çok severken tayin ihtimalinden ayrılmak zorunda kaldık :(

İyide onun bir şerefsiz olması seni haklı yapmazki. O ayrı mesele bu ayrı mesele.
Evet böyle bir tipten kurtulduğuna şükret. Fakat karşına evliya çıksa sen yine aynı davranacaktın. Bu senin yanlışın. Ve yanlış olan bir şey her durumda yanlıştır.

başkasına muhtaç olmak istemeden kendi ayaklarımın üstünde durma mı yanlış olan ? hem güvendiğim biriyle evlenip hem iş hayatıma devam edebilirm. Birini sevmek demek işi bırakacağım anlamına gelmiyor. Keşke tüm kadınlar böyle düşünse de kocalarına muhtaç kalmasalar kendi ekonomik özgürlüklerini kazansa. Ezilen kadınlar her zaman ekonomik özgürlüğü olmayanlardır

Bunları zaten konuştuk. Üstelik sadece ben değil bir çok üye aynı şeyleri defaatle yazdı size. Hiç kimse size ayaklarınız üstünde durmayın demedi, işinizi bırakın, çalışmayın demedi. Orada da iş bulursunuz, hayat kurarsınız, olaki gittiğiniz yer müsait değildi işiniz olmadı, fakat orada mecburi bir kalış söz konusu ise bugün olmadı yarın eşiniz ile yeni bir yere gidersiniz orada başlarsınız. Hayat böyledir, evlilik böyle bir şey vs vs vs dediler. Açın eski mesajları okuyun. Aynı şeyleri yazmaya gerek yok. Fakat siz "safe zone"nunuzdan çıkmak istemiyorsunuz. Asıl mesele bu.
Her şey gönlünüzce olsun ne diyeyim başka.
İyi geceler.

bir insana %100 güvenemezsiniz. insanlar 10 yıl sonra bile eşinin gerçek yüzünü görüp boşanabiliyor. Ayrıca küçük şehirlerde iş imkanı olmadığı da açık bir gerçek. Özel sektörde ara verdiğiniz an bir daha eski pozisyona dönemezsiniz. Ya çok düşüklerden başlarsınız y ada taşını ilerlediği için kimse işe almaz. Defalarca yazan kadınlara katılmadığımı bende defalarca söyledim. Bunu yazanlar çoğunlukla evde oturan kendi hayatı için çaba sarfetmemiş, koca parasına tamah eden insanlar. Ben kendi hayatım çok mücadele ettim. Dolayısıyla erkeklerin her zaman şerefsiz çıkma ihtimali varken bu riski göze alamam.Ki eski sevgilimden sonra bir kez daha kimseye güvenmemem gerektiğni anladım

Ohoo yani sizde... O zaman hiç kimseye güvenmeyelim.
Herkes sizin gibi düşünse sen ben dahil bugün yeryüzünde hiç kimse yaşamıyor olurdu.
Düşünceleriniz çok uç noktalarda. Tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

devir kimseye güvenilmeyecek devir maalesef. birine güvensek evlilikkararı alsak bile, kendi kariyerimizden ödün vermemeliyiz kadınlar olarak diye düşünüyorum.

devir kimseye güvenilmeyecek devir maalesef. birine güvensek evlilikkararı alsak bile, kendi kariyerimizden ödün vermemeliyiz kadınlar olarak diye düşünüyorum.

Ben sizi hem haklı buldum hem haksız. Bazıları çok üstünüze gelmiş. :) Hem tek maaşla geçinilir 6000 tl maaş alıyor askeriyedekiler deyip, sizin maaşınıza da “maaşınızla övünün” gibisinden laf sokmuşlar.

Ayrıca yine bir kadının bir kadına yapabileceği en kötü şekilde davranıp “niye bu yaşa kadar evlenmediğiniz belli oldu” demiş bi kişi. Ne kadar vizyonsuzca bir cümleyse bu. Evlenenin de, niye evlendiği belli oluyor o hâlde. Neyse.

Haklı olduğunuz konu, evet emek harcamışsınız bu yerlere gelmek için. Ayrıca aldığınız maaş az buz bir para değil. Kolay kolay vazgeçmiyor oluşunuz normal. Bu yazdığınız konuda da kesinlikle sizi haklı buldum, 3 aylık bir ilişki için bütün bir emek çöpe atılamaz.

Haksız bulduğum nokta ise, daha ilişkinin başında bu kadar çok mantık odaklı başlamayın. Aşk hayatını da iş hayatı gibi mantığa sığdırmayın bence. Bu adam, karakteri kötü birisi çıkmış evet ama başka birisi çıkar, o kişi için de doğmamış çocuğa don biçer gibi ilişkinin başından ayrılma kararı almak çok mantıksızca.

Ayrıca o 1 yıl içinde evlenmeyi düşünüyorum demişsiniz ya konunuzda, belki evlenemeyeceksiniz o 1 yılda? :) Plan yapmaya gerek yok.

