Çok seviyorum ama...

Tabii ki yanlış anlamam ve söylediğinizi farkındayım hatta ara sıra şakaya vurur ben evlenince çok yapmam onu büyütürüm daha o çocuk derim... Sorumsuz ve çok sorunlu bir insan farkındayım... Kabul etmek için çok uğraşıyorum, üstüme düşme beni rahat bırak düzeltmeye çalışma endişelenme diye çok söyler bana... Tek başına yaşamaya çok alışmış, yada sını biliyorum ama bilmekte istemiyorum çünkü bunca şeyin yanında aslında mükemmel bir sevgili, arkadaşlarımızın hepsi gıpta eder ona ve çoğu zaman sen onu sevmiyosun o seni seviyor hak etmiyorsun derler...

Ne yapacağımı bilmiyorum... Zaten saatlerdir konuşmuyoruz, saçma bir neden tartıştık...

ben sunlari diyebilirim anlattiklarinizla:

1. Ickiyi sorumsuz bir sekilde kullanirken siz zar zor düzeltmissiniz
2. Dislerinle sorunu oldugu halde ilgilenmiyor
3. Acik ögretime sizin isteginizle baslamis ama birakmis
4. Kilo problemi var ama bunu degistirmek icin caba göstermiyor veya gösteremiyor

Hadi diyelim 4. cok zor, uzman yardimiyla yapmasi gerekir, cünkü kendi iradesini
kontrol edemeyebilir, kilo vermenin cok zor olduguna inananiyorum ama diger
siraladigim seyler aslinda onun bütün karekterini ortaya koyuyor ve belki daha bilmediklerimiz
Okumakta istemeyebilir kendi secenegi tabi, yine ayni noktaya geliyoruz sizin onun degistirme
cabaniz

Sorumsuz bir insan, sorumsuz bir es olucak
Yani böyle evlenmeden önce kendisi karekteri belli olan bir insanla bile bile evlenirseniz ne yazikki
sonra cok pisman olursunuz
Bu saydiklarimin ama' si olamaz bana göre cünkü olmasi gereken en önemli karakter özelliklerinden
biri olan - Sorumluluk- yok bu kiside

Karsinizda öyle yada böyle sürekli degistirmeye ve kafanizdaki es adayina uygun olmayan
birini torpillemeye calisiyorsunuz

Dedigim gibi yapcak tek sey o zaman onu oldugu gibi kabul etmek ve sunu sunu yap dememek
O zaman sorunlar ortadan kalkacaktir

Son düzenleme:
Sorumsuz bir insanla uğraşmak sadece seni yorar canım. Hayatın boyunca onun arkasını mu toplayacaksın? Ki daha evlenmeden kafanda soru işaretleri varsa iyi düşün derim ben, uzun süredir birliktesiniz çok emek vermişsindir çok seviyorsundur da ama o seni yordukça o sevgi körelmeye başlar, sözlerini tutmadıkça gözünde küçülür.. Ki daha başladığı okulu bile bitirmemiş sen 2.yi okurken. Yanlış anlama lütfen ama bence birbirinize pek uygun değilsiniz, sen bu ilişkiyi biraz çekiyorsun gibi geldi bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yontma gibi bir amacım yok zaten, ikimizin yapısı birbirine çok benzer içki içtiği dönemlerde çok fazla problemi vardı ve ben hadi bırak demedim ona hiç kendi kendine, kendi isteğiyle düzeltti o hareketlerini ki o dönem yaşadıklarının üstüne bu kadar kolay kurtulabilmesi bile mucizeydi... ilişkimin sadece belirli bir noktasını anlattığım konuyla bana ona uygun olmadığımı söylemeniz kafa karıştırıcı, yorumunuza saygı duyarım ancak onu ben istemedim o beni isteyerek geldi ve birbirimize uygun olmasak ne 5 sene beraber olabilirdik ne de aileleri işin içine katardık...

Su yorumuza gore can sikacak bir sorun yok demektir... umursamaz olusunu 5 yildir bilip sevdiginize gore ben anlamadim tam olarak ne anlatmaya calistiniz sorun diye?

Saglik sorunu diyorsaniz kimin bu hayatta önce gideceği belli olmadigi için bunu dusunmekte bir fayda sağlamaz.. Şişman olduğu için risk tasiyabilir ancak hastalık hepimiz icin var kime ne geleceği bilinmez..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X