Cok sevdigim kuzenim ,malesef yardim edemiyorum

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Arkadaslar slm,

1 ay önce kuzenimden ögrendim ki,kizcagazi evinden atiyorlarmis,kira borclar birikmis,esinin meger son 2 yildir kumar illetine basladigini ve ailesine bu durumu nasil anlatacagini bilmedigini söyledi,cünkü ne edeceginide bilmiyor!

4 yillik evliler,henüz cocuklarida yok,diyorum ailene söyle bilsinler destek olurlar.

Enistenin baska kötü huyu yoktur,Allah var.

Ama bu durumdada kira borclar ve baska borclar derken.

Of nasil yardim edilir ki baska bu kiza

Ailesinden yardim istemesi en dogrusu

Evet ama cekiniyor,diyor ya ondan sonra dislarlarsa esimi

Bence o kadar dusunmesin esini adam kumar oynarken dusunseydi karisini isler bu hale gelmezdi saklamasin ifşa etsin kumar cok fena bir aliskanlik bu kadinlarin cektigi ne bu adamlardan

Eniştenin başka kötü huyu olmasın zaten, kuzenin de eşimi dışlarlar mı diye korkmasın, bizzat ilk adımı kendisi atsın.Gözlerimiz mi kör oluyor böyle durumlarda anlamıyorum ki...

Eniştenin başka kötü huyu olmasın zaten, kuzenin de eşimi dışlarlar mı diye korkmasın, bizzat ilk adımı kendisi atsın.Gözlerimiz mi kör oluyor böyle durumlarda anlamıyorum ki...

Zaten icine ata ata ne hale gelmis,cok üzgün,bende dedim söyle amcamlara,yoksa yanliz yüklenmen bu durumu cok zor,yalan söylemek zorunda hep ailesine karsida

Zaten icine ata ata ne hale gelmis,cok üzgün,bende dedim söyle amcamlara,yoksa yanliz yüklenmen bu durumu cok zor,yalan söylemek zorunda hep ailesine karsida
Yalanın büyüğünü kendisine söylüyor sanırım.Niye kendisinden çok eşini düşünsün ki? Şimdi o eşinden bile zor durumda.Tek başına ne yapabilir? Daha doğrusu onun hatası olmayan bir yükü niye tek başına kaldırmaya çalışıyor ki? Ailesi ile paylaşsın, eşinin ailesi ile de. Oturulsun birlikte düşünülsün.Ayrıca kuzenin eşini de bir kere daha tartsın, evliliğini de.Ya ne hakkı var eşinin ona bunu yaşatmaya?

İyi ki eniştenin başka kötü huyu yok ya birde olsaydı...Gitsin anlatsın ailesine..Eşi utanmamış oynarken neyini koruyor bu adamın ? Saf olmaktan vazgeçsin yoksa başı daha çok ağrır.

Kizlar ya ne dil döküyorum söyle ailene lütfen,bak ben olsam bende söylerdim diyorum,ama eside diyormus,nasil bakar sonra onlarin yüzüne?

Ha birde kendi ailesi biliyormus esinin,cünkü bir yakinlari citlatmis vs ve itiraf etmek zorunda kalmis,hem zaten evleri elden gidiyor,yeni ev falan derken of aman ne bileyim ya,

Gecen esi gelmeden gittim dedi yemege kal falan ama ben görmek istemedim o am esini cok öfkelendim cünkü,yazik günah ya kadin onu koruyor suan madiyen zorluk cekerken kadincagaz kendi hakklarindan feraggat etmek zorunda.

adama bak sen ailesinin eşinin ailesinin yüzüne nasıl bakıcanı düşünmüş ama kumar oynamaması gerektiğini düşünememiş hem daha ne kötü huy bekliosun daha ne olsun öle ortam arkasındakileride getirir beraberinde kuzenin aklı varsa onun ailesini kendi ailesinide çağırsın sölesin bu şekilde kendileri kumar borcuyla başedemezler batttıkça batarlar benden sölemesi

Borclari sordum zaten agzim acikta kaldi. Toplam 35 bin euroya yakin borclar varmis,esi maasini elden aliyormus cünkü ve asgari ödemeleri aksatmis ve suan durum bu yani.

Eşi bir zahmet utansın, mahcup olsun, o kadar hata üstüne hata yapmış, çekmesin mi yani? Ama çok aşık değil mi...

Eşi bir zahmet utansın, mahcup olsun, o kadar hata üstüne hata yapmış, çekmesin mi yani? Ama çok aşık değil mi...

Galiba asiktan ziyade utaniyor kendiside ailesine söylemeye,diyor sonra neler olacak,diyorum olan olsun artik evini kaybediyorsun.
Ve istiyormusun ki kaynananin yanina tasinmaya,tabiki hayir diyor.

Ya saglikli düsünemiyor iste.

Galiba asiktan ziyade utaniyor kendiside ailesine söylemeye,diyor sonra neler olacak,diyorum olan olsun artik evini kaybediyorsun.
Ve istiyormusun ki kaynananin yanina tasinmaya,tabiki hayir diyor.

Ya saglikli düsünemiyor iste.

Kendi niye utanıyor ki? Utanması gereken utansın. Hani iflas olur başka birşey olur herşey insanlar için. Adam resmen zevki için bu kadar para kaptırmış. Kimbilir kaç kere oynadı, yüzlerce kere oynamıştır yani. Birinde bile mi vicdan yapmadı, eşini ailesini düşünmedi. Allah kurtarsın ne diyim...

Amin canim amin

Cok zor, ya düsün ben ne kadar üzülüyorum, ya peki o ne yapsin?

eşinin başka daha ne kötü huyu olabilir ki... ailesine açsın konuyu bence de, eşi gitsin tedavi olsun

Eniştenin kötü alışkanlığı yok diyorsun da, kumar oynayıp kira borcunu ödemeyen de o..
Karı kıza gidince kötü alışkanlık oluyor sanırım. Parası olsaydı onu da yapardı herhalde..
Söylesin ailesine düşerse düşsün gözden..Evsiz kalmaktan daha iyidir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…