Çok seviyorum fakat anlaşamıyoruz,kararsızım..ne yapmalıyım ?

üzmemeye çalışsamda başaramayacağımı biliyorum. fakat kahrolmamak elimde vede bunu iyi kullanmaya çalışıyorum. içimde tekrarladığım bi cümle var hep: herşey güzel olacak...

Canım benim keşke açmasaydın telefonu daha kötü etkiledi seni

Ama bunlar değişmiyor değişcem desede aynı hep aynı sadece sözde kalıyor herşey ve en azından seninki gururunu çabuk yendi bak benimkinden ses seda yok ve bugün 14 şubat ve kandil allah hepimizin gönlüne göre versin

sen en zor kısmı atlattın canım. ayrılmayı başardın kararlıydın ve kararının arkasında durdun. eğer bu cesareti gösterdiysen zaten gerisinide getiriceksin. o güce sahipsin. çok sıkıldığında için daraldığında içindekileri yaz uzun uzun yaz için rahatlayana kadar yaz sonunda öle rahatlamış hafiflemiş hissediceksin ki. ömür boyu mutsuz, huzursuz bir hayat geçirceğini şurda bikaç ay üzülürsün en azından gelecek için kafan rahat olur.

daha evlilik yokken gercek yüzünü göstermesi iyi olmus.birde alisirsa hep sizden alttan almanizi bekleyecek.hersey sevmekle olmuyor.en önemlisi anlasmak.sürekli kavga cikaran ve hep hakli hisseden biriyle gecim olmaz.hayatinizi zehir eder.bagriniza tas basin ayrilin gitsin.

saygi ve dua ile

şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki ama önce şunu kabullnemke gerekiyor onsuzda yapabiirim. biz hiç ayrı kalmadık bu zamana kadar evet çok zaman değil 8 ay ama alışmıştım fakat olmayınca olmuyo vede ben çok tükendim, yıprandım. seninki 5 sene vede gerçekten allah sabır vermiş sana. bitir dicem sana eminim çok zor olucak ama yıpranıyorsan, eğer sen çaba harcadığında o harcamıyorsa, emek vermiyorsa bitiriceksin. silemiyorsan karalıycaksın

bende dün farkettim bunu elime aldım bi defter(onu aramayı düşünüyodum ama yapmadım) ona karşı içimden ne geçiyosa yazdım. bu çok rahatlattı hem aramaktan vazgeçtim hemde kendimi hafiflemiş hissettim. ne zaman onunla konuşmak istesem yapıcam bunu işe yaradığını gördüm çünkü

bende çok gurursuz kalmıştım onun yüzünden. acımadım ona hiç genelde acır ağlardım. ama bu sefer bana yaptıkları aklıma geldi oda bana acımamıştı. bundan sonra herkese hakettiği kadardeğer vermeye çalışacağım. unutacağıma çok eminim artık elbette izi kalıcak elbette canım yanacak kaldı ki yanıyo ama geçecek biliyorum. inanıyorum

canım yazdıklarına hayret içinde kaldım. sen sen olmaktan çıkmışsın. kendin için yaşamıyorsun ki. herşeyini ona göre ayarlamışsın. nerde kaldı senin kişiliğin nerde kaldı senin isteklerin. ilişki yaşamak sadece tek tarafın ağır sorumluluklar alması değilki. yeri gelir o alttan alır yeri gelir sen. üstelik bir ilişkinin bitmesinin tek sebebi ihanet yada şiddet değildir. apaçık ortada senin evlensen bile mutsuz olup pişman olacağın. ailesi seni istemiyormuş. sen bukadar değersizmişin ki seni istemeyen bir ailenin içine girmeye çalışıyorsun. istenmedeğim yerde dakka durmam. biraz kendi değerini bil. ilerde evlenirsen bu çocuk seni evden dışarı çıkartmaz. ha evlenmişsin ha hapse girmişsin. farkı olmaz. 5 senedir birlikte olman ilişkini bitiremeyeceğin anlamına gelmez. evlenen insanlar seneler sonrada olsa boşanıyorlar. ilerde o durumlara düşüp başını duvarlara vurmamak için bence yol yakınken dön. insanlar kendilerini niye bukadar ezdirir niye bukadar değersiz hissederde hiçe sayar kendini isteklerini. şaşırıyorum doğrusu. bir evliliğin yürümesi için hatta bir ilişkinin bile yürümesi için aynı şeyleri düşünmeli insan bakış açıları aynı olmalı. bukadar zıt kutuplar mutlu olamaz.

alışmıştı benim alttan almama tek sorunda buydu zaten. elbette tek suç onda değil. ama çaba harcayan emek veren bitek ben olunca bitirilmesi gerektiğini kabul ettim ve bitti...