Benim dediğim 3-4 aylık ve yeterince tanımadığınız birisi için sizi siz yapan şeylerden vazgeçmeyin evet. Ama bu kadar çok kendinizi de şartlamayın “o 1 yılda evlenirim” belki falan diye.

Ben eşim için kalktım ailemden 13 saat uzaklıkta bir şehre geldim evlenip. Tayin sebebiyle ayrıldık ve bir araya gelmeye çalışıyoruz eş durumundan. Şu an yanlız yaşıyorum ve eşimi bekliyorum dört gözle.

Üzgünüm ama ben sevdiğinize pek emin olamadım yardımcı olamayacağım.

hayat plan yaparken başımızıa gelenlerdir diye bör söz var ben e çok severim. Evet her zaman plan yanlış olabilir. Ama insanız ve isteklerimiz beklentilerimiz doğrultusunda planlarımız oluyor ister istemez. Açıkçası bugüne kadar hayatıma giren insanlar konusunda hep üzüldüm. Bu yüzden de kendimi biri için sağlama almak istiyorum diyebilirim. Tabi ki bazı fedakarlıklarda bulunacağım sevdiğim kişi için. Ama her zaman olur da bir gün beni yalnız bırakırsa diye, kendi kariyerimi sıfırlamak istemem bu önemli birşey benim için. Çünkü etrafımda çok fazla örneği var. Evlenip boşandıktan sonra çocuğuna bile yardı etmeyenleri duydum, boşandıktan sonra eşine türlü türlü iftira atanları duydum. Bu örnekler çok fazla olunca kendimi riske atmak istemedim. Şöyle ki onun tayin durumu konusu çok uç bir nokta. Aynı şehirde olduğum biri olsaydı ve temelli tayin gibi bir durum olmasaydı ben de daha esnek davranabilirdim. Zaten sonu son derece kötü bitti anlattığım gibi.

bana yaptıklarını da yazmıştım belli ki onu okumamışsınız. zaten benim sevgimi haketmiyormuş. o hiçbir kadının sevgisini haketmiyor. umarım bana yaptığı gibi başkalarının da başını yakıp kandırmaz

Yok onları görmedim sadece konunu okuyarak yorum yaptım ama durum böyleyse sevgini hak etmeyecek şeyler yaptıysa haklısın yaşanmışlıklariniz yokken daha başında yüzünü gösterdiği için şanslısın bağlanıp da gerçek yüzünü görünce bırakamayan çok insan tanıyorum

İhtimaller üzerine biten bir ilişki bence arada sevgi yok. Gibi geldi tayin ckabilr arada yanına gidersin yaşın 32 belli yaştasn birde ckmayan tayin üzerine ihtimaller üzerinedir hayat devam ettrilimez ki

Yaşadıklarım aşağıdaki gibi oldu maalesef. Ailemi, işimi istanbul da bırakıp onunla gitmeyi düşünmedim değil bu arada. Seviyorum onu değer diye düşündüm ama cesaret edemedim yine de. Meğer Allah beni korumuş ondan. Çok şükür ki daha fazla aldanmadım. Bende çok inandım ona evleniriz sandım çünkü hep evlilik amacıyla ciddi yaklaştı. Daha önceden açtığım konuyu aşağıya koydum tekrar :

Bana çok kibar düzgün düşünceli davrandı her zaman.Ne kadar kavga etsek ben yazmasam da sabahları mutlaka günaydın aşkım yazar gönlümü alırdı. Kendisi asker olduğu için tayin durumu vardı eğer olursa onunla gitmemi istedi ne olursa olsun biz birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedi.işimi bırakamam gelemem dedim ve ayrıldım.Tekrar aradı sordu barıştık seni çok seviyorum dedi.Tek bir sorunu çözemedim sürekli instagramdan hergün 2 3 kız ekliyordu.Sorduğumda onu buradan şunu şuradan tanıyorum, o komşumuzun kızı, bu akrabam birşeyler uyduruyordu.Artık her gün bu yüzden kavga ediyorduk ama bırakmıyordu eklemeyi.Sen beni kız düşkünü konumuna düşürüyorsun diyip beni suçluyordu ben kendimi kötü hissediyordum çok ağır konuştum üstüne gittim diye.En son ne olursa olsun artık dedim ve kızlara mesaj attım. Hepsini swarmdan, tinderdan, instagramdan eklemiş.Bazılarıyla görüşmüş bazılarıyla mesajlaşmış.Ona cevap vermeyen bir kıza küfür etmiş.Kızlar ben şok oldum.Benimle evlenmek istediğini söylüyordu,seni ikna edebilsem yarın evlenirim seninle diyordu.Ben kızlara mesaj atınca kızlar da ona yazmış sevgilin varmış pis herif falan diye.Beni tehdit etti savcılığa verecekmiş beni.onu ve çevresini rahatsız ediyormuşum.Bir de ben seni istemediğim kaç kere söyledim yeter artık demez mi bana. Kızlarada öyle demiş taktı bana peşimi bırakmıyor demiş.Ben ona inandım onu sevdim. Bir de işimi gücümü bırakıp onunla gitmeyi bile düşündüm tayini çıkarsa.Artık kimseye güvenemem hayatımı kararttı

