- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi raggiodisole
Tabii ki yanlış anlamam ve söylediğinizi farkındayım hatta ara sıra şakaya vurur ben evlenince çok yapmam onu büyütürüm daha o çocuk derim... Sorumsuz ve çok sorunlu bir insan farkındayım... Kabul etmek için çok uğraşıyorum, üstüme düşme beni rahat bırak düzeltmeye çalışma endişelenme diye çok söyler bana... Tek başına yaşamaya çok alışmış, yada sını biliyorum ama bilmekte istemiyorum çünkü bunca şeyin yanında aslında mükemmel bir sevgili, arkadaşlarımızın hepsi gıpta eder ona ve çoğu zaman sen onu sevmiyosun o seni seviyor hak etmiyorsun derler...
Ne yapacağımı bilmiyorum... Zaten saatlerdir konuşmuyoruz, saçma bir neden tartıştık...
ben sunlari diyebilirim anlattiklarinizla:
1. Ickiyi sorumsuz bir sekilde kullanirken siz zar zor düzeltmissiniz
2. Dislerinle sorunu oldugu halde ilgilenmiyor
3. Acik ögretime sizin isteginizle baslamis ama birakmis
4. Kilo problemi var ama bunu degistirmek icin caba göstermiyor veya gösteremiyor
Hadi diyelim 4. cok zor, uzman yardimiyla yapmasi gerekir, cünkü kendi iradesini
kontrol edemeyebilir, kilo vermenin cok zor olduguna inananiyorum ama diger
siraladigim seyler aslinda onun bütün karekterini ortaya koyuyor ve belki daha bilmediklerimiz
Okumakta istemeyebilir kendi secenegi tabi, yine ayni noktaya geliyoruz sizin onun degistirme
cabaniz
Sorumsuz bir insan, sorumsuz bir es olucak
Yani böyle evlenmeden önce kendisi karekteri belli olan bir insanla bile bile evlenirseniz ne yazikki
sonra cok pisman olursunuz
Bu saydiklarimin ama' si olamaz bana göre cünkü olmasi gereken en önemli karakter özelliklerinden
biri olan - Sorumluluk- yok bu kiside
Karsinizda öyle yada böyle sürekli degistirmeye ve kafanizdaki es adayina uygun olmayan
birini torpillemeye calisiyorsunuz
Dedigim gibi yapcak tek sey o zaman onu oldugu gibi kabul etmek ve sunu sunu yap dememek
O zaman sorunlar ortadan kalkacaktir
Son düzenleme: