sunuda söyleyım bız asıkken degıl askımız sevgıye donustugunde evlendık, esım ne yenıden evlenmek ne cocuk sahıbı olmak ıstıyordu korkuları vardı, maddı anlamda yetersız goruyordu kendısını vs vs...bende evlenmeyı dusunmeyen bırıydım.Teşekkür ederim.sanki benimle onu anlatmışsınız. bizim bu kadar farklılıklarımız yok gerçi. medeni durumumuz yaş farkımız iş farkımız memleket farkımız var. siyasete dine bakışımız aynı yönde ve aynı şeylerden zevk alıyoruz. seviyorum ama deli gibi de aşık değilim eğer öyle olsaydım bu kadar düşünmezdim evlenirdim, çünkü aşk kolay bulunur şey değil. birisinin size aşık olması ve sizin de aynı aşkı hissedebilmeniz nimet bence. yoksa insan nasıl katlanır bu kadar sıkıntıya.
bizim yaş farkımız elbet belli olur ama çok da dikkat çekmez ben yaşımdan genç göstermiyorum. o da yaşını gösteriyor spor falan yapıyor, kendine bakıyor.Canım ben suan 22 yasimdayim. Esim 39 yaşında bir de bebegimiz var. Onun benden önce evliligi olmus 11 yaşında kizi var. Aynen senin anlattigin gibi hem maddi olarak durumu cok iyi hemde cok kültürlü bir insan. Senin konundan tek farkı ben cok asik olmuştum ve hala daha da cok aşığım. Iyi düşün canım bende ilkten ailemdn tepki aldım ama suan esimi oz evlatlari gibi seviyorlar. Ama disaridan kötü gozuktugu durumlar oluyor çünkü ben 15 falan gosteriyorum. Hayirlisi canım
ilgisinin hiç bitmeyeceğini taahhüt ediyor. "ilk evliliğimde hata yaptım aynı hataları yapmam, daha ilgili bir eş olamadım dersimi çıkardım bu yüzden de bu durum benim avantajım" diyor bilemiyorum.Başımdan benzer bir durum geçmişti
Beni çok sevdi, deliler gibi
Onun da bir çocuğu vardı ve benzer bir yaş farkı..
Hatta statüsü de fena değildi yani; doktor
Ama gün olacak sevgisi bitecek ve ilgi yok olacaktı
O zaman nasıl yürürdü evlilik?!
Mantık evliliğini hep desteklerim ama ileriyi düşünmek şart..
geliri iyi demedim şu an işiyle ilgili sıkıntıları var. ama düzene gireceğini biliyorum.duygularımı onunla karşılaştırdığımda onun kadar düşkün değilim yoksa seviyorum düşünüyorum ama deli gibi de tutulmadım. onu düşündükçe kalbim ısınıyor. sevilmek çok güzel bir şey.Siz daha iyi bilirsiniz ama ailenizin ağzını arayın, onlarda sizin için en iyisii dileyeceklerdir.
15 yaş + kültür farkı+boşanmış 1 çocuklu adam+fazla aşık değilsiniz...ama geliri iyi diyorsunuz..
inanın göreceli bir kavram.
ilgisinin hiç bitmeyeceğini taahhüt ediyor. "ilk evliliğimde hata yaptım aynı hataları yapmam, daha ilgili bir eş olamadım dersimi çıkardım bu yüzden de bu durum benim avantajım" diyor bilemiyorum.
Benimkisi de yapıyordu canım bebegimiz olunca saldı kendini ama tekrar baslayacak. Zaten o kadar büyük bir sorunda degil hatta sorun bile sayılmaz.bizim yaş farkımız elbet belli olur ama çok da dikkat çekmez ben yaşımdan genç göstermiyorum. o da yaşını gösteriyor spor falan yapıyor, kendine bakıyor.
tasviri mi tekrar okudum. çocuğu olması düşünülünce baba zaten. ama bana baba olmasın.baba figürü gibi baba gibi tasvir etmişsin.
evlenme bu adamla
Birbirinize uygun olup olmadığınızı birlikte yaşamadan anlayamazsınız canım. Benim eşim de bana tamamen zıt karakterde biri. Evleneceğimizi duyduklarında herkes çok şaşırmıştı. Farklı renklerden güzel harmoniler çıkabiliyor. 3 yılı geçti evliliğimiz. Ciddi bir kavgamız olmadı. Biz birbirimizden çok şey öğrendik. Farklı fikirlerdeki insanlardan korkmamamız gerektiğini öğrendik. Bambaşka dünyaların insanıydık inan. Hani gençken birbirimizi görsek gırtlaklardık birbirimizi eminim. Yani anlatsam çok uzun sürer. Önce çok iyi dost olduk, sonra karı-koca. Bazen şöyle bir bakıyorum; ne kadar farklıyız; bu adam beni anlamaktan ne kadar uzak diyorum. Ama o kadar güzel yönleri var ki. Varsın beni anlamasın diyorum. Ayrıca yazan çizen, saz çalan adamdan kötülük gelmezGörüşmüyoruz, çünkü o da uygun olmadığımızı düşünüyor daha doğrusu bana layık olmadığını düşünüyor.
Erkek kadından daha uzun süre cinsel açıdan aktif kalabiliyor. Ben bunun problem olacağına inanmıyorum.Şu an için iyi de ileride cinsellik problem olabilir. Sen 45 yaşında cinselliğin en doruklarındayken, o 60 yaşında inişe geçmiş olacak. Cinsellik o kadar önemli değil benim için diyorsan bence olabilir bu ilişki.
Tam tersi canım...Kişiden kişiye değişir tabii bu durum ama erkek için yaşlandıkça problemler artıyor, iki birleşme arası süre uzuyor vs...vs...Çoğu erkek 60'ından sonra haplarla cinselliğini sürdürüyor...Erkek kadından daha uzun süre cinsel açıdan aktif kalabiliyor. Ben bunun problem olacağına inanmıyorum.
Erkek kadından daha uzun süre cinsel açıdan aktif kalabiliyor. Ben bunun problem olacağına inanmıyorum.
onu çok iyi tanıyorum ondan bana kötülük gelmez bundan eminim. keşke bu kadar uç noktalarda olmasaydık...Birbirinize uygun olup olmadığınızı birlikte yaşamadan anlayamazsınız canım. Benim eşim de bana tamamen zıt karakterde biri. Evleneceğimizi duyduklarında herkes çok şaşırmıştı. Farklı renklerden güzel harmoniler çıkabiliyor. 3 yılı geçti evliliğimiz. Ciddi bir kavgamız olmadı. Biz birbirimizden çok şey öğrendik. Farklı fikirlerdeki insanlardan korkmamamız gerektiğini öğrendik. Bambaşka dünyaların insanıydık inan. Hani gençken birbirimizi görsek gırtlaklardık birbirimizi eminim. Yani anlatsam çok uzun sürer. Önce çok iyi dost olduk, sonra karı-koca. Bazen şöyle bir bakıyorum; ne kadar farklıyız; bu adam beni anlamaktan ne kadar uzak diyorum. Ama o kadar güzel yönleri var ki. Varsın beni anlamasın diyorum. Ayrıca yazan çizen, saz çalan adamdan kötülük gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?