Çok sevdiğim kaçtığım eşimden kaçar oldum

seummu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
693
408
88
35
İstanbul
Ben 20 yaşında evlendim. Evlendiğimde henüz okulum bitmemişti okulumu evlendikten sonra bitirdim. Eşim benim hayatımda ilk konuştuğum insan ondan öncesi yok. Belki de bu yüzden 18 yaşında benden 10 yaş büyük iki çocuklu dul bir adamı sevdim ya da sevdiğimi sandım defalarca ayrılmak istedim ailemin karşı çıkacağını bildiğim için ama o bırakmadı ailemi ikna etmeye çalıştı ama yanında ailesi yoktu ve benim babam zaten böyle birşeye müsade etmezdi ailesi de araya girmeyince konuşmasına bile fırsat vermedi. Neticede 20 yaşında kaçıp evlendik. İlk günden beri hiç mükemmel bir evliliğimiz olmadı hep kavga gürültü imalar saçma sapan sebeplerden tartışmalar itişip kakışmalar. 3 yılın sonunda bir bebeğimiz oldu bebek doğar doğmaz eşimin çocukları da bizimle yaşamaya başladı. 23 yaşında biri 13 biri 10 biri de yenidoğmuş 3 çocuk sahibi oldum. Defalarca ilaçla psikolojik tedavi gördüm ama netice vermedi anlatacak o kadar çok şey var ki okumaktan bıkarsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçekten zor bir durum benim yaşımdasın neredeyse ve çoluk çocuk :S anlat ta bari burada rahatla

Gerçekten çok iyi gelecek belki de sadece dertleşmeye ihtiyacım vardır keşke bu kadar basit olsa

yok artık adamın senden büyük çocuğu var. kaç yaş var aranızda sizin.

yok artık adamın senden büyük çocuğu var. kaç yaş var aranızda sizin.

yok anladığım kadarıyla konu sahibi şu an 23 yaşında 13-10 ve yeni doğmuş çocuklarla uğraşıyor.
her zaman derim anne babanın onaylamadığı bir adamla olmayacaksın....
onlar en iyisini bilir.
allah yardımcın olsun

ahha canım ahhh
malesef böyle son pişmanlık fayda etmiyor

ibret olursun umarım
öyle güllük gülüstanlık değil herşey

aşk girince beyin tatile çıkmayacak
ailelerinde sözleri kulaklara küpe yapılcak

yoksa böyle
pişmanlıklar olur işte

peki ne oldu nedir anlaşamama nedenleriniz
ilk 3 yıl çocuklarda yokmuş
o zaman anlaşabiliyormuydunuz
:26::26::26::26::26::26::26:

Büyük kızı hep üvey anne bakışıyla yaklaştı biraz sorunlu bi genç ilk görüşmemizde bi haftasonu tanışmaya gelmişti evimize annesinin eve yabancı erkek aldığını bunu nasıl yapar diye anlattı ve ben o ilk gün o çocuktan çok korkmuştum henüz 11 yaşındaydı ve yalan söylüyordu. Sonra ara sıra geldi birkaç günlüğüne ama ben eşimin sözleriyle o çocuklara hep yetim gözüyle baktım bu yüzden o kadar güzel ilgilendim ki hatta ilk gün eşim ben çocuk yatağımızda yattık. Sonrası malum zaten çocuk bizimle yaşamak istedi bende istedim ama bir yanım hep korktu o çocuktan. Neyse 3 yılın sonunda yanımıza geldiler başlarda yapamam başka çaresi yok mu dedim ama eşim başka çaresi yok onlar annemlerde kalırsa ben bu sokağa giremem utancımdan dedi bende kabul ettim. Ama çok ezildim o çocuk bana dünyanın

Hiç bir şey için geç değil okumuşsun mesleğin var. Git çalış ev tut bebeğine de annen mi bakar bakıcı mı olursa artık. Bi cahillik etmişsin ama hayatını zindan etmeye değmez yazık23 yaşında pdikolojik tedaviler 3 çocuk 1 koca derdi çekilmez

