Çok sevdiğim kaçtığım eşimden kaçar oldum

Çocuklar 3 yıl anneleriyle eşimin onlardan ayrıldığı evde yaşadı ama ben doğum yapar yapmaz anneleri kendi babasının evine gitti. Kimse bana doğruyu söylemedi kimisi evi kndi üstüne istemiş yapmayınca gitti dedi kimisi evlenmek istediği için gitti dedi eşimse hep sustu gitmek istedi gitti benim çocuklarıma bakmak zorunda değildi evlenmek istiyor olabilir dedi.
Ben 18 yaşında ailesinin içinden hiç çıkmamış biri olarak hiç sorgulamadım ne yalan söyleyeyim hep eşimin anlattığı şekilde inanmak istedim çocuklarım annelerinde kalacak ama anneleri evlenmek isterse kızlarımı üvey baba eline bırakmam demişti evlenmeden önce sonra konu kapandı gitti benim ahmaklığım üvey baba eline bırakmadığında kiminle yaşayacaklar diye sormamam oldu. Gerçi ben hayatta kendim kadar enayisini görmedim hep olumlu düşündüm hep aman canım ne olacak iki tane masum çocuk diye düşündüm ama öyle olmadı küçüğü normal tepkiler verdi önce bi ısınma evresi sonra yavaş yavaş kabullendi beni ama büyüğü ilk gğnden annesini kötüledi ve ben buçocuğu annesini kötülediği her seferinde susturdum bir çocuğun annesini kötülemesini hoş karşılamyacağımı annelerin çok değerli olduğunu söyledim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten daha bitmedi sonra büyük kız evden iki sefer kumbaradan para aldı aldığı paradan değilde hiç çaktırmaması beni çok korkuttu hatta bu son olayda parayı alır almaz getirip oğlumun eline 50krş para verdi al bunu da kumbarana at dedi bende güldüm svindim hatta çocuk düzeliyor bir zamanlar kardeşinin kumbarasından para alan çocuk şimdi kendi harçlığından kardeşine veriyor dedim şükrettim parayı kumbaraya atmaya gittiğimizde birde baktım ki içinde üç beş kuruş kalmış önce sordum yemin etti inkar etti neredeyse inandım çok başarılı beni kandırmakta sonra bir defa daha sordum getirir misin lütfen ben bulursam daha kötü olur dedim getirdi aldığı paraları

Bende önce kızla konuştum hatta ağladım dayanamadım değer mi üç kuruş için hırsızlık yapmaya zaten o kumbaraya canımız birşey istediğinde alalım diye atıyorum paraya mı ihtiyacın vardı neden böyle bir yola ikinci defa başvuruyorsun dedim babasını aradım odamdan gel büyük kıza söyle bir kaç ay dedesigilde kalsın dedim sakin bir şekilde o da hemen geldi ne oldu dedi bende anlattım o kadar rahat beni kandırıyor ki ben artık zerre kadar ona güvenmiyorum artık hep şüphe duyarım kardeşi onun yanında düşse içimden onun yaptığını düşünürüm biraz uzak kalalım onunla. götür tatilde annenlerde kalsın dedim o da gitti çocuğu dövdü bende delirdim giyinip çıktım evden sanki çocuğu ben babamın evinden getirmişim gibi ben sakince bir kaç ay dedesigilde kalsın diye tabiri caizse yalvarıyorum o gidip dövüyor

Son düzenleme:
Ben evden çıktım nasıl olduysa bize iki ayda bir gelen kayınpederim eve gelmiş çocuklarda ağlaşmışlar eşimi azarlamış çocukları da almış götürmüş biz eşimle o günden sonra koptuk sürekli sen benim çocuklarımı hırsızlık damgası vurup sokağa attın diyor gidip getirelim ben onları istememezlik yapmadım diyorum kafası almıyor artık çocuklarım bu eve gelmek istemiyor bende kafayı yedim artık diyor gerçekten de yedi kafayı o günden beridir iki günde bir boşanmanın eşiğine geliyoruz ve evde oğlum var henüz birbuçuk yaşında ona çok üzülüyorum kavgalarımıza şahit oluyor

