Ben 20 yaşında evlendim. Evlendiğimde henüz okulum bitmemişti okulumu evlendikten sonra bitirdim. Eşim benim hayatımda ilk konuştuğum insan ondan öncesi yok. Belki de bu yüzden 18 yaşında benden 10 yaş büyük iki çocuklu dul bir adamı sevdim ya da sevdiğimi sandım defalarca ayrılmak istedim ailemin karşı çıkacağını bildiğim için ama o bırakmadı ailemi ikna etmeye çalıştı ama yanında ailesi yoktu ve benim babam zaten böyle birşeye müsade etmezdi ailesi de araya girmeyince konuşmasına bile fırsat vermedi. Neticede 20 yaşında kaçıp evlendik. İlk günden beri hiç mükemmel bir evliliğimiz olmadı hep kavga gürültü imalar saçma sapan sebeplerden tartışmalar itişip kakışmalar. 3 yılın sonunda bir bebeğimiz oldu bebek doğar doğmaz eşimin çocukları da bizimle yaşamaya başladı. 23 yaşında biri 13 biri 10 biri de yenidoğmuş 3 çocuk sahibi oldum. Defalarca ilaçla psikolojik tedavi gördüm ama netice vermedi anlatacak o kadar çok şey var ki okumaktan bıkarsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok artık adamın senden büyük çocuğu var. kaç yaş var aranızda sizin.Ben 20 yaşında evlendim. Evlendiğimde henüz okulum bitmemişti okulumu evlendikten sonra bitirdim. Eşim benim hayatımda ilk konuştuğum insan ondan öncesi yok. Belki de bu yüzden 18 yaşında benden 10 yaş büyük iki çocuklu dul bir adamı sevdim ya da sevdiğimi sandım defalarca ayrılmak istedim ailemin karşı çıkacağını bildiğim için ama o bırakmadı ailemi ikna etmeye çalıştı ama yanında ailesi yoktu ve benim babam zaten böyle birşeye müsade etmezdi ailesi de araya girmeyince konuşmasına bile fırsat vermedi. Neticede 20 yaşında kaçıp evlendik. İlk günden beri hiç mükemmel bir evliliğimiz olmadı hep kavga gürültü imalar saçma sapan sebeplerden tartışmalar itişip kakışmalar. 3 yılın sonunda bir bebeğimiz oldu bebek doğar doğmaz eşimin çocukları da bizimle yaşamaya başladı. 23 yaşında biri 13 biri 10 biri de yenidoğmuş 3 çocuk sahibi oldum. Defalarca ilaçla psikolojik tedavi gördüm ama netice vermedi anlatacak o kadar çok şey var ki okumaktan bıkarsınız
ha pardon 23 yaşında olan senmişsin.yok artık adamın senden büyük çocuğu var. kaç yaş var aranızda sizin.
yok artık adamın senden büyük çocuğu var. kaç yaş var aranızda sizin.
yok artık adamın senden büyük çocuğu var. Kaç yaş var aranızda sizin.
Ben 20 yaşında evlendim. Evlendiğimde henüz okulum bitmemişti okulumu evlendikten sonra bitirdim. Eşim benim hayatımda ilk konuştuğum insan ondan öncesi yok. Belki de bu yüzden 18 yaşında benden 10 yaş büyük iki çocuklu dul bir adamı sevdim ya da sevdiğimi sandım defalarca ayrılmak istedim ailemin karşı çıkacağını bildiğim için ama o bırakmadı ailemi ikna etmeye çalıştı ama yanında ailesi yoktu ve benim babam zaten böyle birşeye müsade etmezdi ailesi de araya girmeyince konuşmasına bile fırsat vermedi. Neticede 20 yaşında kaçıp evlendik. İlk günden beri hiç mükemmel bir evliliğimiz olmadı hep kavga gürültü imalar saçma sapan sebeplerden tartışmalar itişip kakışmalar. 3 yılın sonunda bir bebeğimiz oldu bebek doğar doğmaz eşimin çocukları da bizimle yaşamaya başladı. 23 yaşında biri 13 biri 10 biri de yenidoğmuş 3 çocuk sahibi oldum. Defalarca ilaçla psikolojik tedavi gördüm ama netice vermedi anlatacak o kadar çok şey var ki okumaktan bıkarsınız
O çocuk bana dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdi. Birkaç arkadaşım vardı bazen onlarla dertleşiyordum hareketlerini falan anlatıyordum herkes aynı şeyi söylüyordu bak bu çocuk sizi ayırmaya çalışıyor diye ben de hemen insanları susturuyordum o daha çocuk nasıl bu kadar aklı çalışsın diye. Benim bile aklıma böyle planlar gelmez diyordum hatta bir arkadaşımla bu yüzden görüşmeyi kesmiştim o çocuğa haksızlık ediyor beni dolduruşa getiriyor diye. Sonra bi gün çekmecede günlüğünü buldum tereddüt ettim ama benimle ilgili gerçek düşüncelerini öğrenmek istedim babasına da bana da hakaretler yağdırmış annesinin hakkını ikimizden de alacağını burnumuzdan fitil fitil getireceğini falan yazmış eşime söyledim biraz çocuğa kızdı ama bana kızının dolduruşa geldiğini aslında beni çok sevdiğini hiç korkmamam gerektiğini geçici olduğunu söyledi bende hiç sesimi çıkarmadım tamam dedim görmezden geldim sonrası kıyamet sık sık onu evdeki eşyaları tekmelerken komşularıma beni kötülerken evde yaşananları annesine babaannesigile servis ederken buluyordum hatta birgün bebeğimin yüzüne yastık kapatırken yakaladım onu biraz kızdım ağladım ama oyun pynuyordum dedi mecburen inandım komşularım da şahit o çocuklara hep iyileşsinler üzülmesinler diye yaklaştım ama ara sıra kızıp bağırığımda oldu o da çok yakan söylediği ve evden çıkıp saatlerce gelmediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?