Zaten durup durup onlara yanıyorum bir kaçtım başlarını eğdim onlara en büyük haksızlığı yaptım birde rezalet bir evlilik gurbet elde hep akılları bende hiç benim yüzümden yüzleri gülmedi öyle iyi annem babam var ki size abartıyorum gibi gelecek belki ama kızlar hiç bana kaçıp geldiğimin lafını bile yapmıyorlar biz bi kıymık evladımızı sokakta bulmadık diyorlar şimdi eşim beni sık sık annemgile göndermeyeceğini söylüyor benim ailem hep onun açığını arıyormuş benim çocuklarım evde olmadığı için ben de senin canını çıkartacağım demiyor da böyle saçmalıklar peşinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende önce kızla konuştum hatta ağladım dayanamadım değer mi üç kuruş için hırsızlık yapmaya zaten o kumbaraya canımız birşey istediğinde alalım diye atıyorum paraya mı ihtiyacın vardı neden böyle bir yola ikinci defa başvuruyorsun dedim babasını aradım odamdan gel büyük kıza söyle bir kaç ay dedesigilde kalsın dedim sakin bir şekilde o da hemen geldi ne oldu dedi bende anlattım o kadar rahat beni kandırıyor ki ben artık zerre kadar ona güvenmiyorum artık hep şüphe duyarım kardeşi onun yanında düşse içimden onun yaptığını düşünürüm biraz uzak kalalım onunla. götür tatilde annenlerde kalsın dedim o da gitti çocuğu dövdü bende delirdim giyinip çıktım evden sanki çocuğu ben babamın evinden getirmişim gibi ben sakince bir kaç ay dedesigilde kalsın diye tabiri caizse yalvarıyorum o gidip dövüyor
bakın madem boşanmak şu için sözkonusu değil ,düzelmesi için önerilerde bulunayın size.evet çok küçük yaşta olmayacak sorumluluk altına girmişsiniz vs..geçmişi yorumlamayalım artık,geleceğe bakalım o zaman..Düzelebilir tabii ki zaten düzelmesini çok istiyorum sürekli kayınvalidemlere gidiyoruz aramız düzelsin de çocuklar geri gelsin diye zaten çocuklar asla bize iyi davranmadı üvey annelik yaptı itti kaktı demez Allah biliyor ben onları çok sahiplendim hiç vicdanımda bir sızlama yok onlar konusunda ama yanımdalarken bazen tartışmamız oluyordu ben kafayı yiyordum şimdi ben ona bağırdım nasıl onun hesabını vereceğim diye bi arkadaş siz zaten istemiyormuşsunuz demiş bi itirafta bulunayın benim yanımda değil de babaannesigilde kalsınlar istedim hep ama yanımdalarken sadece bu çocuklar benim için bir fırsat onları kendi evladım gibi bakarsam yetiştirirsem çok kazançlı çıkarım dedim hep o büyük kızdan hep korkuyordum bu yüzden ona karşı çok anne kız ilişkimiz olmadı ama yine de hastalandığında başında bekledim dersleri ile ilgilendim oturup kendisiyle güzel güzel konuştum hele küçük kız on gün boyunca her gece yanımda yattığını bilirim sırf anne sıcaklığı hissetsin diye ama kendi çocuğum gibi olmadı hiçbir zaman kendininkine yeri geliyor bir tane patlatıyorsun yeri geliyor sevmekten bunaltıyorsun belki size çok komik gelecek ama ben gerçekten iyiliği abarttım onlara karşı o kadar ki anneleri bile aramaz olmuştu. Üstelik babaanneleri ile anneleri aynı sokakta oturuyor bazen diyordum ki orada kalsalar bütün aileleri orda ama benim yanımda akşamdan akşama iki saat görecekleri babaları var. Belki de bu düşünceleri kendime kalkan edip aslında onları istemediğimi gizledim kendimden bile bilemiyorum ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım kendime de güvenemiyorum kendimi kandırmış olabilirim diyorum
Valla benim gördüğüm, annesi ve babası tarafından istenmeyip babaanneye atılan ve bununda pekala farkında olan iki çocuk.
Ve bunu vijdan yapıp psikolojik olarak çökmüş bir baba..Ben bunun neresindeyim derseniz eşinizi seviyor iseniz çocukları
nı atarsan seninle çok mutlu oluruz anlayışından uzaklaşıp eğer gerçekten seviyor iseniz tüm sorunları ile onu kabullendiğnizi göstererek
yani çocukları ile birlikte kabullenerek gösterebileceğinizi düşünüyorum.
Adamın durup dururken gün içinde daralıyorum demesinden yakınıyorsunuz. Adam ne yapsın demekki çocuklara iyi bir baba olamadığı için
vijdan yapıyor.
Evet haklısınız bundan sonra hiçbir zaman eşime çocuklarını şikayet etmeyeceğim gerçekten çocuğun düzelmesine bi katkı sağlamadığı gibi bizim aramız bozuluyor ama şu anda kızla konuşmuyoruz nasılsın iyiyim o kadar. Çocuk yaşından epey büyük gösteriyor hareketleri mimikleri falan da öyle (2-3 yıl oldu ergenliğe gireli) galiba bu yüzden onu birazcık çocuk gibi değil de görümce gibi görmeye başladım sanırım
sürekli yüzüme gülüp saçma sapan planlar yaptı diye birde en son beni öldürmek istediğini falan yazmış kağıtlara gittikten sonra odasında buldum eşimle resimlerimiz vardı mutfakta dolabın üstünde onların gözlerini oymuş bu yüzden ona hiç güvenmiyorum sizce benim tepkilerim anormal mi kızlar şimdi onları eve geri getirmek için arayı bulmaya mı çalışmalıyım gerçekten artık hata yapmak istemiyorum
bence kızı karşınıza alıp konuşun..artık çocuk olmadığını 2 yetişkin gibi konuşup sorunları halledebileceğinizi söyleyin...konuştuklarınızın da babasına gitmeyeceğini syle,yp güvence verin..Evet tam da böyle işte aslında eşim boşandığı zaman yaşaması gereken zorlukları daha yeni yaşıyor. Bu yüzden de yanında ben olduğum için benden yardım bekliyor ama bunu nasıl yapacağım büyük kızla birebir konuşmalı mıyım neyi nasıl konuşmalıyım alttan alırsam hatalarına devam eder alttan almazsam konuşmanın hiçbir manası kalmaz zaten bir kere öyle ya da böyle geri gelirlerse şu anne rolünden çıkacağım buna kesin kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?