İhtimaller üzerine biten bir ilişki bence arada sevgi yok. Gibi geldi tayin ckabilr arada yanına gidersin yaşın 32 belli yaştasn birde ckmayan tayin üzerine ihtimaller üzerinedir hayat devam ettrilimez ki
Yaşadıklarım aşağıdaki gibi oldu maalesef. İlk yazdığım ayrılıktan sonra barıştık biz tekrar. Ailemi, işimi istanbul da bırakıp onunla gitmeyi düşünmedim değil bu arada. Seviyorum onu değer diye düşündüm ama cesaret edemedim yine de. Meğer Allah beni korumuş ondan. Sonrasında olanları aşağıdan okuyabilirsiniz.

Bana çok kibar düzgün düşünceli davrandı her zaman.Ne kadar kavga etsek ben yazmasam da sabahları mutlaka günaydın aşkım yazar gönlümü alırdı. Kendisi asker olduğu için tayin durumu vardı eğer olursa onunla gitmemi istedi ne olursa olsun biz birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedi.işimi bırakamam gelemem dedim ve ayrıldım.Tekrar aradı sordu barıştık seni çok seviyorum dedi.Tek bir sorunu çözemedim sürekli instagramdan hergün 2 3 kız ekliyordu.Sorduğumda onu buradan şunu şuradan tanıyorum, o komşumuzun kızı, bu akrabam birşeyler uyduruyordu.Artık her gün bu yüzden kavga ediyorduk ama bırakmıyordu eklemeyi.Sen beni kız düşkünü konumuna düşürüyorsun diyip beni suçluyordu ben kendimi kötü hissediyordum çok ağır konuştum üstüne gittim diye.En son ne olursa olsun artık dedim ve kızlara mesaj attım. Hepsini swarmdan, tinderdan, instagramdan eklemiş.Bazılarıyla görüşmüş bazılarıyla mesajlaşmış.Ona cevap vermeyen bir kıza küfür etmiş.Kızlar ben şok oldum.Benimle evlenmek istediğini söylüyordu,seni ikna edebilsem yarın evlenirim seninle diyordu.Ben kızlara mesaj atınca kızlar da ona yazmış sevgilin varmış pis herif falan diye.Beni tehdit etti savcılığa verecekmiş beni.onu ve çevresini rahatsız ediyormuşum.Bir de ben seni istemediğim kaç kere söyledim yeter artık demez mi bana. Kızlarada öyle demiş taktı bana peşimi bırakmıyor demiş.Ben ona inandım onu sevdim. Bir de işimi gücümü bırakıp onunla gitmeyi bile düşündüm tayini çıkarsa.Artık kimseye güvenemem hayatımı kararttı

arkadaşım öyle idare ediyor valla
evlendi bir eşi geliyor bi o gidiyor bir şekilde idare ediyorlar
hatta sevgili gibiler hala heyecanları bitmedi öyle olunca:))

arkadaşım öyle idare ediyor valla
evlendi bir eşi geliyor bi o gidiyor bir şekilde idare ediyorlar
hatta sevgili gibiler hala heyecanları bitmedi öyle olunca:))
Yaşadıklarım aşağıdaki gibi oldu maalesef. İlk yazdığım ayrılıktan sonra barıştık biz tekrar. Ailemi, işimi istanbul da bırakıp onunla gitmeyi düşünmedim değil bu arada. Seviyorum onu değer diye düşündüm ama cesaret edemedim yine de. Meğer Allah beni korumuş ondan. Sonrasında olanları aşağıdan okuyabilirsiniz. İyiki de evlenip onunla gitme bir hata yapmamışım. Bunları evlendikten sonra yaşasaydım çok daha kötü olurdu. Arkadaşınız da dikkatli olsun uzak ilişkiler hep sıkıntı

Yaşadıklarım aşağıdaki gibi oldu maalesef. İlk yazdığım ayrılıktan sonra barıştık biz tekrar. Ailemi, işimi istanbul da bırakıp onunla gitmeyi düşünmedim değil bu arada. Seviyorum onu değer diye düşündüm ama cesaret edemedim yine de. Meğer Allah beni korumuş ondan. Sonrasında olanları aşağıdan okuyabilirsiniz.

Şimdi hatrladım bir ara okumuştum canı cehenneme o zaman işinize ailenize sahio çıkın illahi karşınıza biri cıkae

oha iyi ki ayrılmışsınız ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…