İlk önce kendimden başlayayım. Ben Erzurumda öğretmenlik yapıyorum. Şans eseri kpss mülakatına bir öğretmen adayı geldi. O da Erzurumda müzik öğretmeni. Orada tanıştık. İsmi Cihan. Konuşmaya başladık. Sonra ben ona hislerimi söyledim ama o ilk başlarda olmaz diye geri çevirdi beni. O kadar güzel bakışları var ki. O yüzden hep konuşup daha çok tanımak istedim. Zaman sonra kabul etti beni her ne kadar zor olsa da. Şunu söyleyeyim ki çok şanslıyım. Bana tüm hayatından bahsetti. Yalandan asla hoşlanmıyor. Çünkü önce ki ilişkisinde kız arkadaşı hep yalanlar söylemiş. Ona dair ne varsa herseyi anlattı. Hem kendi hatalarını hemde onun hatalarını. Kız edebiyat okuyormuş. Cihan askere gidince kız ailesi istemiyor diye ayrılmış. Bu sebeple ağır bir dönemden geçmiş. Bunları şu sebepten dolayı anlatıyorum. Erkek arkadaşım hala onunla olan fotoğraflarını telefonunda saklıyor. Neden silmiyorsun diye sorduğumda ise yüzünü görmek istemediğinden dolayı galeriye girmek istemediğini ama istersen al sen sil diye cevap veriyor. Bende geçmişine saygı duyuyorum o yüzden karışmıyorum. Sizce doğru mu bu fotoğrafları hala telefonda durması merak ediyorum. Çünkü benden hiç birseyi gizlemiyor. Yine saygı duymaya devam etmeli miyim yoksa o kızın tüm anılarını silmek mi gerekir. Yardım edin lütfen onu kırıp kaybetmek istemiyorum.