Dört gözle beklemeyin düzelir, kendinize odaklanın biraz...Eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Eşim evliliğe halen alışamadı eve vaktinde gelmiyor. Dışarı çıkmak için bana soruyor hayır desem de yine de beni dinlemeyip çıkıyor ve ben her seferinde yine barışıyorum ona küs kalamıyorum ve onu çok seviyorum şuan yine kavga ettik ve ben yanına gidip yatmamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli dışarda olmak istiyor bekarken hep bu şekildeydi ailesiyle anlaşamıyordu ama artık evlendi ve evde onu 4 gözle bekleyen karısı var neden böyle yapıyor anlamıyorum. Çok yoruldum ama çok seviyorum nolur biraz akıl verin
Peki bunu nasıl yapıcam ne yapmam gerekirDört gözle beklemeyin düzelir, kendinize odaklanın biraz...
Bıraktı denetimlik görüyor şuanda ama sokaktan alamadım gitti.Yalanci ve otcullar hep böyledir.
Denicem. Of seviyorum kahretsinAnladık çok seviyorsun
Sende çık bakalım çıkıyor mu bir daha
Dışarı çıkarsa sizde plan yapıp çıkacaksınız dört dörtlük hizmet etmeyeceksiniz, bakımlı olacaksınız bide aman sana ölürüm biterim tarzında yaklaşmayın, yani kaçan kovalanır biraz umursamaz olun kendinize uğraşlar edinin, eşinizin totosunu çok kaldırmışsınız biraz salın ve kendinize dönün, çalışma imkanınız varsa çalışın hemen çocuk yapmayın, biraz dik ve kararlı durun hemen aşkınızdan kendinizi salmayın erkek milletine o kadar yüz verilmez bacımPeki bunu nasıl yapıcam ne yapmam gerekir
Mesleginiz yoksa okula gidip meslek edinin, yapamiyorsaniz ya da mesleginiz varsa ise girin calisin, kazanin, sosyallesin.Peki bunu nasıl yapıcam ne yapmam gerekir
Ya bunun farkındayım tüm bunları düşünüyorum ama onu görünce de herşey bitip gidiyor işte sanırım artık kendimi toplayıp bunları yapmanın vakti geldi. Düzelir mi bu saatten sonra acabaDışarı çıkarsa sizde plan yapıp çıkacaksınız dört dörtlük hizmet etmeyeceksiniz, bakımlı olacaksınız bide aman sana ölürüm biterim tarzında yaklaşmayın, yani kaçan kovalanır biraz umursamaz olun kendinize uğraşlar edinin, eşinizin totosunu çok kaldırmışsınız biraz salın ve kendinize dönün, çalışma imkanınız varsa çalışın hemen çocuk yapmayın, biraz dik ve kararlı durun hemen aşkınızdan kendinizi salmayın erkek milletine o kadar yüz verilmez bacım
Hani şunu bekliyorsun canımDenicem. Of seviyorum kahretsin
Siz düzelirseniz eşiniz de düzelirYa bunun farkındayım tüm bunları düşünüyorum ama onu görünce de herşey bitip gidiyor işte sanırım artık kendimi toplayıp bunları yapmanın vakti geldi. Düzelir mi bu saatten sonra acaba
Çok teşekkür ederimSiz düzelirseniz eşiniz de düzelir
Evet bu kuralı uygulamanın zamanı geldi de geçiyor bile ablam şehir dışında acaba onun yanına gitsem bir kaç gün kalsam bugünkü kavgadan sonra daha mı iyi olur kötü mü olur o beni kaybetmekten hiç korkmazken ben neden bu kadar korkuyorumTarihin en eski kurali kaçan kovalanır canım adamı sal gitsin kendini heba etme sonra kalp hastası olursun
Eşiniz evliliğe hazır değilmiş demek ki,inşallah düzelir diyeceğim ama zor gibi gözüküyor.Eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Eşim evliliğe halen alışamadı eve vaktinde gelmiyor. Dışarı çıkmak için bana soruyor hayır desem de yine de beni dinlemeyip çıkıyor ve ben her seferinde yine barışıyorum ona küs kalamıyorum ve onu çok seviyorum şuan yine kavga ettik ve ben yanına gidip yatmamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli dışarda olmak istiyor bekarken hep bu şekildeydi ailesiyle anlaşamıyordu ama artık evlendi ve evde onu 4 gözle bekleyen karısı var neden böyle yapıyor anlamıyorum. Çok yoruldum ama çok seviyorum nolur biraz akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?