Bende önce kızla konuştum hatta ağladım dayanamadım değer mi üç kuruş için hırsızlık yapmaya zaten o kumbaraya canımız birşey istediğinde alalım diye atıyorum paraya mı ihtiyacın vardı neden böyle bir yola ikinci defa başvuruyorsun dedim babasını aradım odamdan gel büyük kıza söyle bir kaç ay dedesigilde kalsın dedim sakin bir şekilde o da hemen geldi ne oldu dedi bende anlattım o kadar rahat beni kandırıyor ki ben artık zerre kadar ona güvenmiyorum artık hep şüphe duyarım kardeşi onun yanında düşse içimden onun yaptığını düşünürüm biraz uzak kalalım onunla. götür tatilde annenlerde kalsın dedim o da gitti çocuğu dövdü bende delirdim giyinip çıktım evden sanki çocuğu ben babamın evinden getirmişim gibi ben sakince bir kaç ay dedesigilde kalsın diye tabiri caizse yalvarıyorum o gidip dövüyor
Zaten durup durup onlara yanıyorum bir kaçtım başlarını eğdim onlara en büyük haksızlığı yaptım birde rezalet bir evlilik gurbet elde hep akılları bende hiç benim yüzümden yüzleri gülmedi öyle iyi annem babam var ki size abartıyorum gibi gelecek belki ama kızlar hiç bana kaçıp geldiğimin lafını bile yapmıyorlar biz bi kıymık evladımızı sokakta bulmadık diyorlar şimdi eşim beni sık sık annemgile göndermeyeceğini söylüyor benim ailem hep onun açığını arıyormuş benim çocuklarım evde olmadığı için ben de senin canını çıkartacağım demiyor da böyle saçmalıklar peşinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben eşime çocuk büyütmek konusunda güvenmiyorum boşanırsak asla o çocuğu sana vermem kan çıkar demişti bir defasında çocuğumu alır diye çok korkuyorum ikincisi ailemi çok üzdüm köyde yaşıyorlar bir kaçtım başları yere değdi birde boşanırsam babamın yüreği kaldırmaz insanların laflarını diye çekiniyorum üçüncüsü de geçen yıl boşanma kararı alan bir arkadaşım çocuğu da olmadığı halde mahkeme günğ bir yıldır ayrı olduğu eşine geri döndü hemde zehir zemberek bi hayata, kızın ailesi de bizim oralı iyi insanlardır. Birde eşimi özlerim diye düşünüyorum az birşey ama aklıma geliyor özellikle o uyurken ona bakıp bazen çok üzülüyorum. Darmadağan olmuşum nereye elimi atsam havada kalıyor
Zaten durup durup onlara yanıyorum bir kaçtım başlarını eğdim onlara en büyük haksızlığı yaptım birde rezalet bir evlilik gurbet elde hep akılları bende hiç benim yüzümden yüzleri gülmedi öyle iyi annem babam var ki size abartıyorum gibi gelecek belki ama kızlar hiç bana kaçıp geldiğimin lafını bile yapmıyorlar biz bi kıymık evladımızı sokakta bulmadık diyorlar şimdi eşim beni sık sık annemgile göndermeyeceğini söylüyor benim ailem hep onun açığını arıyormuş benim çocuklarım evde olmadığı için ben de senin canını çıkartacağım demiyor da böyle saçmalıklar peşinde
Ben 20 yaşında evlendim. Evlendiğimde henüz okulum bitmemişti okulumu evlendikten sonra bitirdim. Eşim benim hayatımda ilk konuştuğum insan ondan öncesi yok. Belki de bu yüzden 18 yaşında benden 10 yaş büyük iki çocuklu dul bir adamı sevdim ya da sevdiğimi sandım defalarca ayrılmak istedim ailemin karşı çıkacağını bildiğim için ama o bırakmadı ailemi ikna etmeye çalıştı ama yanında ailesi yoktu ve benim babam zaten böyle birşeye müsade etmezdi ailesi de araya girmeyince konuşmasına bile fırsat vermedi. Neticede 20 yaşında kaçıp evlendik. İlk günden beri hiç mükemmel bir evliliğimiz olmadı hep kavga gürültü imalar saçma sapan sebeplerden tartışmalar itişip kakışmalar. 3 yılın sonunda bir bebeğimiz oldu bebek doğar doğmaz eşimin çocukları da bizimle yaşamaya başladı. 23 yaşında biri 13 biri 10 biri de yenidoğmuş 3 çocuk sahibi oldum. Defalarca ilaçla psikolojik tedavi gördüm ama netice vermedi anlatacak o kadar çok şey var ki okumaktan bıkarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?