çok sevdiğim içinmi kaybettim??

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar 4 yıllık bır ılıskım var cevrem tarafından begenılen bır ılıskıydı.sevgilim bana sadık ben ona sadıktım.aynı sehırdeyız. gecen yıl ayrıydık okumaya baska bıryere gıttı ve bu yıl bende o sehre gıttım sımdı aynı yerdeyız .hersey cok guzel gıdıyordu fakat son 1 aydır kotu gidiyor.bana benı sıkıyorsun ıcımdekı sevgıyı olduruyorsun dedı bısıde yapmıyordum .hep onu sevdıgımı belırttım süprızler yaptım fakat o pek benım gıbı degıl daha agır.bunları dıle getırdıgımde ben boyle seylerı pek sevmıyorum bılıyorsun benı degısrtırme ustume gelme falan dıyor.sımdı yogunuz son yılı derslerle mesgul ama goruselım dıyorum olmaz dıyor neden dıyorum uzatma dıyor.:97: benı sevıyormusun dedım kızdırmadıgın ve uzatmadıgın zamanlarda evet dıyor.herseyede kızıyor yaa 1aydır benı cok uzuyor napsam eskısı gıbı kızmıyor karısmıyor bana askım bıle demıyor. ben onu çok sevıyorum herzaman yanımdaydı ama boyle demesı benı uzuyor.mesela bazen gorusuyoruz ıyı sarılıyor guluyor falan ama mesajlarda yıne soğuk hıç bır yanlısım olmadı haketmedıgımı dusunyorum napcagımı bılmıyorum zor tutuyorum kendımı ılgılenmemek ıcın :85::85: hıc boyle olmamıstık daha once.bırkere uzak durdum gorusmedık falan kendı yanastı ozlemesı gerekıyor arada galba ama ben cabucak ozluyorum o benım kadar cbuk dgl boyle seyler duyunca mahvoldum benn:97:

Son düzenleme:
canım sevgılıne bıraz rahatlık ver ben bıraz sıkmışsın sürekli mesaj aramalar falan sıkılmış ilşkiden bıraz kendı halıne bırak bunal masın iyice kaçar senden sana aşkım dememesı garıp inşallah korktuğum başına gelmez başka bır kız sevgılının aklına karıştırmaz

Son düzenleme:

Kolay gelsin valla ilgisizlik biz kızları öldürüyor. mesajlarda erkeklerin cidden öküz olduğunu düşünüyorum ya. boşver sıkma bence son sınavlarını bitirsin intikamını alırsın

yok canım soyledım bırkere benı aldatıyormusun ayrılcanmı ne yanı soyle gıbılerınde sacmalama soyle dıyor.bukonuda guvenıyorum cunku daha once bır arkadasım yanasmıstı bunu gelıp bana anlattı messajını bıle gostermıstı çok durusttur.ama bırokadarda zor bırı

ay canım benim aynısı bana da oldu uzun bir dönem yaşadım bunları.. yeter çok üstüme geliyorsun azcık nefes aliyim filan diyodu. çok sık aramamaya başlamıştı. hatta sürekli ben aradığım için neredeyse o hiç aramıyodu.. gittiği geldiği yerlerden haber vermiyodu.. birlikteyken fena değildik ama yan yana değilken sanki hiç yokmuşum gibi davranıyodu.. deli oluyodum inan.. bir süre mücadele ettim bu durumla.. ama aklına kötü bişey gelmesin.. aldatma filan bu tür birşey olacağını sanmıyorum.. başka kız olsa daha farklı davranıyorlar emin ol bu durumda yapılacak birkaç şey var.. bak ben kendi sihirli formlümü anlatayım...

