sen tamamen bitirmeye kararlımısınsevenlerin ayrılması bana öyle çok dokunuyorki,belki buyüzdendir bendeki cesaretsizlik.hayatımın noktasını bile ona göre kurgulamışken onsuz bir dünyayı düşünemiyorum.yazın 1 ay gibi bir ayrılık yaşadık benim zorumla,o yine hergün aradı hattımı deişmiştim busefer annemi aradı ve hep beni sordu.öyleki babam gbi sanki,babam hep uzakta olduğu ve annemde işte oldugundan benimle ilgilenen tek kişi düşünüyorumda belkide tüm cefasına buyüzden katlanıyorum tek çaba harcayan ben değilim canım ben biraz fazla agresifim oda bana tahammül ediyor ama çok sık tartışırız,hemende barışırız.5senedir yapmak isteyip deneyip deneyip başarısız olmak bende güç bırakmadı açıkcası.sen yol yakınken böyle bir karar wermekle en iyisini yapmışsın,uzadıkça sünüyor sünüyor ve geri dönüşü daha zor oluyor
ben kararlıyım canm. kendi kendime güç veriyorum. ama sen kendi tercihini yapmışsın ayrılmak istemiyorsun. o zaman sadece bana size iyi dileklerimi sunmak düşer. allah mutlu etsin
tşk ederim ceyda Aminhata olduğunu bilsemde,hatta sonumuzu hayırlı göremesemde dibine kadar yaşayıp yanılmayı bekleyeceğim.ilerde keşke dememek için.kaybedecek çok birşeyim yok bu saatten sonra. bende senin için karşına tüm yaşadıklarını unutturacak çokgüzel bir aşk diliyorum.tabi öncelikle biteni çabuk unutmanı:26:
kızlar sorun şu yaklaşık 8 aydır çıkıyoruz çok ama çok seviyorum fakat anlaşamıyoruz. her buluşmada bir kavga her kavgadada benim alttan almam sayesinde olay tatlıya bağlanıyorç bu zamana kadar kimseye karşı bu kadar sabırlı değildim ben dediğim dedik biriydim ama ona karşı çok sabrettim. fakat artık ne yapmalıyım bilmiyorum. anlaşamadığımız o kadar açıkki ben sırf kavga etmemek için her kelimemi özenle seçiyorum yanlış anlaşılmamak adına her şeyi yapıyorum. bi insan değişebilir mi ? sabretmeli miyim yoksa ayrılmalıyım bilmiyorum :26:
şimdiden ayrılman iyi olmuş. çünkü daha sevgiliyken böyle davranıyorsa ileride ciddiyete bindiğinde işler, kim bilir nasıl davranırdı. sinirli erkek asla değişmezmiş. 6 yıldan sonra anladım ki, '' ben varsam herşey var ben yoksam hiç birşey yok, ben herşeyden değerliyim. '' sende böyle düşün. ben de 20li yaşlarda çok acı çektim her gün ağlardım. o kalbinin sızısını çok iyi bilirim. ama geçiyor. inşallah senin değerini bilecek ve sevecek biri olur hayatında.
kararımın doğru olduğunu biliyorum. geçecek bu acı diye bekliyorum bende
merak ettimde sana karşımı bu tavırları yoksa genel olarakmı ? Bazı erkekler dışarıda o kadar sempatik ama kendi ailelerine karşı katı ve genelde hep başkalarının tutumu davranışı doğru bunlarada el iyisi denir
kızlar sorun şu yaklaşık 8 aydır çıkıyoruz çok ama çok seviyorum fakat anlaşamıyoruz. her buluşmada bir kavga her kavgadada benim alttan almam sayesinde olay tatlıya bağlanıyorç bu zamana kadar kimseye karşı bu kadar sabırlı değildim ben dediğim dedik biriydim ama ona karşı çok sabrettim. fakat artık ne yapmalıyım bilmiyorum. anlaşamadığımız o kadar açıkki ben sırf kavga etmemek için her kelimemi özenle seçiyorum yanlış anlaşılmamak adına her şeyi yapıyorum. bi insan değişebilir mi ? sabretmeli miyim yoksa ayrılmalıyım bilmiyorum :26:
Arkadaş nasıl buluyorsunuz bu eski konuları hortlatmayı?
Şuan da bildiğim kadarıyla Jumb gayet mutlu ve yeni bir hayatı var. Maşallah.
valla benim bile maziye gömdüğüm konuyu hortlatmışlar
nerden buluyolar geçmişimimi araştırıyolar bende merak ettim
Hayatına nazar boncuğu olsun bu da
Yeni üyeler genelde böyle yapıyor sanırım :26:
evet maşallah diyim hemde nazar boncuğu koyayım
evet maşallah diyim hemde nazar boncuğu koyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?