Arkadaslar slm,
1 ay önce kuzenimden ögrendim ki,kizcagazi evinden atiyorlarmis,kira borclar birikmis,esinin meger son 2 yildir kumar illetine basladigini ve ailesine bu durumu nasil anlatacagini bilmedigini söyledi,cünkü ne edeceginide bilmiyor!
4 yillik evliler,henüz cocuklarida yok,diyorum ailene söyle bilsinler destek olurlar.
Enistenin baska kötü huyu yoktur,Allah var.
Ama bu durumdada kira borclar ve baska borclar derken.
Of nasil yardim edilir ki baska bu kiza
Ailesinden yardim istemesi en dogrusu
Evet ama cekiniyor,diyor ya ondan sonra dislarlarsa esimi
Bence o kadar dusunmesin esini adam kumar oynarken dusunseydi karisini isler bu hale gelmezdi saklamasin ifşa etsin kumar cok fena bir aliskanlik bu kadinlarin cektigi ne bu adamlardan
Eniştenin başka kötü huyu olmasın zaten, kuzenin de eşimi dışlarlar mı diye korkmasın, bizzat ilk adımı kendisi atsın.Gözlerimiz mi kör oluyor böyle durumlarda anlamıyorum ki...
Yalanın büyüğünü kendisine söylüyor sanırım.Niye kendisinden çok eşini düşünsün ki? Şimdi o eşinden bile zor durumda.Tek başına ne yapabilir? Daha doğrusu onun hatası olmayan bir yükü niye tek başına kaldırmaya çalışıyor ki? Ailesi ile paylaşsın, eşinin ailesi ile de. Oturulsun birlikte düşünülsün.Ayrıca kuzenin eşini de bir kere daha tartsın, evliliğini de.Ya ne hakkı var eşinin ona bunu yaşatmaya?Zaten icine ata ata ne hale gelmis,cok üzgün,bende dedim söyle amcamlara,yoksa yanliz yüklenmen bu durumu cok zor,yalan söylemek zorunda hep ailesine karsida
adama bak sen ailesinin eşinin ailesinin yüzüne nasıl bakıcanı düşünmüş ama kumar oynamaması gerektiğini düşünememiş hem daha ne kötü huy bekliosun daha ne olsun öle ortam arkasındakileride getirir beraberinde kuzenin aklı varsa onun ailesini kendi ailesinide çağırsın sölesin bu şekilde kendileri kumar borcuyla başedemezler batttıkça batarlar benden sölemesi
Eşi bir zahmet utansın, mahcup olsun, o kadar hata üstüne hata yapmış, çekmesin mi yani? Ama çok aşık değil mi...
Galiba asiktan ziyade utaniyor kendiside ailesine söylemeye,diyor sonra neler olacak,diyorum olan olsun artik evini kaybediyorsun.
Ve istiyormusun ki kaynananin yanina tasinmaya,tabiki hayir diyor.
Ya saglikli düsünemiyor iste.
Kendi niye utanıyor ki? Utanması gereken utansın. Hani iflas olur başka birşey olur herşey insanlar için. Adam resmen zevki için bu kadar para kaptırmış. Kimbilir kaç kere oynadı, yüzlerce kere oynamıştır yani. Birinde bile mi vicdan yapmadı, eşini ailesini düşünmedi. Allah kurtarsın ne diyim...
Arkadaslar slm,
1 ay önce kuzenimden ögrendim ki,kizcagazi evinden atiyorlarmis,kira borclar birikmis,esinin meger son 2 yildir kumar illetine basladigini ve ailesine bu durumu nasil anlatacagini bilmedigini söyledi,cünkü ne edeceginide bilmiyor!
4 yillik evliler,henüz cocuklarida yok,diyorum ailene söyle bilsinler destek olurlar.
Enistenin baska kötü huyu yoktur,Allah var.
Ama bu durumdada kira borclar ve baska borclar derken.
Of nasil yardim edilir ki baska bu kiza
eşinin başka daha ne kötü huyu olabilir ki... ailesine açsın konuyu bence de, eşi gitsin tedavi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?