki hiç yokmuşum gibi davranıyodu.. deli oluyodum inan.. bir süre mücadele ettim bu durumla.. ama aklına kötü bişey gelmesin.. aldatma filan bu tür birşey olacağını sanmıyorum.. başka kız olsa daha farklı davranıyorlar emin ol
bu durumda yapılacak birkaç şey var.. bak ben kendi sihirli formlümü anlatayım...
bir gün karar verdim ve bu durumları çok fazla takmamaya karar verdim. strateji hiç sevmem ama tek yolun bu olduğuna karar verdim.. bekliycem biraz dedim.. bir süre mesaj atmadım çok sık aramamaya başladım.. mesajlarımda ve telefonlarımda trip atar gibi değildim,, ama onun benle konuştuğu şekilde konuşmaya başladım. aşkım sevgilim gibi sözler söylemedim ben de. o aramadan aramadım onu gün içinde. sonra ona buluşalım filan demedim o söylemeden. bir ay filan böyle gitti bu durum.. ufak değişimler görmeye başladım onda.. bir haftasonu görüşelim dedi.. işim var dedim iptal ettim. ertesi haftasonu tekrar görüşelim dedi, bu kez kabul ettim çok da abartmamak lazım
görüştüğümüzde onunla konuştum.. bak dedim,, bir aydır süren durumun farkındasındır.. bundan sonra senin istediğin gibi olmaya karar verdim.. seni bunlatmıyorum. aramalarım , mesajlarım sen isteidğin sürece olacak.. aşk sözleri vs. bunlardan da vazgeçtim dedim.. bu durum benim istediğim birşey değil ama unutma,, sadece sen istediğin için yapıyorum bunu.. sana da kızgın felan değilm,, sadece bu durumdan memnun olmadığımı bil dedim.. o gün bitti,, bir kaç gün sonra durum değişmeye başladı.. tekrar eski haline döndü yavaş yavaş.. ilgisi geri geldi,, tekrar yakın davranmaya başladı.. amacıma ulaştım anlicağın
her erkekte işe yarar mı bilmiyorum ama,, işin sırrı trip atmadan,, dozunda mesafe koyarak karşılık vermekte bence... bir süre öyle devam edip, sonunda da ne yapmaya çalıştığını ifade edince de kafasına dank eder diye düşünüyorum.. bütün bunlara rağmen hala aynı odunluğu devam ediyorsa da,, bir süre belirleyip o süre sonunda adam gibi karşına al ve konuş.. ne yapmaya çalışıyorsun.. bu durum beni delirtiyor,, artık kendine gel diye silkelemek lazım
işte böyle şekerim.. kendimce birkaç taktik.. valla erkeklerinn sağı solu belli olmuyo.. inan strateji geliştirmekten üst düzey düşünmeye başladım artık
inş en kısa zamanda herşey yoluna girer senin için de..