- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi raggiodisole
Kızlar merhaba erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz, 3 ay önce sözlendik, ailesi bana karşı inanılmaz iyi ancak sevgilim çok kilolu ve askerden geldi geleli kendine hiç bakmıyor. Diş sorunları var sürekli erteliyor, kilo vermek için spora başladı 1 hafta gitti tekrar bıraktı, ortada bi sorun olduğunda hiç çabalamıyor, ben uzun süre bu şekilde yaşayabilirim mutluyum diyor ama ben sağlığı için endişeleniyorum. 130 kilo ve daha 23 yaşında. Bugünlere gelebilmek için çok uğraştık çok çabaladık ama son zamanlarda yaptıklarına katlanamıyorum artık, o kilo aldıkça ben veriyorum ve gittikçe sağlığımdan oluyorum
kilo vermesini sağlığı için endişelendiğimi defalarca söyledim ben söyledikçe inatlaştı ve üste çıkmaya başladı, normalde çok neşeli biriyim ama son 5 aydır etrafımdaki herkes içime kapandığımı söylüyor. Ne onunla ne de başkasıyla konuşmak gelmiyor içimden zaten onunla konuştuğumda havada kalıyor her şey. Çok yorgunum. Onu sırf kilosunun ve diğer rahatsızlıklarının getireceği sorunlar yüzünden erkenden kaybetmek istemiyorum ve o bunu anlamamakta ısrar ediyor. Ayrılığı bile düşünüyorum hatta bazen söylüyorum ve hiç tepki vermiyor tüm ilişkimiz sıradanlıktan ibaret artık. Buluştuğumuzda ben özen gösteriyorum kendime belki biraz değişiriz düzeliriz diye ama o özensiz kendini tamamen bırakmış ve suskun oluyor. Artık hiç konuşamıyoruz, sevdiğini biliyorum ve eminim sevgisinden, bu hale nasıl geldiğimizi çözemiyorum, bitmesini de istemiyorum
Sizce nasıl bir yol çizmeliyim ne yapmalıyım beni anlayabilmesi için?