• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK SEVİLMEK

İnsanların parmaklarını yorup yazdığına değmeyecek birisiniz. Biraz acıyordum ama bakıyorum da kafa yapınız, kalbiniz falan kötü. İki dakikada o eskiden beri sevilmemis kişinin içinden çıkan egoya bakın. Yusuf bile kendi çapına bakmadan bulduğu memur kızla koşa koşa evlenmiyorsa bir oturup düşünün neyim eksik diye.
Sırf memurum diye benimle evlenmek istiyorsa zaten doğru kişi değildir.Lütfen sizin gibi birinin benim konuma yazmasına ihtiyacım yok,yazmayın.

Söylemicem izle 😂 izlediğim en iyi Türk dizilerindendi. Çok çok tavsiye ederim.
Kesin takıntılı manyaaaaan tekidir. Öyle oluyor hep. Görümcenin koca tarafında vardı böyle, kadının yıllarca peşini bırakmamış, öyle böyle evlenmiş, kadın 4.yü doğurdu, sefil perişan yıllardır.

hayatimdaki insanin benim icin yaptığı, bana söylediği her kucuk sey cok kiymetlidir. sofradaki peyniri kalp seklinde kesse bile "ufak tefek" demem, once fotosunu çekerim uygun bir anda da i♡you gifi yaparim.
anlatmak istediğim tam olarak bu ama anlamamakta israr ediyorsunuz.
istiyorsunuz ki hep bana verilsin, hep ondan gelsin.
biz de diyoruz ki; saglikli iliski böyle bir sey degildir. hem sen de bir seyler yaparsin hem yaptığın sey onu mutlu edecegi icin bunu seve seve yaparsin.
boyle boyle büyür aşk. hep beklenti icinde, yapılan minik seyleri kucumseyerek, hep daha iyisini umarak degil.
Siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz,tek taraflı çabanın olduğu bir ilişki istemiyorum.İlk adımları erkek atar,sonrasında ilişki beraber çaba ile büyür diyorum.Bunu anlamak neden bu kadar zor?Siz ilişkinin büyümesinde daha fazla çaba harcayan taraf olduğunuz için eleştirdim.

sorun şurda işte; hesap kitap yapıyorsun. doğru kişiyle olduğunda(sen de doğru kişiysen) o bana 3 adım attı hadi ben de 1 tane çaba göstereyim gibi bi duruma girmeye ihtiyaç hissetmiyorsun. hesap kitap varsa o ilişki sağlıklı olamaz.
Doğru insan hop diye karşımıza çıkmıyor ya hani.Onun için önce karşı tarafın birkaç adım atması ve ilişkiye istekli bir yapısının olması gerek.Karşı taraf güzel adımlar attığında zaten bende gerekli çabayı gösteririm.Emek,fedakarlık görmeden karşı tarafın doğru insan olduğuna el falına bakarak mı karar vereceğim?

Kesin takıntılı manyaaaaan tekidir. Öyle oluyor hep. Görümcenin koca tarafında vardı böyle, kadının yıllarca peşini bırakmamış, öyle böyle evlenmiş, kadın 4.yü doğurdu, sefil perişan yıllardır.
Ya aslında biraz anne ilişkisi ile ilgiliydi. İçten içe annesini alt etmek için hiç onaylamayacagi bir kadınla evlenmek istedi. Biraz da kurtarıcı rolü üstlenen biriydi, herkesin babası sorumluluğunda, kendine bir kurtarılması gereken kadın buldu. Herkesin gözdesi adam biraz da kadın pas vermeyince vuhuu işte bildiğin şeyler 😂 hızlı koşan atın b.ku misali aşk da sönüyor tabi zamanla

Doğru insan hop diye karşımıza çıkmıyor ya hani.Onun için önce karşı tarafın birkaç adım atması ve ilişkiye istekli bir yapısının olması gerek.Karşı taraf güzel adımlar attığında zaten bende gerekli çabayı gösteririm.Emek,fedakarlık görmeden karşı tarafın doğru insan olduğuna el falına bakarak mı karar vereceğim?
o ilk adımlar da karşılıklı atılıyor işte

7 777mutluluk kızıyorsun, tepkisel davranıyorsun ama @yenGEnC üşenmemiş, epey zaman harcamış ve çok önemli analizlerde bulunmuş. Savunmaya geçmeden dur ve tekrar tekrar değerlendir derim. Sağlıklı ilişkiler kuran , güvenli bağlanma stiline sahip insanların nasıl ilişkiler kurduğunu, ilişkilerini nasıl yönettiğini dinlemek çok önemli. Ben kendi adıma ciddi özeleştiriler yaptım, teşekkür ediyorum kendisine.
Sizin için faydası olduysa ne mutlu.Ben başkalarının konusuna kendi iliskilerini,evliliklerini,kendi yaşamlarını övenleri doğru bulmuyorum.İnsanlar çözüm bulmak için yazıyor,birilerinin kendilerini veya hayatlarını öven mesajlarını okumak için değil.Bana oldum olası böyle insanlar itici gelir.

İlgimi,merhametimi,şefkatimi,anlayışımı,gençliğimi,zamanımı sunuyorum.Beni ne kadar tanıyorsunuz da yargılama hakkını kendinizde buluyorsunuz,bunu anlayamıyorum.Sürekli bir tarafın aşırı fedakarlığı saçmalık,sonra yapmasaydın şeklinde karşılık alsaydı üzülürdü.O kadar çabaya rağmen zaten adam gelmeseydi işte o zaman manyak olurdu.Karşınızda sizin için aşırı çaba gösteren biri varsa zaten sizde birkac adım atarsınız.
İlgi dediğin günde 2826621 tane mesaj atmak, merhamet şefkat anne babamızda, arkadaşlarımızda da bulabileceğimiz şeyler. Gençlik dediğin gitmek üzere, öyle çıtır falan değilsin artık. Zaman da sende çok var zaten, ha dallamanın birine mesaj yazarak geçirmişsin ha kk’da konu açarak. Özel değilsin şu durumda.

Dur iki sayfa daha var okuyup geliyorum 😂

Nasıl karşılıklı atılıyor?Aynı anda mı telefon numarası isteniyor ya da aynı anda mı takipleşme isteği atılıyor ?
Yahu tanışma kısmından bahsetmiyoruz romantik ilişki kısmına geçişten bahsediyoruz. Ay neyse daral geldi

İlgi dediğin günde 2826621 tane mesaj atmak, merhamet şefkat anne babamızda, arkadaşlarımızda da bulabileceğimiz şeyler. Gençlik dediğin gitmek üzere, öyle çıtır falan değilsin artık. Zaman da sende çok var zaten, ha dallamanın birine mesaj yazarak geçirmişsin ha kk’da konu açarak. Özel değilsin şu durumda.

Dur iki sayfa daha var okuyup geliyorum 😂
Bir siz eksiktiniz,siz de geldiniz tam oldu.😂😂😂
Minyonum,yaşımdan da küçük gösteriyorum.Her türlü çıtırım😎😎😎
Şimdi kudurabilirsin.

Yahu tanışma kısmından bahsetmiyoruz romantik ilişki kısmına geçişten bahsediyoruz. Ay neyse daral geldi
Tanışma kısmında illaki birinin önce adım atması,isteğini belli etmesi gerekir.Ben bu aşamanın erkek tarafından atılması gerektiğini düşünüyorum.Gerisini zaten ortaklaşa halledilir.Umarım artık anladınız.

Back
X