Çok seviliyorsun ama

yasmn_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.720
1.952
333
Antalya
Hep sevdiğim ve de sevildiğim bir insanla evlenmek istedim şu hayatta. Ama bir türlü de evlenemedim sevildiğimi hissedemediğim için belki de. Şimdi, beni sevdiğinden emin olduğum, bana deli gibi aşık olduğundan emin olduğum bir erkek var karşımda. Ben onu o kadar sevmiyorum belki de. Böylesine sevilmek, ilgi görmek hoşuma gidiyor. Ama sevmek de sevilmek de yetmiyormuş çünkü hiçbir yönden denklik yok aramızda. Kültürümüz çok farklı. Evlenmiş ayrılmış ve bir çocuğu var. Yaş olarak benden 15 yaş büyük. Çok iyi gelir getirebilecek çok iyi bir konumda olabileceği bir mesleği var ama iş tekliflerini doğru dürüst değerlendirmediği için şu an iş konusunda da sıkıntılı ama her an iyi duruma geçebilir. Fikirlerimiz aynı yönde aynı şeylerden zevk alıyoruz. Çok okuyan, araştıran, yazan bir insan olması çok hoşuma gidiyor. Bana şiirler yazıyor öyle sıradan falan da değil. Saz kursuna gidiyor, bana türküler söylemek için ve buna benzer bir sürü şey. Aslında, klasik Türk erkeği sevdiğini sözle ifade etmeyen, sert duruşu, net duruşu olan, dürüst, adam gibi adam işte. Görüşmüyoruz, çünkü o da uygun olmadığımızı düşünüyor daha doğrusu bana layık olmadığını düşünüyor.Defalarca evlenme teklifi etti ama asla ısrarcı olmadı karar senindir dedi. Biliyorum ki ailem böyle bir evliliğe asla rıza göstermez. Deli gönlüm git arkana bakma evlen diyor ya sonrası? Siz, bu durumda ne yapardınız?

Aranızda kültür çatışması var ama onun hobileri hoşunuza gidiyor sanırım.
Aranızda 15 yaş fark var, o kişinin bir çocuğu var bunlar önemli etkenler.
Ha aşık olsanız bir nebze olabilitesi olurdu ama oda yok.
Her yönden sıkıntılı yani, sadece hoşlanıyorsanız vazgeçmekte kolay olacaktır.

Ne kadar seversen sev evlilik karari alirken mantiginla hareket etmen gerekiyor diye düşünüyorum. Mantiktaki arayış herkes icin farklidir. Mesela bu adam ben hastayken benim yanımda olur mu, yemeyip yedirmeye icmeyip icirmeyr hazir mi, en ufak sorunda rest ceker mi cozum icin ugrasir mi, beni mutlu edebilecek seylerin ve zevklerimin farkinda mi diye bakarim. Cunku kadin olarak erkegin parasi olmasada sevgimiz icin yaninda oluyoruz, hastaysa basini bekliyoruz, bi magazaya girdigimizde bu adam bunu giyer zevkine uygun diye secebiliyoruz. Bunlar onemli seyler.

Bide karakter cok onemli. Burada gecenlerde bi konu okudum icim acidi. hamile kadin et pisirmis kvsi hepsini yiyip kadina birakmamis pilava et kokusu sinmistir pilav ye ben artik size gelmem demis bunun ustune kocasi kadina kizmis annemi Küstürdün diye. Boyle adamlarla evlenilmez mesela. Evlilik onceside illaki bi yerden kendini belli etmistir

yaşınız kac acaba

Seviyorum ama onun kadar aşık değilim bunu biliyorum. İlgisi de beni etkiliyor.

Siz seviyor musunuz? Bir de yaşınız kaç?

Seviyorum ama aramızdaki farklılıklar ve ailemin düşünebilecekleri beni soğutuyor ona karşı. bu yanlış aslında ama böyle hissediyorum. yaşım da 31

Bence 15 yas cok fazla. Ayrica cocuguna kendi cocugunuz gibi hosgoru gosterip hakkaniyetli olabilecek misiniz? Yani bu gucu kendinizde bulabiliyor musunuz? Meslegine gelince 46 yasindaki adam bu yasa gelmis hala potansiyelini degerlendirmemisse bundan sonra da maddi olarak kendisinden pek bir degisim beklemeyin. Hani 20 li yaslarda olsa neyse de onun iki kati yaslarda bu pek inandirici olmuyor.

Bence kaşınma
Zaten aşkından ölmüyorsun, adamın ilgisi hoşuna gidiyo
15 yaş fark var, hayatı senden önce tecrübe etmiş bu tecrübeden birde çocuğu var
Çocuk büyük sorumluluk
Kültür bile tek başına önemli bir sebep
Daha ne olmalı
Ailemde rıza göstermez diyosun
Deli gönlünü boşver aklını kullan diyorum ben

Hastalıkta sağlıkta her şartta her daim yanımda olacağından eminim. Kabul edersem o benim bulunduğum yere gelecek. annesine ailesine aşırı düşkünlüğünü görmedim ben. olması gerektiği kadar.

