Çok sevdiğim iki insan birbirine düştü...

Bu konuyu tereliye değil başkası açsa tepki almaz ve banlanmazdı bence.
Bi üye bir kere mimlendikten sonra vay haline
Nickini değiştirse olmuyor, hesabı kapatıp sıfırdan nick alsa yine olmuyor.
Aksine,kim olsa tepki alirdi
Ancak bir baskasi olsa daha az tepki alirdi. Konu sahibini taniyanlarin cogu yorum bile yapmadi.

Duyarin hasini kastiniz ve sizin onculugunuzde digerleri de pesinizden gelerek konuyu heba etti.

Burada insanlar sorunlarini paylasarak diger insanlarin fikirlerini soruyor. Boyle anlamsiz bir sekilde duyar kasarak konuyu mahvetme gibi bir hakkiniz yok. Hic mi dusunemediniz, fakirleri sahtekar olarak goren bir insan nasil boyle bir kurulusa uye olarak onlara yardim etmek gibi bir misyonu ustlenebilir?

Kiminin sorunu kiminin cerezi bu forumda tabii.
Kimin nereye ne niyetle üye olduğunu asla bilemezsiniz. Yani gerçek hayatta da bu şunları yapıyormuş deyip direkt iyi niyetli sanmayın insanları. Ben çok kandım bu şekilde de ondan diyorum. Insanların içini asla bilemiyorsunuz.

Bazen usluba oyle takiliyorlar ki sorun arada yanip gidiyor kimse kimseye ders vermesin bence ya. Anormal bi durum olsa moderatorler engelliyor zaten hızlıca.

Maddi durumu olmayana fakir denir argo bi kelime degildir. Maddi durumu iyi olana zengin denir bu da argo degildir ve bu tabire kimse tepki gostermez ne hikmetse.

Bir de yardim kurulusuyla ilgili olan bi kisinin dolandiricilarla karsilasip o kisilere sahtekar fakir kelimesini kullandigi icin uyarilmasi.. ciddi ironik.

Duyar kasacak cok daha onemli yerler var. Bugun 21 mart mesela, down sendromlular için farkındalik gunu. Hastalıklılarmış gibi algılanan bu güzel insanlar adina duyar yapmanızi öneririm. 🌻

Kimin nereye ne niyetle üye olduğunu asla bilemezsiniz. Yani gerçek hayatta da bu şunları yapıyormuş deyip direkt iyi niyetli sanmayın insanları. Ben çok kandım bu şekilde de ondan diyorum. Insanların içini asla bilemiyorsunuz.

Insanlara zerre guvenmiyorum ama bunun konuyla ilgisi yok. Bu konuda konu sahibinin niyeti neden onemli ki? Acmis bir konu ve fikir istiyor. Cimbizlayarak konuyu carpitanlara tepki gosterdim ben.

Hala konu sahibinin birilerini goz ardi etmesi muhabbeti donuyor. Konu bu mu veya konunun bu sekilde katledilmesi hakkaniyetli mi sizce?

Bu forumun kemiklesmis bir ozelligi bu. Bir gomulduysen bir daha belini dogrultamazsin. Bazilari aliyor kahvesini, milletin sorunlari uzerinden geyik yaparak kendini aciz bir sekilde tatmin ediyor.

Insanlara zerre guvenmiyorum ama bunun konuyla ilgisi yok. Bu konuda konu sahibinin niyeti neden onemli ki? Acmis bir konu ve fikir istiyor. Cimbizlayarak konuyu carpitanlara tepki gosterdim ben.

Hala konu sahibinin birilerini goz ardi etmesi muhabbeti donuyor. Konu bu mu veya konunun bu sekilde katledilmesi hakkaniyetli mi sizce?

Bu forumun kemiklesmis bir ozelligi bu. Bir gomulduysen bir daha belini dogrultamazsin. Bazilari aliyor kahvesini, milletin sorunlari uzerinden geyik yaparak kendini aciz bir sekilde tatmin ediyor.
ask olsun yani summer, cidden ilk mesaji okudugunda o sahtekar fakirler lafi seni rahatsiz etmedi mi? ben cok hassas biri de degilim ama bunu soylemenin bin farkli sekli var, birisi sahtekarsa sahtekardir ona direkt sahtekar denir. fakir degilken fakir rolu yapiyorsa ona da sahte fakir denir, dolandirici denir. sahtekar fakir demek baska. bak mesela ben bu kisinin tereliye oldugunu bilmeden once yazdim gectim cunku cidden sinir bozucu derecede komik birinin baskasina sahtekar fakir demesi.

