ilk ilişkinmi bu kişi?biz kadınlar ilk sevgililerimize fazla anlam yüklüyoruz bide,sanki başka türlüsü olmaz gibi düşünüyoruz.Benim yaşadığım ilişki seninki gibi şiddet yada aldatma içermiyordu,ama çalışmaması,ilişki için çaba sarfetmemesi ve çok büyük emekler vermiş olmam,seninle benzer durumlar.Yanındayken bikaç saat çok iyi hissederdim sonra sürekli düşünürdüm,sürekli kavga ve tutulmayan sözler.ilk sevgilim olması karşımdaki kişiye gereksiz bir değer yüklemem,emek vermem ama neden olmuyor demem sebep oluyordu.Sonra bir gün bir tartışma esnasınsa bana bir cümle kullandı, küfür değil ama sanki ilşkide ondan çok şey istemişim gibi bir şey,ondan sonra sildim attım ve o anda tüm duygum değişti.İnanın 30 sn filan içinde oldu.sonra kendime dedimki,neden bu adamı çekiyorsun?o andan sonrada attığı hiçbir mesaja cevap vermedim aramalarınada.Beni ne kadar çok sevdiğini ,bensiz yapamadığını söylediği mesajlara bile.Çünkü kota dolmuştu.Bu tartışmadan öncede görüşmemiştik birkaç gün o sırada iyice düşünmüştüm tabi ama o ana kadar nasıl unutcam diyordum.O an öyle koptuki herşey bitti.Sende şunu düşün ne yaparsan yap karşındaki değişmeyecek emin ol.onsuzda yaparsın hatta daha bile güzel yaşarsın