Allah yardımcınız olsun
3 çocuk
2si büyük eşinizin ilk evliliginden
biri yenidogan
çok zor ya

güzel giden bi evliliğiniz zaten yokmuş siz çocuk niye yapıyorsunuz anlamıyorum kiii
zaten 3 yıl yokmuş cocuk bazı şeyler bellidir 2 kere bile bile lades demişsiniz

1-dul 2 çocuklu bir adamlar evlenerek
2-o adama 3.sene sonunda bir cocuk yaparak

üzgünüm ama sizin hatalarınız çok

çok genç yaşta büyük sorumluluklar altına girmişsiniz..boşanmak tabii ki bir şeçenek..ancak o 2 çocuğu tekrra böyle bir boşanma durumuna sokmayı,kendi evladınızı da düşünmek zorundasınız..eşinizle olan sıkınıtlaırdan bahsetmemişsiniz..eğer çözümlenemeycek dertler değilse,aldatma şiddet gibi..denemenizi öneriyorum..
olumlu yönlerden bakmaya çalışın,siz çok büyük bir fedakarlık yapmışsınız..eşinizin çocuklarına annelik ediyorsunuz..kendinizi önemseyin bu yüzden...kıymetinizi önce kenidniz bilin..kendinize de vakit ayırmaya çalışın...mesela açıköğretim okuyabilrsiniz..
bence herşeyi, daha iyi yapmak elinize...yaşınız henüz çok genç,kendi hayatınız için güzel şeyler başarabilrsiniz..

O çocuk bana dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdi. Birkaç arkadaşım vardı bazen onlarla dertleşiyordum hareketlerini falan anlatıyordum herkes aynı şeyi söylüyordu bak bu çocuk sizi ayırmaya çalışıyor diye ben de hemen insanları susturuyordum o daha çocuk nasıl bu kadar aklı çalışsın diye. Benim bile aklıma böyle planlar gelmez diyordum hatta bir arkadaşımla bu yüzden görüşmeyi kesmiştim o çocuğa haksızlık ediyor beni dolduruşa getiriyor diye. Sonra bi gün çekmecede günlüğünü buldum tereddüt ettim ama benimle ilgili gerçek düşüncelerini öğrenmek istedim babasına da bana da hakaretler yağdırmış annesinin hakkını ikimizden de alacağını burnumuzdan fitil fitil getireceğini falan yazmış eşime söyledim biraz çocuğa kızdı ama bana kızının dolduruşa geldiğini aslında beni çok sevdiğini hiç korkmamam gerektiğini geçici olduğunu söyledi bende hiç sesimi çıkarmadım tamam dedim görmezden geldim sonrası kıyamet sık sık onu evdeki eşyaları tekmelerken komşularıma beni kötülerken evde yaşananları annesine babaannesigile servis ederken buluyordum hatta birgün bebeğimin yüzüne yastık kapatırken yakaladım onu biraz kızdım ağladım ama oyun pynuyordum dedi mecburen inandım komşularım da şahit o çocuklara hep iyileşsinler üzülmesinler diye yaklaştım ama ara sıra kızıp bağırığımda oldu o da çok yakan söylediği ve evden çıkıp saatlerce gelmediği için

yazık değil mi sana yemişim öyle adamı daha önce mahalleye girmeye utanmıyor muydu 3 sene evlilik yaşamışsın bebeğin olunca neden geldi çocuklar eve hiç düşünmedin mi kocanın oyununu göremedin mi çocuk yokken rahatça boşanabileceğini düşündüğünden bebeğin doğar doğmaz eve çocukları getirdi nasıl bir pembe gözlüğün vardıki gencecik zamanında iki çocuklu bir adamla evlenebildin...evlenilmez demiyorum ama kıtlık yoktu ki be kardeşim...o kızdan uzaklaşmaya bak diğer çocukta sıkıntı yok sanırım gerekirse eşine sert çık gidebileceğini bilsin ha bide sakın kazara dahi olsa ikinciyi yapma..çünkü senin tarzın evliliklerin sonu genelde iyi olmuyor..

