- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ne diyebilirim başka pardon?Yaptıkları sahtekarlık ve fakir hayatı yaşıyorlar siz ne diyorsunuz bu tür insanlara?Sahtekar fakirler demeyerek ise baslayabilirsiniz.
Yillardir yardim derneklerinde gonullu olarak calisirim,onlarca benzer vaka gordum,sahtekar fakirler demekten utanirim. Karanlikta soylesem yuzum kizarir. Sizin curete saskinlikla bakiyorum su an.
İyi niyeti ve harcanan emekleri suistimal eden insanlar diyoruz.Ne diyebilirim başka pardon?Yaptıkları sahtekarlık ve fakir hayatı yaşıyorlar siz ne diyorsunuz bu tür insanlara?
Yok daha neler ya laf olsun diye konuşmayın onlar fakir değil zaten boşuna duyar kasmayın güle güle.İyi niyeti ve harcanan emekleri suistimal eden insanlar diyoruz.
Birşeyden utanmak istiyorsanız burada derdini açan insanlara dediklerinizden başlayabilirsiniz bundan yüzünüz kızarsın.Sahtekar fakirler demeyerek ise baslayabilirsiniz.
Yillardir yardim derneklerinde gonullu olarak calisirim,onlarca benzer vaka gordum,sahtekar fakirler demekten utanirim. Karanlikta soylesem yuzum kizarir. Sizin curete saskinlikla bakiyorum su an.
Fakirleri hakaret olarak söylememiş bence. İhtiyaç sahibi insanlara yardım ediyorlarmış ama kendini fakir gösteren kişiler sahtekar çıkmış o yüzden sahtekar fakirler diyor. Fake fakir gibi düşünün. Ben öyle anladımSahtekar fakirler demeyerek ise baslayabilirsiniz.
Yok ya baya hakaret olarak kullaniyor. Siz cok iyi niyetlisiniz sadece :Fakirleri hakaret olarak söylememiş bence. İhtiyaç sahibi insanlara yardım ediyorlarmış ama kendini fakir gösteren kişiler sahtekar çıkmış o yüzden sahtekar fakirler diyor. Fake fakir gibi düşünün. Ben öyle anladım
Gözardı ettiğim kişiler lütfen konumdan çıksın sizinle polemiğe girmeyi çoktan bıraktım.
Tabiki fakirin kötü bir anlamı yok ama fakiri hakaret sözcüğü olarak kullanıcak kadar alçak olucağına inanmak istemiyorum kimseninYok ya baya hakaret olarak kullaniyor. Siz cok iyi niyetlisiniz sadece :
Yoksa kelime anlami olarak fakir demek zaten yoksul demek,kotu bir anlami yok.
Hahah :) İsminin hakkını veren bir üye gibisin seni tanımak isterim yiğidim
Bu saatte keyfinizi kacirmak istemiyorum o yuzden konu sahibinden bahsetmeyecegimTabiki fakirin kötü bir anlamı yok ama fakiri hakaret sözcüğü olarak kullanıcak kadar alçak olucağına inanmak istemiyorum kimsenin
Bu sitedekiler 3 ayda bir arayıp örgüt bağlantınız var deyip para mı istiyo nasıl oluyo?ben bu sitede 3 ayda bir, gercek hayatta da ortalama ayda 1 dolandirilirim. bir kez bile sahtekar fakirler demedim kimseye ama bundan sonra diycem herhalde. ufkumu actiniz.
hahahsjshs yok komple benim safligim, ihtiyac sahibi zannedip yardim ediyorum. ama artik akillaniyorum yavas yavas.Bu sitedekiler 3 ayda bir arayıp örgüt bağlantınız var deyip para mı istiyo nasıl oluyo?
Ciddi mi? Şaşkınlık içinde okudum. Tereliyeden sahtekar fakir betimlemesini de öğrenmiş olduk bu aradaben bu sitede 3 ayda bir, gercek hayatta da ortalama ayda 1 dolandirilirim. bir kez bile sahtekar fakirler demedim kimseye ama bundan sonra diycem herhalde. ufkumu actiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?