- 6 Mayıs 2022
- 36
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Bulutlaraasik
-
Evet bunu deniyorumKendinize aktivite bularak kendinize zaman ayırarak tabi ki
Bi anda roller değişince ne yapacağını bilemiyor insan şu devirde evli olmak o evliliği yürütebilmek çok zormuş onu anladım, paronayaklık olduğunun farkındayım zaten buna engel olabilmek adına yardım istedimİşsizlikten eşinize mi sardınız?
Hiçbir sorun yokmuş işte, başka meşgaleler bulsanız ve kendinize yönelseniz. Belki o zaman eşinizin size yaklaşımı da değişir, değişecektir de. Olumlu anlamda elbette.
Çalışıyorum zaten ama bunları düşünmekten alıkoyamıyorum kendimiIşiniz yoksa çalışmaya başlayın.yada bir hobi bulun kendinize.
Yaaİşsizlikten eşinize mi sardınız?
Hiçbir sorun yokmuş işte, başka meşgaleler bulsanız ve kendinize yönelseniz. Belki o zaman eşinizin size yaklaşımı da değişir, değişecektir de. Olumlu anlamda elbette.
Söylemek istediğim tam olarak bu kaçan olmak istiyorum bunu doğru anlamda nasıl yapabilirim ona cevap arıyorumKacan kovalanir, üstüne titreme o kadar
Belkide aradığım cevap bu. Bende normalde o taraf değildim ama kendi kendime bunu değiştirdim ve bundan rahatsızlık duyuyorum şimdiKendinizi daha çok sevebilirsiniz.
Bir ilişkide asla "daha çok" seven taraf olmak istemem acikcasi, oyle bir şey de yapmadim hiç. Tavsiye ederim.
Aslında öyle mıç mıç gibi bişey değil ifade etmek istediğim şey daha çok arkadaş gibiyiz bundan memnunum. İfade edemedim kendimi belki şuan içerisinde olduğum durum tam olarakta buSürekli böyle mic mic mic irite edici karşı taraf içinkendinize meşguliyet bulun. Çok sevmekten değil, odak noktasında eşten baska bir şeyin olmaması yüzünden bu durumdasınız.
Neyi ifade edemediniz? Mic mic değilse obur türlüsü dağa beter çünkü, çorabını giydin mi, yemegini yedin mi, üşütme sıkı giyinAslında öyle mıç mıç gibi bişey değil ifade etmek istediğim şey daha çok arkadaş gibiyiz bundan memnunum. İfade edemedim kendimi belki şuan içerisinde olduğum durum tam olarakta bu
Çok sevince paronayak mı olunuyomuş ???Öncelikle merhaba aranıza daha yeni katıldım yardımlarınıza ihtiyacım var. 6 yıllık evliyim 5 senede sevgililik dönemimiz var eşim üzerime çok titrer sakınır ve kıskanır bende aynı şekilde bi karaktere sahibim fakat son zamanlarda eşimin üzerine fazla titrediğimi daha çok önemsediğimi daha çok sevdiğimi belli etmeye başladım ve eşimin sevgisi gözüme az gelmeye başladı normalde çok düşkündür ama benim üzerine titrememden sonra rollerin değiştiğini fazla seven tarafın ben olduğumu farkettim ve bu şekilde paronayak gibi davranmaya başladım buda evliliğimizde tartışmalara yol açtı şimdi düşünüyorum acaba kocam tarafından eskisi gibi üzerine daha çok titrenilen ve daha çok sevilen olabilmek adına ne yapabilirim bu durumu nasıl değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?