Çok seviyorum ama kaybetmekten korkuyorum.

duyguesl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
3
2
1
30
İlk önce kendimden başlayayım. Ben Erzurumda öğretmenlik yapıyorum. Şans eseri kpss mülakatına bir öğretmen adayı geldi. O da Erzurumda müzik öğretmeni. Orada tanıştık. İsmi Cihan. Konuşmaya başladık. Sonra ben ona hislerimi söyledim ama o ilk başlarda olmaz diye geri çevirdi beni. O kadar güzel bakışları var ki. O yüzden hep konuşup daha çok tanımak istedim. Zaman sonra kabul etti beni her ne kadar zor olsa da. Şunu söyleyeyim ki çok şanslıyım. Bana tüm hayatından bahsetti. Yalandan asla hoşlanmıyor. Çünkü önce ki ilişkisinde kız arkadaşı hep yalanlar söylemiş. Ona dair ne varsa herseyi anlattı. Hem kendi hatalarını hemde onun hatalarını. Kız edebiyat okuyormuş. Cihan askere gidince kız ailesi istemiyor diye ayrılmış. Bu sebeple ağır bir dönemden geçmiş. Bunları şu sebepten dolayı anlatıyorum. Erkek arkadaşım hala onunla olan fotoğraflarını telefonunda saklıyor. Neden silmiyorsun diye sorduğumda ise yüzünü görmek istemediğinden dolayı galeriye girmek istemediğini ama istersen al sen sil diye cevap veriyor. Bende geçmişine saygı duyuyorum o yüzden karışmıyorum. Sizce doğru mu bu fotoğrafları hala telefonda durması merak ediyorum. Çünkü benden hiç birseyi gizlemiyor. Yine saygı duymaya devam etmeli miyim yoksa o kızın tüm anılarını silmek mi gerekir. Yardım edin lütfen onu kırıp kaybetmek istemiyorum.

siz şimdi adamın eski sevgilisini bir yana bırakın; kendi ilişkinize bakın. zamanla ilişkiniz güçlenirse zaten eski sevgilisinin anılarını unutur gider. ama sizin ilişkiniz güçlenmezse, fotoğraflarını da silseniz kız aklında kalır. ayrıca onunla birlikte olduğunuz için kendinizi çok şanslı hissettiğinizi filan belli etmeyin. kendisini vazgeçilmez sanmasın. bir de küçük bir tavsiye; eski sevgilisinin ısısını dadısını çabucak anlatıp yakınan adamlardan ben kıllanırım, insan eski sevgilisinin özelini bu kadar rahat ortaya sermemeli

Siz resmen ne olursa olsun yeter ki benimle olsun kafasına girmişsiniz. Kendinizi zorla kabul ettirdiğinizi yazmışsınız bu işler böyle olmaz. Zamanla tanır, güvenir, sever öyle bir ilişkiye başlasaydınız uygun olanı o olurdu. Ben yalandan hoşlanırım karşımdaki insan bana yakan söylesin diyen birini ömrümde görmedim zaten. Silecek olan insan kendisi siler al sen sil ne demek. Bir insanın eski ilişkisinin her ayrıntısını yeni ilişkisine anlatması da hiç hoş bir durum değil. Kendi geçmişine saygısı yok ki siz saygı duysanız ne olur

