çok severken tayin ihtimalinden ayrılmak zorunda kaldık :(

İlişkiniz ilerlememiş, tam bir güven duymamakta haklısınız.Çok iyi tanımadığınız, her yönden güven duymadığınız birinin peşinden, risk alıp, bütün hayatınızı değiştirip, gidecek haliniz tabiki yok.
Bu işler nasip kısmet meselesi. Nasipte varsa, eliniz diliniz bağlanıyor zaten.
Çokta kafanıza takmayın bence.
Evlilikte yapılması gereken fedakarlıkların bir çoğu hep kadından bekleniyor.Hayatını emek vererek, zor şartlardan geçerek kurmuş bir insan olarak ben sizi haklı buluyorum.Birçok kişi duygusal yaklaşmış olaya ama, hayatın kime ne getireceği elbette belli değilken, tam tanımadığım birinin peşinden aşk meşk diyerek,bütün hayatımı değiştirip, koşup gitmek, bana göre de mantıksızlık.
Allah kalbinizin ve aklınızın ortak karar kıldığı, sizede karşı tarafada hayırlı olacak biri ile karşılaştırsın sizi inşallah.

ohhh be sonunda akıllı biri yorum yaptı. tam olarak bu dediğinizden bahsediyorum. herkes beni suçladı . ben de çok üzülüyorum üzülmesem olmadı der geçerim buralara yazmam bu kadar düşünmem. hala düşünüyorum mesaj atsam mı acaba tekrar konuşsak mı diye. sevmesem neden bu kadar kafama takayım ki.

Canım elbette sevgi var da öyle gözü kör een bir sevgi değil belli ki

Canım elbette sevgi var da öyle gözü kör een bir sevgi değil belli ki
gözü kör eden sevgi 3 ayda sadece haftada bir gün görüşmekle oluşamaz ki zaten. daha fazla zaman lazım tanıma lazım. sadece kafamı karıştıran eğer hiç tayini çıkmazsa çok pişman olacağım ama bunu şimdiden bilemiyorum maalesef

Mantıklı olmak lazım. Neler duyuyor neler okuyoruz. Her şeyini feda edip aşkının peşinden giden ve sonunda hüsrana uğrayanlar...

Mantıklı olmak lazım. Neler duyuyor neler okuyoruz. Her şeyini feda edip aşkının peşinden giden ve sonunda hüsrana uğrayanlar...
aklın yolu bir işte teşekkür ederim. o kadar çok suçlandım ki sevmiyormuşum fedakar değilmişim arkadaşlar sağolsun hepsi beni haksız buldu. ama ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. Henüz tanımadığım birinin peşinden bütün hayatımı hiçe sayıp nasıl gideyim. tayin durumu olmasaydı tanımak için sonuna kadar devam ederdim ama tayini çıkarsa benim hayatımı tamamen değiştirip ev hanımı olmam lazım. bu kadarını yapamam

Kimse kimseye yaaa hayatinin icine et de erkegin pesinden git erkek demek hayat demek demiyo siz kurulan cumlelerin neresini isterseniz orasini aliyosunuz madem barismica ihtimaliniz yok neden konu actiniz ki?

R rnrn55 canım o zaman karşı tarafın ne yapacağını görmek lazım şimdi. Bu ilişkinin tüm sorumluluğu sende değil. Eğer illa olsun bi çare buluruz derse ona göre karar verirsin artik. Kalırsa yada giderse diye düşünme artık bazı şeyleri de kadere bırak. Velev ki kaldı ve siz başkası ile evlendiniz. Hayırlısı demek lazım o zamanda

Evlilik çocuk oyuncağı değil. Tanışma aşamasında her şey konuşulur, iki taraf için de sorun yoksa devam edilir. Uymuyorsa sen sağ ben selamet, Allah yolunu açık etsin denir. Ama ortada bariz bir sorun varsa " zamanla düzelir" diye evlenmeye karşıyım ki buradaki bir çok arkadaş da bunda hemfikirdir. Çünkü evlendikten sonra " küstüm oynamıyorum" yapılmıyor.

