Cok SEVGILI esim bana kasr dedi!

senin yaptığın yanlış tamam ama eşinin dediği laf yenilir yutulur cinsten değil ben bu lafı duysam canına okurum karşımdaki insanın insan bunu eşine nasıl yakıştırır!

Aynısını ben kastettim ona zaten.. sen neler yapıyorsun hiç bir şeyinden haberim yok senin içinde neler varki bana bu muameleui yapıyorsun ne zaman neyimi gördün şimdiye kadar söyle hiç bir şey demiyeceğim ama sen demekki yapıyorsunda böylesin dedim o zamanda benim anlım açık diye böbürlendi durdu

Anneme gidip gitmemekte kararsızım. O hala kendini savunuyor evet özür diliyor ama yine de ben ben ben diyor

Sevmiyorsan ayrıl bence.
Sevme bence.

Bunlar sülalecek böyleler burun bir karış.. ya ah neler varda işte. Tamam dediğin gibi evet belki ben yapmamalıydım ama kötü niyetle olan bir şey değildi bu. Bu kadar lafı hak etmedim

Ya ben arkadaş arasında neler neler yapıyorum. Ne kötülüğümden ne peynirliğimden yapıyorum.

Tabii ki de haketmediniz.

Kusura bakmayın kasr yazınca siz kasır anladım . Saray yavrusu yani..

İltifat sayılabilir diye düşünmüştüm en basta ki arkadaşlar aydınlatmış.

Nasıl bir ağzı var eşinizin ergen ağzı gibi, motor da diyor mu ?

Evliliğin ciddiyetini kavrayamamış, büyümemiş saygısız bi Adam bu belli

Kendiside ergen beyinli zaten yaşının adamı ol biraz dedim çocuktan beterdir. Ben öyle diyince daha çok sinirlendi başka başka şeyler söylüyor bu sefer. Yani adamın çenesi orsp çenesi gibi ben buna laf anlatamıyorum asla

Soyadını taşıyan eşine, hayat arkadaşına nasıl kaşar diyebiliyor. Dışarıda kendine ilgi gösteren şımaran kadınlarda BEYAZ PEYNİR dir

Reactions: K_G
Hareketinizi cok yanlis buldum ama esinizin tepkisine diyecek kelime yok sen ksr san o da ksrin kocasi oluyo artik ne denir baska

Anladığım kadarıyla sizinde hareketleriniz sözleriniz pek normal değil. Ağzınızı bozup eşinize hakaret etme fırsatı vermeyin

Soyadını taşıyan eşine, hayat arkadaşına nasıl kaşar diyebiliyor. Dışarıda kendine ilgi gösteren şımaran kadınlarda BEYAZ PEYNİR dir
Evet bir de o var. Bana diyor ki kıymetimi bil başka adam olda dayak yerdin ben tuttum. Dövmüyorum seni diyor. Hayır desem ki aşifte bir kadınım iitrn eve evden işe arada kızlarla toplanırız onda da bin tane laf eder zaten

Ay bir de dövsün!
Sefil erkek!

Ben ilk kısır anladım çocuk olduğunu anlayınca kasr dediğini anladımçok terbiyesiz

hazmedilecek gibi değil

Senin soyadını taşıyan kadın bu hareketi yapamaz ama sen kaş.r diyebileceğin kadına soyadını veriyorsun öyle mi. Hımm ilginç deseydin

Sende esinde zivanadan cikmisdiniz kusura bakma.sende bir annesin evlat yetistiriosun hal ve hareketlerine ne olursa olsun dikkat etmen lazim.esininde bunu malzeme yaparak icini kusmus.valla anlamadim nasil bir evlilik yurutuosunuz.al birini vur otekine durumu sizinki.saygi biterse sevgide biter zorlamayin..

Ya ben amlamıyorum. Ama sorarsan çok seviyorum aşığım diyo. İnanılmaz dengesiz bıktım hareketlerinden söylemleri ve eylemlerinden

İşte sana aşık. Aşık olmasa dövecek. Aşık olduğu için sadece sövüyor.
Seni dövmediği, sadece sövdüğü için ona minnet etmen "Canım kocacım" demen gerekiyor.
Çünkü kocalar karılarını normalde döverler.

Kafaya bak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…