İlk önce kendimden başlayayım. Ben Erzurumda öğretmenlik yapıyorum. Şans eseri kpss mülakatına bir öğretmen adayı geldi. O da Erzurumda müzik öğretmeni. Orada tanıştık. İsmi Cihan. Konuşmaya başladık. Sonra ben ona hislerimi söyledim ama o ilk başlarda olmaz diye geri çevirdi beni. O kadar güzel bakışları var ki. O yüzden hep konuşup daha çok tanımak istedim. Zaman sonra kabul etti beni her ne kadar zor olsa da. Şunu söyleyeyim ki çok şanslıyım. Bana tüm hayatından bahsetti. Yalandan asla hoşlanmıyor. Çünkü önce ki ilişkisinde kız arkadaşı hep yalanlar söylemiş. Ona dair ne varsa herseyi anlattı. Hem kendi hatalarını hemde onun hatalarını. Kız edebiyat okuyormuş. Cihan askere gidince kız ailesi istemiyor diye ayrılmış. Bu sebeple ağır bir dönemden geçmiş. Bunları şu sebepten dolayı anlatıyorum. Erkek arkadaşım hala onunla olan fotoğraflarını telefonunda saklıyor. Neden silmiyorsun diye sorduğumda ise yüzünü görmek istemediğinden dolayı galeriye girmek istemediğini ama istersen al sen sil diye cevap veriyor. Bende geçmişine saygı duyuyorum o yüzden karışmıyorum. Sizce doğru mu bu fotoğrafları hala telefonda durması merak ediyorum. Çünkü benden hiç birseyi gizlemiyor. Yine saygı duymaya devam etmeli miyim yoksa o kızın tüm anılarını silmek mi gerekir. Yardım edin lütfen onu kırıp kaybetmek istemiyorum.
Canım çok mantıksız girmek istemiyor ?yani sildiyse kalbinde bir izi yoksa siler geçer şaşkınım bence iyi düşün taşın

Kizmayin ama zorla adami iliskiye kabul ettiriyorsunuz ve eski sevgilisini sorguluyorsunuz. Sanki adam sizi zorlamis iliskiye ama eski sevgilisini hala galerisinde tutuyor gibi konusuyorsunuz. Madem ikna ettiniz adami birlikteliye eskiyi sormayin bar birakin kendi zamanla unutsun. Oyle bir davraninki sizi en basta kesfemedigi icin ve suan hayatinda oldugunuz icin mutlu olsun. Hersey size bagli istediginizi elde etmissiniz madem bari boyle seylerle uzaklastirmayin

ne tuhaf iliskiler var su hayatta hayret ediyorum gercekten okumus akli basinda insanlarsiniz az matikli düsünün o kiz yalan söylemis ayrilmis gitmissin halen fotograflari galeride tutmak neyin cabasi tamam bitirdin gittin daha neyin kafasi. siz girmissiniznhayatina ben bu iliskide siz caba sarfediyoesunuz ama karsinizdaki pek umursar gubi gelmedi kendinizi degersiz hissetiemeyin birskin o gelsin arasin sorsun mesaj atsin dhaa mantikli bi yalan olabilirdi bence bi daha düsünün karsinizdaki cokmu dürüst o kizin fotografininordan silecek sma aklindan silebilecekmi bazen insan sevdiginden göremez bazi seyleri

Cihanın içinde uhde kalmış canım yaşanamamış koca bi uhde bence kendini geri çekmelisin eğer seninle sevgili olmayı yaşamak isterse bir şeyler için umudu var demektir.

Bugünde çok yazdım her konuya eski sevgilim hakkındaki şeyleri :D herkes sevgili hakkında konu açmış ...

Kuzum sana kısaca şunu söyleyeyim : '' ÇOCUK HALA ESKİ SEVGİLİSİNİ DÜŞÜNÜYOR VE YALAN SÖYLÜYOR.''
Farketmelisin. Yalan söylediğini de şurdan gör ilk olarak eski ilişkilerinde kendi hataları ve eski sevgilisi hakkında konu açıyorsa sana bahsediyorsa bu onu unutmadığını gösterir inan bana.
İkinci şeyde şu YALANDAN HOŞLANMIYOR OLUŞU KENDİNE YALAN SÖYLENMESİ AMA BAŞKALARINA YALANLAR SÖYLER EMİN OL.

Benim eski sevgilimde arkadaşından öğrenmiştim hergece eski sevgilisinin fotoğrafına bakarak uyuyormuş ayreten mesajlarınıda okuyormuş rüyasında görüyormuş ayrıldıkları günü sayıyormuş hep onu düşünüyormuş kısaca emin ol mesajlarını bile silmemiştir, hatta ona ait şeyleride saklıyordur.