ohhh be sonunda akıllı biri yorum yaptı
Sonunda akıllı biride yorum yaptığına göre o zaman diğer yorum yapan biz gerizekalılar fazla kalabalık etmeyelim :/
Aynı konuyu yine açmışsınız. Biz gerzekler olarak diğer konunuzada yazmıştık aynı şeyleri, tekrarlamanın anlamı yok.
İnsanlar burada size gerekeni söyledi. Ama sizin herşeye bir cevabınız var. Madem herşeyi biliyorsunuz, her yazılana yok o öyle değil ben okudum işimi bırakmam kariyer para falan fistan yazıyorsunuz, peki neden ısrarla aynı şeyi soruyorsunuz diye şimdi sorardım ama malum biz aptalların yorumu sizin için çokda mühim değil, siz zaten en iyisini biliyorsunuz

buradaki arkadaşların çoğu benim kendi hayatımı yok sayıp gözümü kapatıp onunla gitmem yönünde.bu fedakarlıkmış. fedakarlık karşındakinden emin olduğun zaman olur henüz tanışmanın başında değil. şu anki sorun anlaşma sorunu değil. bizim tek sorunumuz onun tayin olma olasılığı. ben gidemediğim için bir arada olamıyoruz tayini çıkarsa maalesef. tayin de kesin değil bir ihtimal, ama 1 yıl sonra belli olacağı için o zaman ayrılmak daha zor olacak. bu yüzden şimdiden devam ya da tamam kararını vermek zorundaydık

Karşıdakinden emin olunsa da fedakarlık yapılmaması taraftariyim.
Hayat Türk filmlerindeki gibi toz pembe değil, sonu da hep mutlu bitmiyor

Karşıdakinden emin olunsa da fedakarlık yapılmaması taraftariyim.
Hayat Türk filmlerindeki gibi toz pembe değil, sonu da hep mutlu bitmiyor
çok haklısınız insanlar değişebiliyor. bu yüzden insan özellikle kadınlar kendilerini düşünmeli öncelikle. türkiye de kadına yapılan muamele ortada

Valla ben işimi bıraktım eşimin olduğu şehire gittim . Şuanda yaşadığım yerde iş bulamadım ama hiç bulamayacagim anlamına gelmiyor. Şuan da hemileyim bebeğimi de buyuturum Allah nasip ederse sonra bir işe girerim. Siz karsinizdakine inanmamissinjz zaten ortada büyük bi sevgi de yokmuş ki bitmiş. Ben eşime inandım ve beni hiç pişman etmedi . Tabiki önce Allah iyilerle karşılaştırsın

3 ay tanıdığım birine inanamam zaten. inanmam için yeterli zaman geçirmiş olmamız gerekir. yalnızca bir erkeğe güvenerek hayatıma yöne vermeyi tercih etmiyorum. Öncelikle kendi hayatımı idame ettirebilir durumda olmam lazım. Hayatımdaki erkekle birlikte evimizi geçindirelim istiyorum. bu yükü sadece erkeğin omuzlarına yüklemek olmaz

Adam istememis 1 sene sonrayi bahane edip daha belli olmayan tayinden konu acmis ve cumlenin sonunda da neyi duymak istiyosun tayin olursa ayrilirim demistin ayril iste demeye getirmis hala sozumun arkasindayim ne kadar kale alinmasada adam bahane aramis orasi ayri ama ask sevgi baska konusulan konu bambaska umarim bigun evlenebilirsiniz cocuklariniz olur o zamanda keske daha once evlenseydim demezsiniz

ben şu an da keşke daha önce evlenseydim diyorum. nasip kısmet bu işler. olmayınca olmuyor

Sonunda olanları aşağıdan okuyabilirsiniz. O savunduğunuz adamın bana yaptıkları aşağıdadır.
[