En son boşanmaya karar verdiğimizde yanıma geldi hem ağlıyor hem de ben seni bu kadar çok sevmeseydim öldürürdüm diyor ona nasıl güvenirim artık hep içimden diyorum ki madem çocukların sana yetiyordu neden benim hayatımı mahvettin. Beni çocuklarına bakıcı diye mi getirmiştin çocukları evdeyken bana sen çocuklarıma annelik yapıyorsun ben senin yüzüne bile bakamıyorum saygımdan diyordu şimdi böyle olduk

Canim annemlerin komsusuda senin durumundaydi.kocasinin uc cocugu vardi.kendisi bikac yil cocuk dusunmedi nasilsa kocamin uc tane var dedi kendi cocugu gibi goruyodu.sonra kendi bebegi oldu.cocuklar bebegi kiskandi.kocasinin bi cocugu hep onlrda kaliyodu.diger ikisi annesindeydi ama tatillerde falan gelip haftalarca kaliyolardi.kadin kocasina cok asikti adamda ayni sekilde.ama zorlugunu biz goruyoduk.cocuga ters baksa millet laf ediyodu.kendi cocuguna yapsa kimse laf etmz ama kocasininkine yapinca laf soz oluyodu.gencecik yasta sokakta ordu gibi geziyodu cocuklar hep yanindaydi anneleri her firsatta cocuklri buna yolluyoduki huzurlari kacsin.ama masallah suan kendisinin iki cocgu oldu toplam bes cocuk yani.ben yakinen gordum ne kadar zorlndgni.ama is kocada bitiyo adam karisina tapiyodu.masallah halada oyle ama zor gercktn kadin yipraniyo.helede cocuklar ergenlige yaklastkca daha zor.o uc yasindan beri bakiyodu kocasinin cocuguna.cocuk buyuynce degsti farklilasti.pasam dye kucaginda mincikladgi cocuk.allah sanada sabir versin.kadin kocamla yine olsa yine evlenrim ama cocuklu adamla kimseye evlenmesini onermem dyodu.melekte olsan kiymetin bilinmyo he bu arada iyiki iki cocuk yapmisim ben kocaminkileri bagrima bastim emek verdim ama degerim olmadi dyodu.seninde bebegin varmis allah bagislasin.insallah o bebek ayrilmis bi anne babanin cocugu olmazda hayatiniz duzene girer

Son düzenleme:
herseyi diyebiliriz ama....iste insan ailesini karsisina almamali elin herifi icin...el seni ezerde insanin ailesi kalkan olur...cahillikte oluyor zaten boyle seyler erken yaslarda...mesela 35 yasinda birinin kactigini pek duymadim ben...

Allah kimseye yasatmasin bu duyguyu zordur eminim ailen icinde suanda senin icinde...

Aynen öyle iş kocada bitiyor mesela ben şuna adım gibi eminim çocuklar olmasaydı bizim başka sorunlarınız olurdu bağıra bağıra söylüyorum anne babanızdan kaçmıyorsanız ne olur onların onylamadığı biriyle evlenmeyin evlenip de tecrübe etmeyin bu gerçeği çok acı oluyor çünkü hele birde benim gibi ahmaklık edip çocuk yapmışsanız daha da acı oluyor

Büyük sözü dinlememenin zararları
Büyüklerin tecrübelerinden faydalanmazsanız, yaşayarak acı tecrübeler kazanmanız muhtemel ki

Normalde sudan sebepden kız vermeyen babalara kızarım ama
Ailenizin yerinde kim olsa böyle bir evliliğe onay vermezdi
Neden olduğunu da o zaman değilse de maalesef şimdi anlamışsınızdır

Bi de genelde hiç bir kadın sonuna kadar direnmeden boşanmaz, bir kadın bir adamı terk ettiyse ciddi sebepleri vardır
Erkekler gibi başkasını buldum gidiyorum demez kadınlar, yuvası ve evladını düşünür sonuna kadar sabreder

