- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yıllardır forumdayım hala nasıl anlıyorsunuz bazı üyeleri çözemedim
Benigeriverin tereliye olduğunu nasıl çözdünüz?
Bu işin sırrı nedir?
Aksine,kim olsa tepki alirdiBu konuyu tereliye değil başkası açsa tepki almaz ve banlanmazdı bence.
Bi üye bir kere mimlendikten sonra vay haline
Nickini değiştirse olmuyor, hesabı kapatıp sıfırdan nick alsa yine olmuyor.
Kimin nereye ne niyetle üye olduğunu asla bilemezsiniz. Yani gerçek hayatta da bu şunları yapıyormuş deyip direkt iyi niyetli sanmayın insanları. Ben çok kandım bu şekilde de ondan diyorum. Insanların içini asla bilemiyorsunuz.Duyarin hasini kastiniz ve sizin onculugunuzde digerleri de pesinizden gelerek konuyu heba etti.
Burada insanlar sorunlarini paylasarak diger insanlarin fikirlerini soruyor. Boyle anlamsiz bir sekilde duyar kasarak konuyu mahvetme gibi bir hakkiniz yok. Hic mi dusunemediniz, fakirleri sahtekar olarak goren bir insan nasil boyle bir kurulusa uye olarak onlara yardim etmek gibi bir misyonu ustlenebilir?
Kiminin sorunu kiminin cerezi bu forumda tabii.
Kimin nereye ne niyetle üye olduğunu asla bilemezsiniz. Yani gerçek hayatta da bu şunları yapıyormuş deyip direkt iyi niyetli sanmayın insanları. Ben çok kandım bu şekilde de ondan diyorum. Insanların içini asla bilemiyorsunuz.
Benim anlamadigim tereliye deniyor o ne demek
Teşekkürler gercekten anlamamistimKonu sahibinin eski kullanici adiymis.
ask olsun yani summer, cidden ilk mesaji okudugunda o sahtekar fakirler lafi seni rahatsiz etmedi mi? ben cok hassas biri de degilim ama bunu soylemenin bin farkli sekli var, birisi sahtekarsa sahtekardir ona direkt sahtekar denir. fakir degilken fakir rolu yapiyorsa ona da sahte fakir denir, dolandirici denir. sahtekar fakir demek baska. bak mesela ben bu kisinin tereliye oldugunu bilmeden once yazdim gectim cunku cidden sinir bozucu derecede komik birinin baskasina sahtekar fakir demesi.Insanlara zerre guvenmiyorum ama bunun konuyla ilgisi yok. Bu konuda konu sahibinin niyeti neden onemli ki? Acmis bir konu ve fikir istiyor. Cimbizlayarak konuyu carpitanlara tepki gosterdim ben.
Hala konu sahibinin birilerini goz ardi etmesi muhabbeti donuyor. Konu bu mu veya konunun bu sekilde katledilmesi hakkaniyetli mi sizce?
Bu forumun kemiklesmis bir ozelligi bu. Bir gomulduysen bir daha belini dogrultamazsin. Bazilari aliyor kahvesini, milletin sorunlari uzerinden geyik yaparak kendini aciz bir sekilde tatmin ediyor.
Yeni baslayanlar icin Turkceask olsun yani summer, cidden ilk mesaji okudugunda o sahtekar fakirler lafi seni rahatsiz etmedi mi? ben cok hassas biri de degilim ama bunu soylemenin bin farkli sekli var, birisi sahtekarsa sahtekardir ona direkt sahtekar denir. fakir degilken fakir rolu yapiyorsa ona da sahte fakir denir, dolandirici denir. sahtekar fakir demek baska. bak mesela ben bu kisinin tereliye oldugunu bilmeden once yazdim gectim cunku cidden sinir bozucu derecede komik birinin baskasina sahtekar fakir demesi.
ama tereliye oldugunu fark edince soyledim cunku onu biliyoruz yani. ha ben sizi gozardi ettim demese bilemezdim o oldugunu. yani onun da kendini saklama amaci yok zaten bence. ama gercekten sasirdim, hayirseverlik adi altinda baskalarina sahtekar fakir denmesini normal gorup bizi boyle insanlarin derdiyle alay eden biri gibi yazman da ciddi kirdi beni. sanki birbirimizin yorumlarini bilmiyoruz yani.
ayrica bence burda dert de yok, konuda konu sahibinin hicbir katkisi yok ki. araci bile degil. iki insan kustuyse derdinden ona ne yani.
Evet bunu üzerime alındım. Duyarı kime kasacağım hanımefendi size mi ?Sahtekar fakirler uzerinden konuyu carpitmak hic hos degil. Boyle dusunseydi bu tur bir kurulusa uye olmazdi, degil mi?
Biri de fakirlik kotu bir sey mi demis.
Komedi gibi. Kusura bakmayin ama duyar kasacagim derken kuculmussunuz.
Konu sahibi, yapacaginiz bir sey yok bence.
Yorumunda en çok bu kısma katıldım.ayrica bence burda dert de yok, konuda konu sahibinin hicbir katkisi yok ki. araci bile degil. iki insan kustuyse derdinden ona ne yani.
Evet bunu üzerime alındım. Duyarı kime kasacağım hanımefendi size mi ?
ask olsun yani summer, cidden ilk mesaji okudugunda o sahtekar fakirler lafi seni rahatsiz etmedi mi? ben cok hassas biri de degilim ama bunu soylemenin bin farkli sekli var, birisi sahtekarsa sahtekardir ona direkt sahtekar denir. fakir degilken fakir rolu yapiyorsa ona da sahte fakir denir, dolandirici denir. sahtekar fakir demek baska. bak mesela ben bu kisinin tereliye oldugunu bilmeden once yazdim gectim cunku cidden sinir bozucu derecede komik birinin baskasina sahtekar fakir demesi.
ama tereliye oldugunu fark edince soyledim cunku onu biliyoruz yani. ha ben sizi gozardi ettim demese bilemezdim o oldugunu. yani onun da kendini saklama amaci yok zaten bence. ama gercekten sasirdim, hayirseverlik adi altinda baskalarina sahtekar fakir denmesini normal gorup bizi boyle insanlarin derdiyle alay eden biri gibi yazman da ciddi kirdi beni. sanki birbirimizin yorumlarini bilmiyoruz yani.
ayrica bence burda dert de yok, konuda konu sahibinin hicbir katkisi yok ki. araci bile degil. iki insan kustuyse derdinden ona ne yani.
Kuzum etme eyleme...Sahtekar insan kime denir? Kendini fakir gosterip de bir baskasinin hakkini tirtiklayana sahtekar degil de ne denir?
Bari sen sasirtma S sassyassyy . Konu konuluktan cikti mevcut duyarcilarla. Bir de cumbus varmis gibi birbirlerini etiketleyip konuya davet ediyorlar. Dalga degil de ne bu?
Objektif yaklasmani beklerdim. Asil sen sasirttin beni.
askim vallahi asil ben sasirdim. okey ben sahtekar demesine bisey demedim ki, sahtekarlar zaten. ama sahtekar fakir ile sahtekar ayni degil ki. kibir kokuyor yani.Sahtekar insan kime denir? Kendini fakir gosterip de bir baskasinin hakkini tirtiklayana sahtekar degil de ne denir?
Bari sen sasirtma S sassyassyy . Konu konuluktan cikti mevcut duyarcilarla. Bir de cumbus varmis gibi birbirlerini etiketleyip konuya davet ediyorlar. Dalga degil de ne bu?
Objektif yaklasmani beklerdim. Asil sen sasirttin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?