Bana çok kibar düzgün düşünceli davrandı her zaman.Ne kadar kavga etsek ben yazmasam da sabahları mutlaka günaydın aşkım yazar gönlümü alırdı. Kendisi asker olduğu için tayin durumu vardı eğer olursa onunla gitmemi istedi ne olursa olsun biz birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedi.işimi bırakamam gelemem dedim ve ayrıldım.Tekrar aradı sordu barıştık seni çok seviyorum dedi.Tek bir sorunu çözemedim sürekli instagramdan hergün 2 3 kız ekliyordu.Sorduğumda onu buradan şunu şuradan tanıyorum, o komşumuzun kızı, bu akrabam birşeyler uyduruyordu.Artık her gün bu yüzden kavga ediyorduk ama bırakmıyordu eklemeyi.Sen beni kız düşkünü konumuna düşürüyorsun diyip beni suçluyordu ben kendimi kötü hissediyordum çok ağır konuştum üstüne gittim diye.En son ne olursa olsun artık dedim ve kızlara mesaj attım. Hepsini swarmdan, tinderdan, instagramdan eklemiş.Bazılarıyla görüşmüş bazılarıyla mesajlaşmış.Ona cevap vermeyen bir kıza küfür etmiş.Kızlar ben şok oldum.Benimle evlenmek istediğini söylüyordu,seni ikna edebilsem yarın evlenirim seninle diyordu.Ben kızlara mesaj atınca kızlar da ona yazmış sevgilin varmış pis herif falan diye.Beni tehdit etti savcılığa verecekmiş beni.onu ve çevresini rahatsız ediyormuşum.Bir de ben seni istemediğim kaç kere söyledim yeter artık demez mi bana. Kızlarada öyle demiş taktı bana peşimi bırakmıyor demiş.Ben ona inandım onu sevdim. Bir de işimi gücümü bırakıp onunla gitmeyi bile düşündüm tayini çıkarsa.Artık kimseye güvenemem hayatımı kararttı

Geçmiş olsun sizin adınıza çok üzüldüm. Umarım her zaman iyi insanlarla karşılaşırsınız

buyrunuz beni haksız bulduğunuz, adamı haklı bulduğunuz durumun sonuçları aşağıdadır.

Bana çok kibar düzgün düşünceli davrandı her zaman.Ne kadar kavga etsek ben yazmasam da sabahları mutlaka günaydın aşkım yazar gönlümü alırdı. Kendisi asker olduğu için tayin durumu vardı eğer olursa onunla gitmemi istedi ne olursa olsun biz birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedi.işimi bırakamam gelemem dedim ve ayrıldım.Tekrar aradı sordu barıştık seni çok seviyorum dedi.Tek bir sorunu çözemedim sürekli instagramdan hergün 2 3 kız ekliyordu.Sorduğumda onu buradan şunu şuradan tanıyorum, o komşumuzun kızı, bu akrabam birşeyler uyduruyordu.Artık her gün bu yüzden kavga ediyorduk ama bırakmıyordu eklemeyi.Sen beni kız düşkünü konumuna düşürüyorsun diyip beni suçluyordu ben kendimi kötü hissediyordum çok ağır konuştum üstüne gittim diye.En son ne olursa olsun artık dedim ve kızlara mesaj attım. Hepsini swarmdan, tinderdan, instagramdan eklemiş.Bazılarıyla görüşmüş bazılarıyla mesajlaşmış.Ona cevap vermeyen bir kıza küfür etmiş.Kızlar ben şok oldum.Benimle evlenmek istediğini söylüyordu,seni ikna edebilsem yarın evlenirim seninle diyordu.Ben kızlara mesaj atınca kızlar da ona yazmış sevgilin varmış pis herif falan diye.Beni tehdit etti savcılığa verecekmiş beni.onu ve çevresini rahatsız ediyormuşum.Bir de ben seni istemediğim kaç kere söyledim yeter artık demez mi bana. Kızlarada öyle demiş taktı bana peşimi bırakmıyor demiş.Ben ona inandım onu sevdim. Bir de işimi gücümü bırakıp onunla gitmeyi bile düşündüm tayini çıkarsa.Artık kimseye güvenemem hayatımı kararttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…