Çok sever ilgi gösterirsen, gün gelir sen çok iyi bir kizsin olurmuş...

Strateji ile mutlu beraberlik olmaz. Stratejik davranmadım diye boşuna üzülme. Senin tek hatan beklentilerini minimize ederek kendini istemediğin seni tatmin etmeyen bir ilişkiye devam etmeye zorlamak olmuş niye yaptın böyle bir şeyi?

Bu adamla ilgili herhalde 3.konunuz falan

Ilk konuda seni sevmiyor ayril demisti cogunluk.

2.konuda ayrildim yazdin.
Nihayet ..dedik.

Simdi de yuzlesme gibi olmus.

Sonuc; seni yeterince sevmedi.
Bitti

Sizi yağmurda bırakıp arkadaşına gittiği gün bitirmeliydiniz .
Duygu yoğunluğu vs hikaye öküzmüş ve sizi zerre hak etmemiş .
Üzülmeyin zamanla elbette atlatacaksınız.

Seni o kadar iyi anliyorum o kadar iyi anliyorum. Zira ayni olayi defalarca yasadim. Bu yuzden hatayi kendimde aramaya basladim. Problem benim dedim. Cunku heycanla gelenler hep olmuyor diyerek uzaklasti. Belki cogu kiza gore fazla fedakar ve anlayisli davrandim. Kotu olmak gerekiyo dedim ama yine hep ayni yanlislari yaptim. Olmuyo cunku huy degismiyo. Taktik yapmayi beceremiyorum ufak hesaplarla iliski yurumez diyorum ama hep ben kaybediyorum. Ruhum yorgun ve seni cok iyi anliyorum

Yıllaaaar sonra şöyle olacaksın: önceki ilişkilerimde çektiğim üzüntüleri falan hiç hatırlamıyorum, ne çocukmuşum, zaten o adamla nasıl bir ortak noktamız olabilirdi ki, iyi ki onlarla olmamış ve eşimle tanışmışım

Ayrıca kurgulamaktan ve aynı anları tekrar tekrar yaşamaktan vazgeçin. Nedeni niyesi basitliği zorluğu yok, oldu bitti gitti. Bitti.

Son düzenleme:
Burdan çıkaracağım sonuç şu; ilk siz ayrıldığınızda ayrılmama sebebi sizin terketmiş olmanız. Sırf kendisi bitirmek için azcık daha devam etmiş. Kafa yapısı uymadığını barıştıktan sonra mı anlamış şahsiyet .

Anladim seni.. ama inan yapacak hic birsey yok bu durumda..agliycan sizliycan ama unutcan...senin kdr hissetmemus hic birseyi o kesin

senı mumla arayacak net. benımde eskı erkek arkadaslşarım hep boyle bıtırdı sonra gerı donduler. he tabı sonra onları gormezden geldım guldum gectım . yanı canım bunların basına tas sonradan dusuyor sonradan anlıyorlar kıymetını. bıkac ay sonra gelmezse ne olayım. ama lutfen tavrını koy kolay lokma olmadıgını goster.

Ne anlamı var ki...

Gerçekten ben bu üzüntüleri yaşamaktan yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…