bir gün karar verdim ve bu durumları çok fazla takmamaya karar verdim. strateji hiç sevmem ama tek yolun bu olduğuna karar verdim.. bekliycem biraz dedim.. bir süre mesaj atmadım çok sık aramamaya başladım.. mesajlarımda ve telefonlarımda trip atar gibi değildim,, ama onun benle konuştuğu şekilde konuşmaya başladım. aşkım sevgilim gibi sözler söylemedim ben de. o aramadan aramadım onu gün içinde. sonra ona buluşalım filan demedim o söylemeden. bir ay filan böyle gitti bu durum.. ufak değişimler görmeye başladım onda.. bir haftasonu görüşelim dedi.. işim var dedim iptal ettim. ertesi haftasonu tekrar görüşelim dedi, bu kez kabul ettim çok da abartmamak lazım görüştüğümüzde onunla konuştum.. bak dedim,, bir aydır süren durumun farkındasındır.. bundan sonra senin istediğin gibi olmaya karar verdim.. seni bunlatmıyorum. aramalarım , mesajlarım sen isteidğin sürece olacak.. aşk sözleri vs. bunlardan da vazgeçtim dedim.. bu durum benim istediğim birşey değil ama unutma,, sadece sen istediğin için yapıyorum bunu.. sana da kızgın felan değilm,, sadece bu durumdan memnun olmadığımı bil dedim.. o gün bitti,, bir kaç gün sonra durum değişmeye başladı.. tekrar eski haline döndü yavaş yavaş.. ilgisi geri geldi,, tekrar yakın davranmaya başladı.. amacıma ulaştım anlicağın

her erkekte işe yarar mı bilmiyorum ama,, işin sırrı trip atmadan,, dozunda mesafe koyarak karşılık vermekte bence... bir süre öyle devam edip, sonunda da ne yapmaya çalıştığını ifade edince de kafasına dank eder diye düşünüyorum.. bütün bunlara rağmen hala aynı odunluğu devam ediyorsa da,, bir süre belirleyip o süre sonunda adam gibi karşına al ve konuş.. ne yapmaya çalışıyorsun.. bu durum beni delirtiyor,, artık kendine gel diye silkelemek lazım

işte böyle şekerim.. kendimce birkaç taktik.. valla erkeklerinn sağı solu belli olmuyo.. inan strateji geliştirmekten üst düzey düşünmeye başladım artık inş en kısa zamanda herşey yoluna girer senin için de..

üstüne çok düşme rahat bırak kendi haline bırak bi süre kfasını toplasın duygularını tatsın
bende 4 yıllık ilişkimde aynı sorunu yaşadım
ara verdik bir süre sonra tekrar görüştük
uzun zaman bu soğukluk sürdü ve ayrıldık
daha sonra tekrar barıştık ama bu süre içinde sanaldan görüştüğü birisinin olduğunu öğrendim
ki hiç ihtimal bile vermediğim bişeydi başka biri
çevremizde ki kimsede inanmadı zaten buna ama evet başka biri olmuş
şimdi beraberiz 4 aylık bir ayrılıktan sonra
bende çok ilgilenir çok üstüne düşer çok pohh pohh lardım
deli gbi aşık adamı kendimden bezdirdim yani ilgi ile
biraz kendini geri geç olayları takip et

alışmıs kudurmustan beterdır derler ya cok dogru tutamıyorum kendımı ama hepınız budrumun gectıgını anlatmsınız sonunda bıraz moralım duzledı tesekurler arkadaslar dayanıcam:97:

alışmıs kudurmustan beterdır derler ya cok dogru tutamıyorum kendımı ama hepınız budrumun gectıgını anlatmsınız sonunda bıraz moralım duzledı tesekurler arkadaslar dayanıcam:97:

bncede cnm bi iki ay sabret bakalım. onun istediği gibi davran. inş sevgilinde düzelir bu süreçte

"Erkekler fazla ilgiyi sevmez" derler ama aynı durum bazı kadınlar için de geçerli... Mesela ben... Çok sıkıcı geliyor sürekli sevgi sözcükleri, hediyeler, sürprizler... Özel günler dışında abartılmasını sevmem bunların, sıkılır, gereksiz bulurum...

Ancak...

Erkek arkadaşınızla 4 yıldır birlikteymişsiniz... Fakat bu bıkkınlık hali son 1 aydır baş göstermiş... Sevgi sözcüklerinden sıkılmak, hediyeleri ve sürprizleri pek de gerekli bulmamak kişilik özelliğidir... Ya vardır ya yoktur... 4 yıldır bunlardan şikayetçi değil de son 1 aydır rahatsız oluyorsa durum pek de tekin değil gibi... Bu gidişat heyecan isteyen bir adam profiline benziyor... Umalım da sadakati heyecan gereksiniminden üstün tutsun...

bu bır ay ıcınde kavgalarımız fazlalasmıstı hırcın oldugumu hatırlıyorum bende 2mızınde sorunları vardı ve sınav durumları faln ama hep pohpohlamıycan galba anldgım kdryla :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…