En korktuğum erkektir bu cihan gibileri cidden eski sevgilini unutmamışsın bari başka birine umut verme sırf yalnız kalmamak için böyle haltlar yiyorlar.
GÖZÜNÜZ AŞKTAN KÖR OLMUŞ OLABİLİR AMA CİDDEN ONDAN BAŞKA DÜRÜST BULAMAM , O ÇOK İYİ , ONUN GİBİ KİMSE OLAMAZ FALAN MI ZANNEDİYORSUNUZ ONU? CİDDEN ONU MERKEZİNİZ YAPMAYIN HİÇ BİR ERKEĞİ MERKEZİNİZ YAPMAYIN , HIRS YAPMAYA DA BAŞLAMIŞSINIZ ONUN ÜZERİNDE AMA DEĞMEZ BİNLERCE ERKEK VAR ONLARDA DÜRÜSTÜM SADIĞIM DİYORLAR AMA ÖYLE DEĞİLLER ÖYLE SANILSIN İSTİYORLAR ÇOK GÖRDÜM BÖYLE ERKEKLERİ AMA İLLA O FARKLI BEN DEĞİŞTİREBİLİRİM KENDİME AŞIK EDEBİLİRİM ESKİ SEVGİLİSİNİ UNUTTURABİLİRİM BEN FARKLIYIM ESKİ SEVGİLİSİNİ UNUTACAK EMİNİM DİYORSANIZ TECRÜBE EDİNMEK İSTİYORSANIZ BUYRUN BAZEN İNSANLAR BAŞKALARININ LAFLARINA KULAK ASMAKTANSA KENDİ BİLDİĞİNİ OKUMAYI TERCİH EDER BENDE ÖYLE YAPTIM AMA GÖRDÜM O ÇOK DÜRÜST DEDİĞİM ASLA YALAN SÖYLEMEZ ASLA BAŞKASINA BAKMAZ DEDİĞİM İNSAN MEĞER ALDATIP BAŞINDAN BERİ YALANLAR SÖYLEYEN KARAKTERSİZ BİRİYMİŞ KARAR SİZİN NETİCEDE UMARIM ERKEN FARKEDERSİNİZ VE SİZİ SEVEN BİRİYLE TANIŞIRSINIZ.

Ya o kadar çok samimi ki ben ne soruyorsam olduğu gibi anlatıyor. Çok kötü oldum şuan ağlamaktan anlatamıyorum...

O kadar güzel bakışları var ki. O yüzden hep konuşup daha çok tanımak istedim. Zaman sonra kabul etti beni her ne kadar zor olsa da.

Şey.. Tam olarak nasıl? Yani ağızınla mı konuştun yoksa bakışlarınla mı? Yani n'oldu? N'aptın Cihana da kabul etti? Açabilirmisin öğretmenim

Adam geçmişi rafa kaldıramamış işte burada sorun fotoğraf silmekle düzelmez. İsterse dürüst olsun kaybetmiyim diye eyvallah dersen sonrasında baş edemezsin. Aklı geçmişteyse ne kadar seninledir ki açık açık konuş kendine saygın olsun

Ya birde birsey daha soylemek istiyorum neden hep biz kadinlar kaybetmekten korkuyoruz ya ne bu telas niye? Dunyada baska bekar adammi yok. Diyelim ki terketti ee o zaman napicaksinz sizlanip aglicaksiniz muhtemelen. Ya bi kerecik sadece bir defada kendimizi harap etmeyip o beni kaybettigine yansin diyemiyormuyuz ya da neden diyemiyoruz.? Cok fazla kurcalayip dusunuyoruz kendimize zarar neden kendimizi her seferinde degersiz goruyoruz o beyfendi terketti diye cirkin mi olucaz ya da dunyanin en sevimsiz kadini ? Ya da cekilmez sevilmez asagilik biri? Sadece terkedildik diye ustelik ? Zamaninda bizler hic mi birilerini tersleyip istemiyoruz demedik ya da devam edemicem deyip ayrilmadik mi hic ? Bu terkedilem insani kucuk dusurmezki. Neden kendimizi kendimiz her defasinda kucuk dusuruyoruz. Lutfen kendinize deger verin eger once kendinize saygi duyup deger verirseniz karsinizdaki insan umrunuzda olmaz..

Back
X