çok seviyorum diyor ama hiç benimle zaman geçirmiyor

Ne işiniz var bu adamın yanında?akannehir
Yarın sizi de döver bu adam??
Hiç mi korkmuyorsunuz yahu?akannehir

Anlamadım arkadaşım,ne demek istediniz?:uhm:

Cevapların çok hoşuna gidiyor profilinde de çalışmıyorum yazıyor ya...
Çalışmadığına inanamıyormuş ben öyle anladım -tatlicadiarzu-

Bu arada bence çocuğun piskilojisi pek normal değil...
Uzakta akraban yok mu oraya git kal görüşme onunla biraz unutsun seni...

Cevapların çok hoşuna gidiyor profilinde de çalışmıyorum yazıyor ya...
Çalışmadığına inanamıyormuş ben öyle anladım -tatlicadiarzu-

Bu arada bence çocuğun piskilojisi pek normal değil...
Uzakta akraban yok mu oraya git kal görüşme onunla biraz unutsun seni...

özür diliyorum,lalee,öle demek istemedım,sana özelden yazdım.ama burdada açıklamak istiyorum,yanı senın çok özel bir kadın olduğunu düşünüyorum,bız senınle özeldede yazıştık,hayata çok şey katabilirsin,yaşamın senın gibi özel insnalara ihtiyacı var,hanı çalışsan süper olurdu anlmında,tama anlataamdım biliyorum..

Laleye katılıyorum ben de kaydirigubbakcemile5

Adamın şiddet eğilimi var.

Ayrılmak istemenizde camları kıracak kadar deli yani :delphin:

Bunun sağı solu belli olmaz.

İstemiyorsanız zorla ilişkiyi sürdüremezsiniz ya bence siz istiyorsunuz ki sürüyor.

Sizle vakit geçirmek istememesi de normal gelmedi bana..

az önce mesaj attım haklısın bebeğim tamam canım falan diyip geçiştiriyo ama yine bildiğini yapıcak karar verdim ayrılıcam bugün ne yaprsa yapsın umrumda değil . arkadaşın dediği gibi seven insan fedakarlık yapar .kafa ağrıttım kusura bakmayın herkesin yorumu için teşekür ederim
ayrılmaya karar vermiş zaten; seven insen fedakarlık yapar derken sevgilisini kastetmiş, benim için fedakarlık yapmadı diyo yani...

Kesinlikle uğraşmaya değmez böyle biriyle.
Elinde tutmaya çalışıyor şimdilik, başka birini bulduğu an kaçar.
Sen ayrılmak isteyince ortalığı yıkmasının nedeni senin sevgini kaybetmek istemediğindendir.
Benimde başımda vardı böyle biri. Ben sabrettim, bekledim ama o gitti.:çok üzgünüm:

ya cnm bak benımkısı de oyle cok fasla telefonla bıle konuşmuyorus beyfendı sayesınde ama 6.cı yılımısa gırıces bu ayn 16sında ve ınan cok kavgalar cıkardım cok ona laf soyledım cok ayrılmaya kalktım fakat adam yogun ve aılesıyle calısıyor ee dolayısıylada bana pek fasla saman ayıramaması normal.Sen davranışlarından anlarsın eger gercekten hıc ama hıc 4 ay boyunca ılgılenmemişse haklısın ama hepımıs ınsanıs bır sorunu veya x bırseyı olabılır 2 kısı hakkında dusunurken empatı kurmaya calıs.

evet canım aynı benim sorunum seninkide
çok seviyor biliyorum zaten çok ciddyiz ama pek vakit geçirmiyoruz mesela şöle el ele hiç gezmedik ben ailemden korkuyom ondanmı bilmiom ama artık pek de korkmuyorum onunda işine gelio benim korkmam

Bana mesaj atan çocuğu dövmüştü bi hafta sonra bni yedekte tuttuğunu diğer kızın yanında benden ayrıldığını öğrendim anlıcann bu tarz hareketlere zerre güvenim yok

arkadaşlar bu konu aylar oluyo kapandı zaten
sevgilim ev almış ve o yüzden onun borcu için çok çalışıyodu bi de başka şeyler vardı o yüzden zaman ayırmıyormuş bana bilmiyorumkismile
sorun yok artık Allaha şükür haftanın 2-3 günü benimopuyorumnanaktan

ay çok ilginç seveni nsan 10gün görmeden durabilir mi ya tabi imkanı olmayanlar degil imkanı olupta 10gün göörmemk cok ilginç. belki sürekli görüsüyorsunuzdur msj tel msn falan ondan pek eksikligini hissedemiyordur görmenn. erkekler bizim kadar ince düsünemiyolarki onlar icin bu sorun degildir bence kafaya takmıyordr mesela o görüsmek istese sen görüsmesen 10gün acaba beni sevmiyomu diye düsünmez heralde. ben bi erkek arkadasıma sorucam düsünürmü beni sevmiyo diye cevabını yazarım buraya:D mesjlarına gec cvplar ver mnüsait olmadını söyle seni özlemesinii sagla canım.yada sen görüsmek iste..

bu erkekler cok ilginç ya.. benim erkek arkdsımla sornumda su tamam o görüselim dre haftada 2 3 kez görüsürüz ama onun merakı beni eve erken göndermek ben biraz daha kalalım derim o hemen gidelim diye tutturur. cok sinir oluyorum tam böyle sohbetin en güzel yerinde hadi seni bindrym otobüse der . sanırım aksam olmdan eve gitmemi istiyo ama been kırılıyorum istemiyomus gibi geliyor :S
senağlama

Back
X