4 yıllık bir ilişkim vardı. Daha önce de konu açtım. Aldatıldım defalarca. Bırakamadım seviyordum cok bağlıydım. O sözler verdi bir daha olmayacak diye. İnanmak istedim güvenemiyordum ama sürekli diken üstündeydim. Kendim memurum hep evlenmek istedi ama lise mezunu ve daha bi işi olmadığı icin gelip İstemesine izin vermedim. Ki annem öğrendiğinde asla kabul etmem dedi. Telefonda ağlamama şahit olmustu çünkü. Hem issiz hem de seni üzüyor değer vermiyor diye. Annem bunları söyledikten baya bir süre de görüşmeye devam ettim ondan izinsiz geziye gittim diye beni bıraktı sonra geri döndü megerse o konuşmadığmız süre zarfında beni aldattığı kızı aramış mesaj atmış. Bunu o kızdan öğrendim. Savunması da sen baana yanls yaptın ben de ona yazdım oldu. Kız ona cevap vermemiş. Eger cevap vermiş olsaymıs onla çıkarmış. Ayrıldım ve suan boşluktayım. Kendimden nefret ediyorum. Yediremiyorum kendime. Dayanamıyorum çoğu zaman. Uyurken yatarken kAlkarken gülerken bile aklımda. Bu kadar AciZ olmaktan nefret ediyorum. Unutamam gibi geliyor. Herkes normal diyor yeni olduğu icin. Böyle bir durum yaşadınız mı. Cok korkuyorum bana bunları yasatan birini hala unutamamaktan. Siz ne kadar sürede unuttunuz.