cok sevildin cok sevdim

gocmen kus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
4
2
1
40
Arkadaslar lutfen fikir verin bana esimden aurildim uc yil oluyor ve sonrasinda biri girdi hayatima ona cok inandim guvendim oda beni sevdi guzel birlikteligimiz.gecdi iki yil bnmle ciddi planlar yaparak cok umitlendirdi giderekde baglandim is ailesine gelince istemediler beni cunki o bekardi ben.ise bisanmis cocuklu bi bayandim ailesiyle benim aramda kalarak yiprandi sonuc olarak ailesini secdi guvendgim daglara kar yagdi ve gitti beni tamamen birakmdgini degerli oldgumu soyliyerek arada mesaj atar oldu ben sonu olmayan iliski gozuyle bakiyirum ama ondan vazgecemiyorum sizce bu iliskiyi tamamen mi sonlandirmaliyim askimi unutup yoksa sabretmelimiyim yasim 28 daha tanimadan ailesi beni red etti hepinize simdiden tesekkur ediyorum hayirli geceler.

Eger bi geleceginiz yoksa arada siradada yazmak cok manasiz.
Hem aci verir hemde sizin herseye ragmen hala ona olan zafinizi kullanabilir. Hem ailesinin istedigi kadinla evlenip, hemde baska bi kadina ev acan iliski ucgenine donmesin hayatiniz.

Canım gecmis olsun. Zor bir şey yaşamışsın. Bence seni gerçekten sevseydi bir şekilde ikna ederdi. Benim eşiminde ikinci evliliği. Aileme söylediğimde babam karşı çıkmıştı. Bir tanış araştır dedim. Benimde başıma gelebilirdi dedim. Hak verdi sonrs araştırdı çok beğendi ailesini. Şimdi bir buçuk yıldır evliyiz Allaha şükür.

Hmm. Boşanmak üzere olduğum için farklı bakicam konuya. Mesela ileride biri girecek olursa hayatıma 1 evlilik yapmış olmasını tercih ederim heralde.

Tabi kısmet bu işler de.

Gerçi ben bütün erkeklerden nefret ediyorum orası ayrı.

Bence sen tekrar yoluna bak 1 kere toparlanmissin 2.kez de yaparsın eminim

Canım gecmis olsun. Zor bir şey yaşamışsın. Bence seni gerçekten sevseydi bir şekilde ikna ederdi. Benim eşiminde ikinci evliliği. Aileme söylediğimde babam karşı çıkmıştı. Bir tanış araştır dedim. Benimde başıma gelebilirdi dedim. Hak verdi sonrs araştırdı çok beğendi ailesini. Şimdi bir buçuk yıldır evliyiz Allaha şükür.
Rabbim.mutlulugunuzu daim etsin ins fikirleriniz icin.cok tesekkur ederim rabbim iyi insanlarla karsilastrsin.benide ins birgun o mutlulugu bende yakalarim

Hmm. Boşanmak üzere olduğum için farklı bakicam konuya. Mesela ileride biri girecek olursa hayatıma 1 evlilik yapmış olmasını tercih ederim heralde.

Tabi kısmet bu işler de.

Gerçi ben bütün erkeklerden nefret ediyorum orası ayrı.

Bence sen tekrar yoluna bak 1 kere toparlanmissin 2.kez de yaparsın eminim

Fikriniz icin cok tesekkur ederim zor bi surecden gecdim oglumla tekrar yeniden.ev acip duzenimi kurdum sevseydi cok dag gibi dururdu basdan biliyordu cocuklu oldugumu yari yolda birakdi dilerim allhdan benim bosanmami yuzume vurdular aynisini yasasinlar iyi gcler

Arkadaslar lutfen fikir verin bana esimden aurildim uc yil oluyor ve sonrasinda biri girdi hayatima ona cok inandim guvendim oda beni sevdi guzel birlikteligimiz.gecdi iki yil bnmle ciddi planlar yaparak cok umitlendirdi giderekde baglandim is ailesine gelince istemediler beni cunki o bekardi ben.ise bisanmis cocuklu bi bayandim ailesiyle benim aramda kalarak yiprandi sonuc olarak ailesini secdi guvendgim daglara kar yagdi ve gitti beni tamamen birakmdgini degerli oldgumu soyliyerek arada mesaj atar oldu ben sonu olmayan iliski gozuyle bakiyirum ama ondan vazgecemiyorum sizce bu iliskiyi tamamen mi sonlandirmaliyim askimi unutup yoksa sabretmelimiyim yasim 28 daha tanimadan ailesi beni red etti hepinize simdiden tesekkur ediyorum hayirli geceler.
Bence ayril evlenmis bosanmis biryle evlenin daha iyi çünkü ailesi kabul etmis olsa bile ilerde sorunlar cikabilir.O evlenmemis çünkü bide istenmeyen gelin olmayin...

Yapılacak pek birşey yok.
Sen kendi yoluna devam etmelisin.
Hayatını bulunduğun şartlara göre şekillendirmelisin...

Nerden baksan 30 a gelmiş adamdır .

Ailesine evlilik kararını kabullendiremiyorsa ... varan 1

Aile zaten tanımadığı bir kadına bu kadar ön yargılı ise... varan 2

Ara ara mesaj gönderip kendini unutturmaması senin açından yıpratıcı olur .

Görüşmeyi tamemen kesin . Sen yoluna ben yoluma .

Ha yakın bir arkadaşım var , 6 ay kadar evli kaldı ... aldatıldı , boşandı . Bir çocuğu var .

Bir süre sonra hayatına biri girdi 8-9 senedir hayatında ... bekar adam . Asla ailesine açamıyor konuyu . Öyle geçinip gidiyorlar . Evlilik vaadi hep var ama tırt .

Kadın hala beklemede .

Yok sütten ağzım yandı , bir daha evlenmem zaten dese ve ilişkisine devam etse amenna da ; evlenmek istiyor ve tek engel korkak sevgili ( yaşlar 40 bu arada:)) )

Back
X