• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok sevdim

Konu sahibinin yaşı küçük tamamda
ergenlik işte aralarında 1 yaş varmış daha çok aşık olur bırakır

Benim eşimle aramda 8 yaş var o ne oluyo ozaman eşimde mi sübyancıydı

Konu sahibinin yaşı küçük tamamda
ergenlik işte aralarında 1 yaş varmış daha çok aşık olur bırakır

Benim eşimle aramda 8 yaş var o ne oluyo ozaman eşimde mi sübyancıydı

18 yasindan kucuk oldugu icin oyle demistir. Malum 18 yasindan kucuklere "cocuk " deniyor.

Ağabeyinle aranda kaç yaş var 1? 2? 3? yoksa daha mı fazla? E doğal olarak abin ve arkadaşı aynı yaşlarda.. Yani ortalama 17 biledin 20..

Eğer yaş farkı senin ve arkadaşının yaşlarına yakınsa buna sübyancılık denmez.. Yaşıt olan ergenlerin birbirinden hoşlanması denir.. Erişkin olan her yaşta insanların ise birbirine duygusal yönden bir şeyler hissetmesi de kötü bir şey değildir... ama yaş farkı 10, 20 ise ve çocuk yaşta birine bu duygular hisler var ise bu sübyancılığa girer evet.

Sana gelince sen nasıl abinin arkadaşından hoşlanıyorsan onunda arkadaşından hoşlanması olağan bir durum. Demem o ki insanların duygularına yön veremezsin beni sev diye. Hele ki kendi duygularına bile söz geçiremiyorken.. 2 yıl birine bir şeyler hissetmek ve buna engel olamamak sana en büyük bir örnek zaten..

Demem o ki bu konuda yapacağın pek fazla bir şey yok. Unutmaya çalışmak bence en hayırlı olanı.

Hakkında hayırlısını dilerim. Üzülmemeye bak.

Son düzenleme:
K. bakmayın kızlar

pc kafayı yedi durduk yere mesaj tekrarları oldu.....

verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim :D

İnsan her yaşta aşık olabilir ve sanar ki en çok acıyı ben çekiyorum sen onu seviyorsun ve tabii üzülüyorsun ama zamanla geçip gidecek bu böyledir sabret herşey geride kalacaktır ileride daha kim bilir kimleri seveceksin bu son değil bi deneyimdir böyle bişey herkes yaşadı sen de yaşadın ve inan herkesin acısı geçti seninki de geçecek canım
Ewt ya inşllah

İnsan her yaşta aşık olabilir ve sanar ki en çok acıyı ben çekiyorum sen onu seviyorsun ve tabii üzülüyorsun ama zamanla geçip gidecek bu böyledir sabret herşey geride kalacaktır ileride daha kim bilir kimleri seveceksin bu son değil bi deneyimdir böyle bişey herkes yaşadı sen de yaşadın ve inan herkesin acısı geçti seninki de geçecek canım
İnşallah gececek ablacm

Back
X