- 19 Ağustos 2015
- 514
- 749
- 18
- 36
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Kimle sürtüyosun mu? Sürt.k diyo yani. Bu nasıl bi kocaymış ya. Evlerden ırak yeminle katil eder insanı.Söyledim zaten madem böyle benimle ne diye evlisin o zaman dedim. Bir kere de sen mesaide değilsin kimle sürtüyorsun diye kıyameti kopartmıştı
Söyledim zaten madem böyle benimle ne diye evlisin o zaman dedim. Bir kere de sen mesaide değilsin kimle sürtüyorsun diye kıyameti kopartmıştı
. Bence kisi kendinden bilirmis işi..
Bana az önce de diyor ki sen hala o hareketleri yapıp yapmayacağındam emin değilsin. Bende dedim ki hadi eyvallah onu yapmadım ama senin demeyeceğin ne malum başka şeyler için sana inanamıyorum dedim git annene napıyosan yap kafanı mı dinleyeceksin ne edeceksin diyor. Babamlar bir duysa bana böyle dediğini kıyamet kopar
Bacım, bu adamı seviyor musun?
Severek mi evlendiniz?
Ona göre yorum yapacağım.
Söyledim zaten aynısını ona. Alakası yok diyo pişkin pişkin... bu daha hiç bir şey.
Evet severek evlendik. Ben artık sevgimi sorguluyorum ama... o sevdiğini söylüyor
Yani adam sorumsuzun tillahı. Hep idare ettim konuştum ettim düzeltmeye çalıştım ama artık bıktımDahası da mı var
Babam bir kere bir kavgamıza şahit olup kızım topla bavulunu gel demişti. Bugün konuşacağımızıda biliyor ama bana bu lafı kullandığından haberi yokSürekli namusunuza laf eden bir adama neden katlanıyorsunuz?
Aileniz madem arkanızda, bırakın kopsun kıyamet.
Ayrıca evet, bir arkadaş demiş. Kişi kendinden bilir işi.
Babam bir kere bir kavgamıza şahit olup kızım topla bavulunu gel demişti. Bugün konuşacağımızıda biliyor ama bana bu lafı kullandığından haberi yok
Bunlar sülalecek böyleler burun bir karış.. ya ah neler varda işte. Tamam dediğin gibi evet belki ben yapmamalıydım ama kötü niyetle olan bir şey değildi bu. Bu kadar lafı hak etmedimNah işareti yapmışsınız. Belki yapmamanız gerekir. Ama arkadaş arasında olabilir böyle şeyler, çok takılmamak lazım.
Ama o hareketi yapmamanız, onun eşi olmanızdan değil, kendi sınırlarınızdan dolayı olmalı. O kim oluyormuş?
Soyadıymış. Duyan da İngiliz kraliyet ailesi sanar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?