Anneleri neden çocukları birakti anlamadim.. Aslinda çocuklar kucun cok rahatlıkla kendinizi sevdirebilirsiniz ama Allah yardimcnz olsun çok zor.is

Bence eşinin baştan beri hareketleri planlıymış ben de öyle bir izlenim oluştu.

yarın olsa da beklenen gün olmaz

Bılmedıgım yerlerde bilmedıgım ınsanlar benle aynı kaderı yasıyor sasıyorum.Bı ben aptalım sanıyordum.O kız sana daha cok dertler açacak.Henuz sıddet gormedıysen onun yüzünden goreceksın.Ergenlıklerın butun suçlusu sen olacaksın.Gunlugune kadar tutar mı kardesım ya.Akıl veremem cunku olsaydı kullanırdım.Ama cocugum var hamıleyım hala bızı aıleden saymıyor varsa yoksa oncekı çocukları.Keske sen akıllı olsan da cozum bulsan.cocugunun sevıncını bıle yasayamamıssın.Neden annelerı varken sen bakıyorsun.Üstelik evlenmeden once böyle bı konu gündeme bıle gelmemıstı degıl mı Ben çocuklarına bakarım dememıstın neden sımdı mecbur kalıyorsun.ben de tum ıyı nıyetımle ne olacak kı beraber yaşanır dıye duşundum ama herkes ıyı nıyetlı degıl,ogrenıyorsun gec oluyor.Yazık etmıssın hayatına benım gıbı.Düzelmez,degısmez,her gecen gun kayıp.
Yenı doğan çocuğuna bıle yetemezsın su an,ac kalışın,dus bıle alamazsın bırak tuvalete gıdemezsın.Ve gerıde hızmet bekleyen kocan dahıl 3 kışı var korkunç otesı.
Sen bu adamı sevmedın bılıyormusun,acıdın ve yaralarını saracağını sandın.Ama o senı yaraladı.

Madem dertleşmek için açtınız ,benimde merak ettğim bir şey var. Evlenmeden önce biliyordunuz iki cocuğu olduğunu, hiç mi aklınızdan acaba ileride sorun olur bu çocuklar illaki bu eve gelir gderler sorun çıkabilir diye düşünmedinizmi. Yani gencecik bir yaşta kendinizden 10 yaş büyük iki cocuklu bir adamla evlenirken gerçekten yarglamak için değil merak ettiğimden soruyorum. hiç mantığınız bu sorgulamaları yapmanıza izin vermedimi.Aileniz karşı çıkarken ve sebeplerini söylerken ,Ya olabilirmi acaba diye hiç düşünmedinizmi ?? .Ben 30 yaşımda sonderece düzgün aşık olduğum , işi ve ailesi olan bir insanla evlendim. Kendi ayaklarımın üzerindede duruyordum ama inan bana çok sorguladım doğru kararmı veriyorum acaba bu çocuk oyuncağı değil ve dönüşü yok diye...
Çocuk evliliğinizi yıpratmak için çalışabilir ama sonuçta çocuk işte yaptığı şeylerde çocukca olacaktır onu bir cocuk olarak görüp sende öyle davranırsan aslında daha iyi olur gibigeliyor sanki..Babası ile ayrılırsan annesi ile babasının birleşeceğine dair inançlarımı var ki böyle davranıyor..Bir de ergenlik dönemine girmek üzere sanırım. Daha zorlayacaktır seni..Evlliğini devam ettireceksen ve bu çocuklarda seninle yaşayacak ise çocuk psikolojisi ,üvey annelik, ve ergenlik psikolojis üzerine bol bol okumanı ve uzmanlar ile görüşmeni tavsiye edebilirim ancak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…