Çok seviliyorsun ama

Başımdan benzer bir durum geçmişti
Beni çok sevdi, deliler gibi
Onun da bir çocuğu vardı ve benzer bir yaş farkı..
Hatta statüsü de fena değildi yani; doktor
Ama gün olacak sevgisi bitecek ve ilgi yok olacaktı
O zaman nasıl yürürdü evlilik?!
Mantık evliliğini hep desteklerim ama ileriyi düşünmek şart..

sunuda söyleyım bız asıkken degıl askımız sevgıye donustugunde evlendık, esım ne yenıden evlenmek ne cocuk sahıbı olmak ıstıyordu korkuları vardı, maddı anlamda yetersız goruyordu kendısını vs vs...bende evlenmeyı dusunmeyen bırıydım.
sorun olacak herseyı sevgılı ıken yasadık, bızım sorunlar cocuk olması , bız tanıstıgımızda yenı bosanmıs oldugundan bosanma sendromu, bır sure ıssız kalması ve akabınde depresyona gırmesı , ailemin evlenın baskısı vs... falandı.....
ama sorun olan seyler sorun olmaktan cıktıgında benım dık durusum,onun korkularını yenmesı ve aılelerın destegı ıle evlendık...
sımdı bebegımızı beklıyoruz, kımsenın ılıskısı dort dortluk degıldır ama zorlukları asmak ıkınıze kalmıs..

bizim yaş farkımız elbet belli olur ama çok da dikkat çekmez ben yaşımdan genç göstermiyorum. o da yaşını gösteriyor spor falan yapıyor, kendine bakıyor.

ilgisinin hiç bitmeyeceğini taahhüt ediyor. "ilk evliliğimde hata yaptım aynı hataları yapmam, daha ilgili bir eş olamadım dersimi çıkardım bu yüzden de bu durum benim avantajım" diyor bilemiyorum.

Siz daha iyi bilirsiniz ama ailenizin ağzını arayın, onlarda sizin için en iyisii dileyeceklerdir.
15 yaş + kültür farkı+boşanmış 1 çocuklu adam+fazla aşık değilsiniz...ama geliri iyi diyorsunuz..
inanın göreceli bir kavram.

geliri iyi demedim şu an işiyle ilgili sıkıntıları var. ama düzene gireceğini biliyorum.duygularımı onunla karşılaştırdığımda onun kadar düşkün değilim yoksa seviyorum düşünüyorum ama deli gibi de tutulmadım. onu düşündükçe kalbim ısınıyor. sevilmek çok güzel bir şey.

ilgisinin hiç bitmeyeceğini taahhüt ediyor. "ilk evliliğimde hata yaptım aynı hataları yapmam, daha ilgili bir eş olamadım dersimi çıkardım bu yüzden de bu durum benim avantajım" diyor bilemiyorum.

bana da öyle derdi,
sonra bir gün yeni sevgilisiyle fotoğraf koydu
hem de sabahında ben istemiyorum seni derken ''ömrümce seni seveceğim'' demişti
kadından nefret ettiğini, yakasını bırakmadığını söyler bana da mesajlarını gösterirdi
bu gün baktım ''iyiki geldin'' kadınım diye yazıp, kadının fotoğrafını paylaşmış
demem o ki bir gün mutlaka biter aşklar..
benim için ağlardı bu adam üstelik

bizim yaş farkımız elbet belli olur ama çok da dikkat çekmez ben yaşımdan genç göstermiyorum. o da yaşını gösteriyor spor falan yapıyor, kendine bakıyor.
Benimkisi de yapıyordu canım bebegimiz olunca saldı kendini ama tekrar baslayacak. Zaten o kadar büyük bir sorunda degil hatta sorun bile sayılmaz.

Adrenaline gerek yok. Hiç atlamayin bence o sulara. Çok çırpınır çok yorulursunuz. Sonra o sularda boğulursunuz. Yoğun duygular bile beslemiyorken Gereği yok. Üzmeyin kendinizi ve ailenizi.

baba figürü gibi baba gibi tasvir etmişsin.
evlenme bu adamla

İnsan tabi ki bir erkekte her şeyi arıyor yeri gelecek kocan, dostun, arkadaşın, baban, çocuğun olacak ben böyle bir adam isterim ama arada bir sevgi varsa sadece sevilmek yetmez diye düşünüyorum sevmediğin bir kişiyle evlenmek bir süre sonra sizi bir pişmanlığa itip itmeyeceği konusunda düşüncenizde hayırsa yapın mantık evliliği yapmak ya da durumun düzgün olması sizde ki sevgi açlığını giderebilecek mi? Önemli sorular iyi baba figürü olması yada maddi durumunun iyi olması değil sizin zamanla sevebilecek küçük bir ışık görüyorsanız devam edin derim anlattıklarınızı sahip bir erkek bu zamanda çok zor ama yineliyorum sevme ihtimalin ya da küçükte olsa seviyorsan adımını at.

Son düzenleme:
Şu an için iyi de ileride cinsellik problem olabilir. Sen 45 yaşında cinselliğin en doruklarındayken, o 60 yaşında inişe geçmiş olacak. Cinsellik o kadar önemli değil benim için diyorsan bence olabilir bu ilişki.

Görüşmüyoruz, çünkü o da uygun olmadığımızı düşünüyor daha doğrusu bana layık olmadığını düşünüyor.
Birbirinize uygun olup olmadığınızı birlikte yaşamadan anlayamazsınız canım. Benim eşim de bana tamamen zıt karakterde biri. Evleneceğimizi duyduklarında herkes çok şaşırmıştı. Farklı renklerden güzel harmoniler çıkabiliyor. 3 yılı geçti evliliğimiz. Ciddi bir kavgamız olmadı. Biz birbirimizden çok şey öğrendik. Farklı fikirlerdeki insanlardan korkmamamız gerektiğini öğrendik. Bambaşka dünyaların insanıydık inan. Hani gençken birbirimizi görsek gırtlaklardık birbirimizi eminim. Yani anlatsam çok uzun sürer. Önce çok iyi dost olduk, sonra karı-koca. Bazen şöyle bir bakıyorum; ne kadar farklıyız; bu adam beni anlamaktan ne kadar uzak diyorum. Ama o kadar güzel yönleri var ki. Varsın beni anlamasın diyorum. Ayrıca yazan çizen, saz çalan adamdan kötülük gelmez .

Erkek kadından daha uzun süre cinsel açıdan aktif kalabiliyor. Ben bunun problem olacağına inanmıyorum.

Erkek kadından daha uzun süre cinsel açıdan aktif kalabiliyor. Ben bunun problem olacağına inanmıyorum.
Tam tersi canım...Kişiden kişiye değişir tabii bu durum ama erkek için yaşlandıkça problemler artıyor, iki birleşme arası süre uzuyor vs...vs...Çoğu erkek 60'ından sonra haplarla cinselliğini sürdürüyor...

Dedem ve anneannem 78 yaşındalar. Anneannem ay olarak büyük. Geçenlerde anneme dert yaniyordu "babandan geçti o işler ahh eski ....'iğim olacaktı ki..." Orası pek belli olmuyor

onu çok iyi tanıyorum ondan bana kötülük gelmez bundan eminim. keşke bu kadar uç noktalarda olmasaydık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…