Zaten durup durup onlara yanıyorum bir kaçtım başlarını eğdim onlara en büyük haksızlığı yaptım birde rezalet bir evlilik gurbet elde hep akılları bende hiç benim yüzümden yüzleri gülmedi öyle iyi annem babam var ki size abartıyorum gibi gelecek belki ama kızlar hiç bana kaçıp geldiğimin lafını bile yapmıyorlar biz bi kıymık evladımızı sokakta bulmadık diyorlar şimdi eşim beni sık sık annemgile göndermeyeceğini söylüyor benim ailem hep onun açığını arıyormuş benim çocuklarım evde olmadığı için ben de senin canını çıkartacağım demiyor da böyle saçmalıklar peşinde

derdini okuyunca bir sarki geldi aklima = kendim ettim kendim buldum gül gibi sararip soldum

konunuz umarim burda diger genc kizlara örnek olur , davul bile dengi dengine , kavak yellerini ask sanmayin ki sadece ask yetmiyor hem ask bir heycandir , insan tanimadigini bir insana bile asik olabilir ki ask görselliktir , sevgi daim kalandir bu zor olani ve bunun icin de olgunlasmak gerekir....

bosanin yada mutsuz bir hayata devam edin ...

Ben eşime çocuk büyütmek konusunda güvenmiyorum boşanırsak asla o çocuğu sana vermem kan çıkar demişti bir defasında çocuğumu alır diye çok korkuyorum ikincisi ailemi çok üzdüm köyde yaşıyorlar bir kaçtım başları yere değdi birde boşanırsam babamın yüreği kaldırmaz insanların laflarını diye çekiniyorum üçüncüsü de geçen yıl boşanma kararı alan bir arkadaşım çocuğu da olmadığı halde mahkeme günğ bir yıldır ayrı olduğu eşine geri döndü hemde zehir zemberek bi hayata, kızın ailesi de bizim oralı iyi insanlardır. Birde eşimi özlerim diye düşünüyorum az birşey ama aklıma geliyor özellikle o uyurken ona bakıp bazen çok üzülüyorum. Darmadağan olmuşum nereye elimi atsam havada kalıyor

aileniz sizin arkanizdayken neden bosanmayi dusunmuyorsunuzz
sizi bana ne yaparsa yapsin esim cekerim modunda gordum birazz neden acaba yada yaniliyormuyumm

Psikolojik bunalımda olduğunu düşünüyorum ailesine çocuklarına bana aileme komşulara herkese saldırıyor sonra hiçbirşey olmamış gibi akşam ikimizin sevdiği birşeyler alıp geliyor görseniz bu adam eşini ne kadar çok seviyor dersiniz. Çevresinde en az zulmettiği benim delirmiş durumda. Ama gün içinde beni arayıp ben kafayı yiyorum hiçbir yere sığamıyorum diyor bende daha öncesinde böyle sözlerin arkasından hep kavga gürültü geldiği için artık hiç sesimi çıkarmıyorum ama bıktım artık imalardan

siz ona uzuluyosunuz ama o uzulmuyo size birakin allah askina kim ne der koyde diye hayatinizi mahvedin o zaman varmi boyle bisey cocuga gelince velayet davasi denen bisey var esinizde eski evliliginden iki cocuk var mahkeme oglunuzu mutlaka size verecektir hemde kucuk daha size ihtiyaci varr

Çok doğru beni 18 yaşında aldı gözüm onda açıldı diyebilirim hatta diyebilirim değil kesinlikle onda açıldı gözüm hayata hep onun anlattığı gibi baktım benim çocuklarım yetimdir dedi kendi çocuğumu bıraktım onlarla ilgilendim ben sıkıntıdayım beni idare et dedi bana birşey olmaz ben daha hiçbirşey görmedim o çok sıkıntılar çekmiş dedim herşeyine gücüm yettiğince göz yummaya çalıştım inanın bir yıldır o çocuklar geldiğinden beri öyle bir yapmış ki beni sürekli benim hatam nedir ben o yetimlerin hakkını nasıl vereceğim diye kafayı sıyırdım