ama tereliye oldugunu fark edince soyledim cunku onu biliyoruz yani. ha ben sizi gozardi ettim demese bilemezdim o oldugunu. yani onun da kendini saklama amaci yok zaten bence. ama gercekten sasirdim, hayirseverlik adi altinda baskalarina sahtekar fakir denmesini normal gorup bizi boyle insanlarin derdiyle alay eden biri gibi yazman da ciddi kirdi beni. sanki birbirimizin yorumlarini bilmiyoruz yani.

ayrica bence burda dert de yok, konuda konu sahibinin hicbir katkisi yok ki. araci bile degil. iki insan kustuyse derdinden ona ne yani.

ask olsun yani summer, cidden ilk mesaji okudugunda o sahtekar fakirler lafi seni rahatsiz etmedi mi? ben cok hassas biri de degilim ama bunu soylemenin bin farkli sekli var, birisi sahtekarsa sahtekardir ona direkt sahtekar denir. fakir degilken fakir rolu yapiyorsa ona da sahte fakir denir, dolandirici denir. sahtekar fakir demek baska. bak mesela ben bu kisinin tereliye oldugunu bilmeden once yazdim gectim cunku cidden sinir bozucu derecede komik birinin baskasina sahtekar fakir demesi.

ama tereliye oldugunu fark edince soyledim cunku onu biliyoruz yani. ha ben sizi gozardi ettim demese bilemezdim o oldugunu. yani onun da kendini saklama amaci yok zaten bence. ama gercekten sasirdim, hayirseverlik adi altinda baskalarina sahtekar fakir denmesini normal gorup bizi boyle insanlarin derdiyle alay eden biri gibi yazman da ciddi kirdi beni. sanki birbirimizin yorumlarini bilmiyoruz yani.

ayrica bence burda dert de yok, konuda konu sahibinin hicbir katkisi yok ki. araci bile degil. iki insan kustuyse derdinden ona ne yani.
Yeni baslayanlar icin Turkce ;) tesekkurler sassy hislerime tercuman olmussun.

Sahtekar fakirler uzerinden konuyu carpitmak hic hos degil. Boyle dusunseydi bu tur bir kurulusa uye olmazdi, degil mi?

Biri de fakirlik kotu bir sey mi demis.

Komedi gibi. Kusura bakmayin ama duyar kasacagim derken kuculmussunuz.

Konu sahibi, yapacaginiz bir sey yok bence.
Evet bunu üzerime alındım. Duyarı kime kasacağım hanımefendi size mi ?

Yorumunda en çok bu kısma katıldım.
Üstüne vazife olmayan bir konuya niye bu kadar dertlenir ki bir insan?
İki yetişkin kadın birbirine triplenmiş, laf saymış, ne var bunda?
Ben mi konuyu anlayamadım ya da duyarsız mıyım acaba?

Sahtekar insan kime denir? Kendini fakir gosterip de bir baskasinin hakkini tirtiklayana sahtekar degil de ne denir?

Bari sen sasirtma S sassyassyy . Konu konuluktan cikti mevcut duyarcilarla. Bir de cumbus varmis gibi birbirlerini etiketleyip konuya davet ediyorlar. Dalga degil de ne bu?

Objektif yaklasmani beklerdim. Asil sen sasirttin beni.

Sahtekar insan kime denir? Kendini fakir gosterip de bir baskasinin hakkini tirtiklayana sahtekar degil de ne denir?

Bari sen sasirtma S sassyassyy . Konu konuluktan cikti mevcut duyarcilarla. Bir de cumbus varmis gibi birbirlerini etiketleyip konuya davet ediyorlar. Dalga degil de ne bu?

Kuzum etme eyleme...
Tereliye’nin geçmiş konu içerikleri, yorumları, tavrı, göz ardı etmeleri, tripleri, hepimizin malumu.
Kadın adeta sosyolojik vaka.
Ayrıca bu durumdan rahatsız olmadığı gibi bence keyif alıyor.
Forumda bu şekilde tanındı, meşhur oldu ve bundan gayet memnun.
Onun tarzı, kendini var ve ifade etme şekli bu.
Konunun sonlarında herkese ayar vermesinden de belli zaten.

Dalga geçilmesin tamam ama seviye veya ciddiyet de yüksek bir beklenti konu Tereliye olunca.
Objektiflikten bahsediyorsun, mümkün mü bu?
Bir daha düşün istersen.

askim vallahi asil ben sasirdim. okey ben sahtekar demesine bisey demedim ki, sahtekarlar zaten. ama sahtekar fakir ile sahtekar ayni degil ki. kibir kokuyor yani.

beni de cok kandiran oldu, bu siteden bana ulasip sokak hayvanlarini tedavi ettirecegini soyleyen birine 12 bin lira gonderdim. tabi arkasindan saydim sovdum sahtekar dedim ama “sahtekar fakirler” baska bence. bana daha farkli, kibirli geliyor bu. bir de burada onceden taninan uyelere hep daha farkli tepkiler verilir sen de biliyorsun yani.

Back
X