Çok seviyorum fakat anlaşamıyoruz,kararsızım..ne yapmalıyım ?

ben kararlıyım canm. kendi kendime güç veriyorum. ama sen kendi tercihini yapmışsın ayrılmak istemiyorsun. o zaman sadece bana size iyi dileklerimi sunmak düşer. allah mutlu etsin

ben kararlıyım canm. kendi kendime güç veriyorum. ama sen kendi tercihini yapmışsın ayrılmak istemiyorsun. o zaman sadece bana size iyi dileklerimi sunmak düşer. allah mutlu etsin

tşk ederim ceyda Amin hata olduğunu bilsemde,hatta sonumuzu hayırlı göremesemde dibine kadar yaşayıp yanılmayı bekleyeceğim.ilerde keşke dememek için.kaybedecek çok birşeyim yok bu saatten sonra. bende senin için karşına tüm yaşadıklarını unutturacak çokgüzel bir aşk diliyorum.tabi öncelikle biteni çabuk unutmanı:26:

bende teşekkür ederim. keşke diyeceğini bilerek bu ilişkiyi devam ettirmek... bi söz vardır inceldiği yerden kopması gerek bazen, yoksa en sağlam yerinden kopar canın yanar. canının yanmaması keşke dememen ümidiyle...

bence dünyanın en büyük sevgisi olsa dahii eger anlasamıyorsa insanalr hiçbirşeye yaramıyor..nereye kadar insan saglıgından oluyor dahamı önemli sanki..
gözlemlere dayanarak sunu söyleyebilirimkii anlasmak en önemlisi saygı en önemlisi..
zamanla o heyecan o aşk bitince nolacak herşey daha cok göze batacak
ahayt daha cekılmez olacak..
hayat zaten zor daha zorlaştırmaya gerek yok
bu konuda mantıklı dusuunulmelı

yol yakınken vazgec. ben sabrede sabrede 3 yıl doldurdum aynen sectıgım kelımelere bile dikkat edıyordum.o hiç değişmez olan sana olur ben yıllarım gttı dıe ağlıyorum,o yüzden yol yakınken dön.sabretme.hiçbirsey değişmiyor.yaşayandan tavsiye.

şimdiden ayrılman iyi olmuş. çünkü daha sevgiliyken böyle davranıyorsa ileride ciddiyete bindiğinde işler, kim bilir nasıl davranırdı. sinirli erkek asla değişmezmiş. 6 yıldan sonra anladım ki, '' ben varsam herşey var ben yoksam hiç birşey yok, ben herşeyden değerliyim. '' sende böyle düşün. ben de 20li yaşlarda çok acı çektim her gün ağlardım. o kalbinin sızısını çok iyi bilirim. ama geçiyor. inşallah senin değerini bilecek ve sevecek biri olur hayatında.

kararımın doğru olduğunu biliyorum. geçecek bu acı diye bekliyorum bende

kararımın doğru olduğunu biliyorum. geçecek bu acı diye bekliyorum bende

merak ettimde sana karşımı bu tavırları yoksa genel olarakmı ? Bazı erkekler dışarıda o kadar sempatik ama kendi ailelerine karşı katı ve genelde hep başkalarının tutumu davranışı doğru bunlarada el iyisi denir

herkese karşı böyle canım. hep asabi sinirli

Merhaba :) sana tavsiyem basit gelebilir ama denemekte fayda var;
Sürekli alttan almak zor geliyordur ve seni değiştirmesine izin verme. Alttan alma çünkü içine atarak konuyu kapatarak içinizde biriktirirsiniz ve sonucu çok kötü olur. Bu yüzden zamanı geldiğinde fikrini savun gerekirse tartış ama konuyu halledin ki ilerde büyük sorunlar oluşmasın. Bazı durumlarda alttan alman gerekir mesela o sizin tartışmanız dışındaki bir konuya sinirliyse ona yardım et o zaman sana kaba davransa da alttan al zaten sonra anlar hatasını.

Arkadaş nasıl buluyorsunuz bu eski konuları hortlatmayı?
Şuan da bildiğim kadarıyla Jumb gayet mutlu ve yeni bir hayatı var. Maşallah.

Arkadaş nasıl buluyorsunuz bu eski konuları hortlatmayı?
Şuan da bildiğim kadarıyla Jumb gayet mutlu ve yeni bir hayatı var. Maşallah.

valla benim bile maziye gömdüğüm konuyu hortlatmışlar
nerden buluyolar geçmişimimi araştırıyolar bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…