Çok sevdik çok üzdüler

seni anlıyorum canım seni üzen aslında onun karaktersizliği değil sen verdiğin emeklere yaptığın fedakarlıklara üzülüyorsun. zaten insanoğlu en çok kendini üzeni sever demek ki zor olan kıymetli oluyor. sen bu ilişkide üzerine düşeni yaptıysan ve vicdanın rahatsa kendini üzme inan değmiyor. hayat kısa üzülmek için hele de değmeyecek biri için üzülmek. bunca zamandır onun için yaptığın tüm fedakarlıkları da sadakan olarak say ve yoluna devam et. sen değil senin kıymetini anlamayan seni kaybeden üzülsün. bir düşün ben böyle bir insanamı layığım diye ve kendi değerini kendin belirle yolun açık olsun.
Teşekkür ederim

Ne kadar acımasız oluyorsunuz demesi çok kolay tabi bana ne yaşattığını bilmeden konuşuyorsunuz. Bir anda vazgeçmek kolay mı sanıyorsunuz siz? Bende görüyorum ama söz geçiremedim kendime şuan zaten konuşmuyorum sizlerden destek alayım diye yazım pişman ettiniz
Ben merak ediyorum neden kendine bu kadar eziyet ediyosun ? Yahu bende mi bir anormallik var anlamadım ki ..bekar olsam ortalığın anasını aglatirdim :D bütün kadınların intikamını alırdım ..bu şunun için ,bu bunun için ,bu da kk için der ,acılara gömerdim o bazı sefil adamları :)))

Muhtemelen yasin küçük ,bir noktaya odaklanıp hayatı kaçırma .burda senin gibi çok örnek var ,biraz sayfaları karıştır ve aklını başına al .hatta bazılarının ilişkisi yıllarca sürmüş .yazık o yıllara ..sen daha başındasın ,bir kaybın yok ,olsun diye zorluyorsun. Akıl işi değil ..birde adam sevgilim var diyor

Aklı sizde olmayan birnin yanınızda olsa ne faydası var sizi sevmiş olsa zaten bir başkası olmaz ve halen diyorsunuz ki bırakamıyorum haklısınız sevdiğnizi kişiyi birkamadınız icin gururunuzu bırakmısınız

Dünde aynı konu açıldı. Bence şuan siz hırs yapmışsınız ben artık başka birşey düşünemiyorum çıkın yahu şu adamın hayatında gidin artık biz daha ne diyelim bu kadar insan gidin diyor siz hala kalmak için bir neden arıyorsunuz ama :KK43:

teşekkür etmekle olmuyor konu sahibi..
burda yorumlarda yada önceki konuda kadinlar size uyarini yapmış Sende kensdine söz geçiremiyorum diyorsunuz..
birak ne söz geçirdiniz ..
dişari çik arkadaşini al cafeye git otur muhabbet et dünya turunu çik. tarihli yerlere gez...
o adam için zamanin ömrünü harciyorsun be yazikk...
en güzel zamanlarini ağlayarak üzülerek geçirme kuzum..
sana hayır getirmeyen sana iyi gelmeyen kişilerden uzaklaş kaç... bu kadar basit...

Böyle yapıcı yorumlar yapılacağına bi öğrenmişler gurursuz da gurursuz. Sanki kimse bu durumları yaşamadı. Tavsiyeniz için teşekkürler

Böyle yapıcı yorumlar yapılacağına bi öğrenmişler gurursuz da gurursuz. Sanki kimse bu durumları yaşamadı. Tavsiyeniz için teşekkürler
canim yaşanmiş olan da var ama unutuldu gitmiş ....
senin gibi takıntıya düşmemiş..
yeni bi ilişijk olmuş evlenmiş muutlu olmuş....
nerden bileceksin ki gurursuz olduklariii
lütfen ben gurursuzum deyip takıntı olma...
o adam için hayır gelmez gururlu olmalisin..

Selamlar, birini çok sevdim çok değer verdim onun için her şeyi yaptım ama o bana hiçbir zaman net olmadı bi gel bi git dedi resmen... ne yaptıysam ondan vazgeçemiyorum. Sonunda da eski kız arkadaşıyla benim aramda kaldığını söyledi ona karşı vicdan azabı yaşıyormuş... benden de vazgeçmiyor tamamen. Unutmak onu geride bırakmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen yardımcı olun akıl verin bana çok mutsuzum :KK43:
S... git dersen peşinden koşar ağlayıp sızlama net ol erkekler böyle seviyor

Back
X