Cok SEVGILI esim bana kasr dedi!

Söyledim zaten madem böyle benimle ne diye evlisin o zaman dedim. Bir kere de sen mesaide değilsin kimle sürtüyorsun diye kıyameti kopartmıştı
Kimle sürtüyosun mu? Sürt.k diyo yani. Bu nasıl bi kocaymış ya. Evlerden ırak yeminle katil eder insanı.

Bana az önce de diyor ki sen hala o hareketleri yapıp yapmayacağındam emin değilsin. Bende dedim ki hadi eyvallah onu yapmadım ama senin demeyeceğin ne malum başka şeyler için sana inanamıyorum dedim git annene napıyosan yap kafanı mı dinleyeceksin ne edeceksin diyor. Babamlar bir duysa bana böyle dediğini kıyamet kopar

Bacım, bu adamı seviyor musun?
Severek mi evlendiniz?
Ona göre yorum yapacağım.

Canım benim babanların duyunca kıyamet koparması doğal da senin duyup hala bu adamı karşında konuşturman anormal. Yani bide kendini savunuyor onu yaparsan bunu yaparsan diye. Tamam senin yaptığın harekette hoş değil o da yanlış ama kalkıp da bu lafları niye sineye çekiyorsun Allah aşkına. Şöyle konuları okurken kendime söylenmiş gibi tepki veriyorum hep. Ama bu kadar da olmamalı ya ayıp.

Evet severek evlendik. Ben artık sevgimi sorguluyorum ama... o sevdiğini söylüyor

Sürekli namusunuza laf eden bir adama neden katlanıyorsunuz?
Aileniz madem arkanızda, bırakın kopsun kıyamet.
Ayrıca evet, bir arkadaş demiş. Kişi kendinden bilir işi.

Sürekli namusunuza laf eden bir adama neden katlanıyorsunuz?
Aileniz madem arkanızda, bırakın kopsun kıyamet.
Ayrıca evet, bir arkadaş demiş. Kişi kendinden bilir işi.
Babam bir kere bir kavgamıza şahit olup kızım topla bavulunu gel demişti. Bugün konuşacağımızıda biliyor ama bana bu lafı kullandığından haberi yok

Ne kadar gevşek agizli bir adam yaa :)
Erkek agzinada kimle surtuyosun falan acayip buldum, hic yakışmıyor.
Erkegin seysi gibi.

Babam bir kere bir kavgamıza şahit olup kızım topla bavulunu gel demişti. Bugün konuşacağımızıda biliyor ama bana bu lafı kullandığından haberi yok

Nah işareti yapmışsınız. Belki yapmamanız gerekir. Ama arkadaş arasında olabilir böyle şeyler, çok takılmamak lazım.
Ama o hareketi yapmamanız, onun eşi olmanızdan değil, kendi sınırlarınızdan dolayı olmalı. O kim oluyormuş?
Soyadıymış. Duyan da İngiliz kraliyet ailesi sanar.

Bence de sevme artik. şu lafi değil koca herhangi biri dese kan çıkar valla. Bence de sevme artık yanı, seversen sende bir anormallik var demektir.
Bir de ne diyecegim çok mu ariyorsunuz şöyle guvensiz, basiretsiz, hasta ruhlu herifleri ya? Asıl noksan olan kendisi de yediremiyor, ben sana yetemedigimi düşünüyorum ondan kendime kizamayip sana saldırıyorum diyemiyor tabi. Kendine güveni olmayan insanların savunma mekanizmasıdır bu. Belki de kendi bir b.klar yiyor, paranoyaklasip sizin de yapabileceğinizi dusunup size yansıtıyor oabilir. Eşini aldatan erkekler bu konuda hep hassasiyet gösterirler biliyor musunuz?

Bunlar sülalecek böyleler burun bir karış.. ya ah neler varda işte. Tamam dediğin gibi evet belki ben yapmamalıydım ama kötü niyetle olan bir şey değildi bu. Bu kadar lafı hak etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…