Ah canim ya isin cok zor.ailen ne guzel hala arkandaymis.senin konunda genc kizlara ornek olsun benim bi atkdsim vardi ayni senin yasindyken bi cocuklu adama kacti evlendi cocuk eve gelince seytan gibi geliyo bana dyodu ben yazik annesi ölmüs sen annesi oldun oyle seytan falan deme cocuga dyodumda evlenince cocuk gozume batmaya basladi sinirlerim bozlyo gordkce hain hain bakyo dyodu.bile bile evlendi ama evlenince cocuk buna batti.annesi yok babasiyla kalcak tabi dyodum.smdi gorusmyrm dort yasindaki cocugun dedikodusunu yapiyodu bana.evlenmeden once to pembe gorunyo demekki.sen peki bosanmayi dusunuyomusun napicaksin?

Şimdi çocuğu bana verip gitmeme asla göz yummaz şiddete çok meyillidir korkuyorum kısacası çocuğu da bırakıp ben gidemem. Birde gün içinde ben daralıyorum laflarından başka herşey güzel nasıl boşanmak isteyeyim şu durumda inanın muhalefet olsun diye söylemiyorum çok kızgınım ama onu bırakıp gitmeyi düşünemiyorum şu halde yine bir kavga olur o zaman işin rengi değişiyor ama bu günlerde ben sadece onunla konuşmak istemiyorum ona karşı güvenim bitti her konuda bizle ilgisi olsun olmasın hep onu haksız buluyorum bu güne kadar ona hep iyimserlikle baktığımı aslında onu daha yeni yeni tanımaya başladığımı düşünüyorum. çok saçma değil mi eşlik namına hiçbirşey kalmamış gözüküyor ama nasıl bir beynim yıkanmışsa bunları boşanmak için sebep olarak görmüyorum illa kavga gürültü evden apar topar çıkıp gideceğim

Canım benim dertlesmek istersen seve seve dinlemek isterim zira bende boşanmış çocuklu bi adamla evliyim ki bende esimle evlenicem diye okulumu ve bo çok şeyi geride bıraktım eski konularimada giz atabilirsiniz yaşadığım sıkıntıları...seni çok çık çok iyi anlarım:''(

Madem okuyordunuz aceleniz neydi yani dünyada erkek mi kalmadı da sizden büyük 2 çocuğu olan dul bir adamla hem de kaçarak hem de ailenizi hiçe sayarak evleniyorsunuz. Sonra da başıma bunlar geldi diye dertleniyorsunuz. Bence tamamen şu anda çocukları istemediğiniz için uyduruyorsunuz asla bana samimi gelmedi yok yastık kapatıyormuş yok fitil fitil burnunuzdan getirecekmiş bu çocuk ne yapabilir ona anne şefkatiyle yaklaştım diyorsunuz ama söylemleriniz hiç o yönde değil. Eşiniz zaten öyle bir şey olsa nasıl farketmez. Neyse ne sonuç olarak bilerek evlendiniz yaşadığınız herşeyden sorumlusunuz kusura bakmayın bir cahilliktir yapmışsınız diyemeyeceğim aileniz sizi okuturken gül gibi eviniz var ne hallere düşürmüşsünüz kendinizi o çocuklarda psikolojik bunalım da olabilirler. Bir de elinize mesleğinizi almadan bebek sahibi olmuşsunuz. Ayrılın o zaman yolunuza bakın yok ayrılmayı gözünüz yemiyorsa baba evine dönemezseniz yapacak birşeyiniz yok çocuklara kendinizi sevdirmeye vakit geçirmeye onların tahmin ettiği gibi biri olmadığınızı ispata çalışacaksınız ancak siz bu çocukları zaten istemiyorsunuz bu çok açık bir şey yapmasalar da istemezsiniz çok doğal 23 yaşında 3 çocuk ikisi senden değil uğraşmak katlanmak zor ama hayat pembe gözlüklerle bakıldığı gibi değil değil mi yazık gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…