- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Aynısını ben kastettim ona zaten.. sen neler yapıyorsun hiç bir şeyinden haberim yok senin içinde neler varki bana bu muameleui yapıyorsun ne zaman neyimi gördün şimdiye kadar söyle hiç bir şey demiyeceğim ama sen demekki yapıyorsunda böylesin dedim o zamanda benim anlım açık diye böbürlendi durduBence de sevme artik. şu lafi değil koca herhangi biri dese kan çıkar valla. Bence de sevme artık yanı, seversen sende bir anormallik var demektir.
Bir de ne diyecegim çok mu ariyorsunuz şöyle guvensiz, basiretsiz, hasta ruhlu herifleri ya? Asıl noksan olan kendisi de yediremiyor, ben sana yetemedigimi düşünüyorum ondan kendime kizamayip sana saldırıyorum diyemiyor tabi. Kendine güveni olmayan insanların savunma mekanizmasıdır bu. Belki de kendi bir b.klar yiyor, paranoyaklasip sizin de yapabileceğinizi dusunup size yansıtıyor oabilir. Eşini aldatan erkekler bu konuda hep hassasiyet gösterirler biliyor musunuz?
Anneme gidip gitmemekte kararsızım. O hala kendini savunuyor evet özür diliyor ama yine de ben ben ben diyor
Bunlar sülalecek böyleler burun bir karış.. ya ah neler varda işte. Tamam dediğin gibi evet belki ben yapmamalıydım ama kötü niyetle olan bir şey değildi bu. Bu kadar lafı hak etmedim
Kendiside ergen beyinli zaten yaşının adamı ol biraz dedim çocuktan beterdir. Ben öyle diyince daha çok sinirlendi başka başka şeyler söylüyor bu sefer. Yani adamın çenesi orsp çenesi gibi ben buna laf anlatamıyorum aslaKusura bakmayın kasr yazınca siz kasır anladım . Saray yavrusu yani..
İltifat sayılabilir diye düşünmüştüm en basta ki arkadaşlar aydınlatmış.
Nasıl bir ağzı var eşinizin ergen ağzı gibi, motor da diyor mu ?
Evliliğin ciddiyetini kavrayamamış, büyümemiş saygısız bi Adam bu belli
Anladığım kadarıyla sizinde hareketleriniz sözleriniz pek normal değil. Ağzınızı bozup eşinize hakaret etme fırsatı vermeyinKendiside ergen beyinli zaten yaşının adamı ol biraz dedim çocuktan beterdir. Ben öyle diyince daha çok sinirlendi başka başka şeyler söylüyor bu sefer. Yani adamın çenesi orsp çenesi gibi ben buna laf anlatamıyorum asla
Evet bir de o var. Bana diyor ki kıymetimi bil başka adam olda dayak yerdin ben tuttum. Dövmüyorum seni diyor. Hayır desem ki aşifte bir kadınım iitrn eve evden işe arada kızlarla toplanırız onda da bin tane laf eder zatenSoyadını taşıyan eşine, hayat arkadaşına nasıl kaşar diyebiliyor. Dışarıda kendine ilgi gösteren şımaran kadınlarda BEYAZ PEYNİR dir
Evet bir de o var. Bana diyor ki kıymetimi bil başka adam olda dayak yerdin ben tuttum. Dövmüyorum seni diyor. Hayır desem ki aşifte bir kadınım iitrn eve evden işe arada kızlarla toplanırız onda da bin tane laf eder zaten
Yok yok seni o konuda temin edebilirim. Şu zamana kadar hiç ona hakaret etmedim ki bir erkeğe asla etmem hele bu kocaya asla edipte fırsat vermem...Anladığım kadarıyla sizinde hareketleriniz sözleriniz pek normal değil. Ağzınızı bozup eşinize hakaret etme fırsatı vermeyin
Ya ben amlamıyorum. Ama sorarsan çok seviyorum aşığım diyo. İnanılmaz dengesiz bıktım hareketlerinden söylemleri ve eylemlerindenAy bir de dövsün!
Sefil erkek!
Ben ilk kısır anladım çocuk olduğunu anlayınca kasr dediğini anladımMerhaba...
Bunların olduğuna hala inanamıyorum lütfen bir fikir verin..
1 yaşında bir kızım var, eşimle çok süper diyemeyeceğim bir evlilik. Bugün canıma tak etti. Abiminde öyle dan diye olmaz önce al karşına konuş demesiyle bizimkine konuşmamız gerek diye mesaj attım. Aradı bir anda tartışmaya başladık. Bir dünya şey. En kötüsü kalkıp bana kşr diye kelime kullanması oldu.
Buluştuk sonunda konuştuk ama bir çözüme varamadık...
Demesinin sebebide yakın bir arkadaşıma espri olsun diye nh işareti yapmammış o hareketi kşrlar yaparmış yine yapsan yine derim diyor. Sen yapamazsın benim soyadımı taşıyorsun diyor. Ben ne yapıcam kızlar yiyip yutamıyorum bu lafı...
Söylediğine göre çok kadınla takılmış bla bla bla... komplekslerini bırak artık dedimKaşarların öyle yaptığını nerden biliyomus acabaaaa?
Karisina böyle hakaret edip birde erkeğim diye dolanmasin ortalikta
Ya ben amlamıyorum. Ama sorarsan çok seviyorum aşığım diyo. İnanılmaz dengesiz bıktım hareketlerinden söylemleri ve eylemlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?