çocuğu 20 yaşında belli olgunluğa erişmiş kendi hayatını kurmuş. baba oğul arkadaş gibiler. bizimle olmayacak çocuk. Şuan işini evde yapıyor. sadece bir iki müşterisi olsa geçimini rahat sağlaması için yetiyor. şirketlerde de çalışmış kendi şirketini de kurmuş ama şimdi evde bireysel olarak çalışıyor. ama yine de bu durum gözümü korkutuyor tabi.

haklısın...

esımle aramda 15 yas var, artı bır oglu var, o lıse mezunu ben unıversıte, o ortalama 1300 tl maas alıyor ben 2500 tl , o ozel sektorde, ben devlette calısıyorum, onun koken dıyarbakıra uzanıyor benım kı balıkesır hatta gocmenlık var ... sıyası gorusumuz farklı o a partısıne oy verır ben c partısıne...o 4 kardes, ben tek cocugum. onun aılesının ona yardım edecek durumu yok, benımkı hep arkamda her anlamda..
ıkımızde ozgurlugumuze duskun- ınatcı-yerı geldımı bencıl olabılen tıplerız.
sorun yasamadık mı yasadık ama hepsını astık, bu kadar farklılıg aragmen nıye evlıyız ??? cunku bırbırımızı sevıyoruz, huzur buluyoruz bırlıkte yasamaktan... herkesın eksıgı yanlısı hatası vardır bız bunları bır kenara atıp kendı hayatımıza adapte olduk ve anlasıyoruz...
ama sızde sevgı eksık o nedenle bu ıs yurumez..
NOT: BENIM TUM CEVREM BASTAN BU ILSIKIYE SICAK BAKMADI AMA SIMDI DAMATLARI KIYMETLI DAMAT OLDU

Benzer bir durumdan bende gecmistim. Benden 8 yas büyüktür. Daha önce evlenmemisti gerci. Aramizdaki kültür farkini hep hissetik o kadar farkliydik ki oluru yoktu. En önemlisi ise ona asik degildim, sevmiyordum bile olmayinca olmadi birtürlü isinamadim gercekten ona. Defalarca evlilik teklifi etti. Nihayetinde olmadi. Simdi ise hayatimda asik oldugum, sevdigim bir insan var ve iyiki o insanida kendimide mutsuz etmeye devam etmemisim.

Adama aşık olsaydın evlen derdim
Salak salak mantık evliliği yapanların verdiği akıllara bakma, onlar aşık olduğun adamla olmanın nasıl bir şey olduğunu hiç bilmeyecek derdim.

Ama duygularından emin değilsin. Iyi düşün.

Teşekkür ederim.sanki benimle onu anlatmışsınız. bizim bu kadar farklılıklarımız yok gerçi. medeni durumumuz yaş farkımız iş farkımız memleket farkımız var. siyasete dine bakışımız aynı yönde ve aynı şeylerden zevk alıyoruz. seviyorum ama deli gibi de aşık değilim eğer öyle olsaydım bu kadar düşünmezdim evlenirdim, çünkü aşk kolay bulunur şey değil. birisinin size aşık olması ve sizin de aynı aşkı hissedebilmeniz nimet bence. yoksa insan nasıl katlanır bu kadar sıkıntıya.

her konuda mantıklı davranan bir insanım ama evlenirsem mantık evliliği yapmak istemiyorum. dolu dolu en dibine kadar duyguyu yaşamak istiyorum. duygularımdan emin değilim. yani yoğun duygularım yok.sizlerin yorumları beni rahatlatıyor.

Asik degilmissiniz, 15 yas da pek fazla. Bence hic topa girmeyin. Zaten genele bakarsak evlenince adamin o ilgisi yavas yavas azalacak. Ee ask da yok sizden yana. Pisman olacaksiniz. O yuzden evlilik topuna hic girmeyin bence.

Bence 15 yaş çok fazla.
Bir tarafın çocuğunun olup diğer tarafın olmaması da sıkıntı.
Benim görüşüme göre olumsuz, ben evlilik düşünmezdim.

Canım ben suan 22 yasimdayim. Esim 39 yaşında bir de bebegimiz var. Onun benden önce evliligi olmus 11 yaşında kizi var. Aynen senin anlattigin gibi hem maddi olarak durumu cok iyi hemde cok kültürlü bir insan. Senin konundan tek farkı ben cok asik olmuştum ve hala daha da cok aşığım. Iyi düşün canım bende ilkten ailemdn tepki aldım ama suan esimi oz evlatlari gibi seviyorlar. Ama disaridan kötü gozuktugu durumlar oluyor çünkü ben 15 falan gosteriyorum. Hayirlisi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…