Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sevgilim beni çok sevdiğini söylüyor ayrılmaya kalksam ortalığı yıkıp geçiyor ama boş zamanı olsa bile benimle buluşmuyor mesela 10 gündür görüşmedik ne yapacağımı şaşırdım lütfen akıl verin:çok üzgünüm:
Ortalığı yıkmak derken???akannehir
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sevgilim beni çok sevdiğini söylüyor ayrılmaya kalksam ortalığı yıkıp geçiyor ama boş zamanı olsa bile benimle buluşmuyor mesela 10 gündür görüşmedik ne yapacağımı şaşırdım lütfen akıl verin:çok üzgünüm:
4 aylik bir iliski , daha cok yeni sayilmaz mi? bence yol yakinken aklini basina topla dogru bi karar ver yani ya devam et ya da bitir bu iliskiyi.
en son ayrılmaya kalktığımda arabasının camlarını kırmıştı . açıkca konuşuyorum ama sonuç aynı bıktım bende 4 aydr beraberiz bu arada
ay lalee çok inanılmaz vebaplar veriysun,çalışmadığına ınanamıyorum
en son ayrılmaya kalktığımda arabasının camlarını kırmıştı . açıkca konuşuyorum ama sonuç aynı bıktım bende 4 aydr beraberiz bu arada
az önce mesaj attım haklısın bebeğim tamam canım falan diyip geçiştiriyo ama yine bildiğini yapıcak karar verdim ayrılıcam bugün ne yaprsa yapsın umrumda değil . arkadaşın dediği gibi seven insan fedakarlık yapar .kafa ağrıttım kusura bakmayın herkesin yorumu için teşekür ederim