Canım ikimizde bugünleri atalatacağız eminim allah bize yardım edecek

Sen sadece aradıgında açma cnm çünkü bu seni daha zora sokar

kesinlikle katılıyorum

Canım ikimizde bugünleri atalatacağız eminim allah bize yardım edecek

Sen sadece aradıgında açma cnm çünkü bu seni daha zora sokar

kırıcam hattımı. kendime dua ederken sana da ediyorum beni çok iyi anladığını ve yanımda olduğunu biliyorum. çok sağool

canım üzüldüm duruma ya iki ucu ... değnek derler ya aynen o durum bence zamana bırak eğer sen bitirmek istemiyorsan onu kendinden uzaklaştır bence çünkü böylesi hem sana hem ona zarar vericek her türlü acı çekiceksin ama en azından kendini onunla anlaşabilmek için tüketmiceksin şimdi hem kendini yoruyorsun hemde üzülüyorsun ama bence ayrı olursanız ikiniz içinde daha hayırlı olur tabi sevgilin ne düşünüyor bilmiyorum ama erkek her yerde erkek maalesef kendilerine çeki düzen verseler bile yaratılışları gereği bizi anlamaları çok zor maalesef o yüzden karşılılklı anlaşarak bitirmeniz ikiniz içinde daha hayırlı olucak gibi görünüyor burdan bakınca tabi bu benim dışardan bakan biri olarak düşüncem en doğru kararı yine sen kendin vericeksin ama umarım ikiniz içinde hayırlısı olur tatlım

kırıcam hattımı. kendime dua ederken sana da ediyorum beni çok iyi anladığını ve yanımda olduğunu biliyorum. çok sağool

Canm bnm seni en iyi ben anlarım aynı şeyleri yaşıyoruz

İstersen bana özelden msn adresini gönder ordanda konuşuruz

bitrdim c anım ben ilişkiyi. inşallah hayırlı olur

hayırlısı neyse o olsun canım ya kendini üzme demek isterdim ama nasıl üzmiceksin onu da ben bilmiyorum o yüzden zamana bırakmak gerek sanırım eminim karşına seni anlayan birileri çıkıcaktır

hayırlısı neyse o olsun canım ya kendini üzme demek isterdim ama nasıl üzmiceksin onu da ben bilmiyorum o yüzden zamana bırakmak gerek sanırım eminim karşına seni anlayan birileri çıkıcaktır

zamana bıraktım zaten artık. nede yazıkki üzülmemek elde değil. bu aşk acısının olmazsa olmazı. şimdilik çok uzak başka biri fikri ama hyırlısı olsun

sen tamamen bitirmeye kararlımısın sevenlerin ayrılması bana öyle çok dokunuyorki,belki buyüzdendir bendeki cesaretsizlik.hayatımın noktasını bile ona göre kurgulamışken onsuz bir dünyayı düşünemiyorum.yazın 1 ay gibi bir ayrılık yaşadık benim zorumla,o yine hergün aradı hattımı deişmiştim busefer annemi aradı ve hep beni sordu.öyleki babam gbi sanki,babam hep uzakta olduğu ve annemde işte oldugundan benimle ilgilenen tek kişi düşünüyorumda belkide tüm cefasına buyüzden katlanıyorum tek çaba harcayan ben değilim canım ben biraz fazla agresifim oda bana tahammül ediyor ama çok sık tartışırız,hemende barışırız.5senedir yapmak isteyip deneyip deneyip başarısız olmak bende güç bırakmadı açıkcası.sen yol yakınken böyle bir karar wermekle en iyisini yapmışsın,uzadıkça sünüyor sünüyor ve geri dönüşü daha zor oluyor

evet ailesi kendileri gibi doğulu hatta akrabalarından birini istiyorlardı-ki bu çalışmaları hala devam ediyorama benim ailem sülalem onu son derece seviyor saygısını dürüstlüğünü...haklısın 5 sene oldu diye ayrılamıcaz diye bir kaide yok ama bu süre zaafında bi kedin bile olsa ona nekadar alışıyorsun,ölünce dünyan kararıyor;kaldıki bu sevdiğin.bana yaşattığı değişimler öyle yavaş olduki ancak eski resimlerime baktığımda farkı farkedip vaay bee diyorum.hoş bundan yana öyle büyük şikayetlerim yokta tek istediğim herikimizinde çocuk olmaktan çıkıp sık tartışmalarla yıpratmamak birbirimizi ve ailesinin artık ikna olması.hergün namazlarımda yalvarıyorum Allaha varsa aranızda aynı problemleri yaşayıp daha ilk günleri olan tek tavsiyem böyle sıkı sıkı bağlanmadan bitirmeniz.şimdi ben buraya sayfalarca yazsamda durumumu anlaşılamıycam iyi biliyorum.açıkcası ya o,yada hiç.ya bu aşkı sefasıyla cefasıyla mutsuzluğuyla mutluluğuyla yaşıcam yada bitirip hiçkimse olmicak hayatımda.bukadar ümitsiz vakkayım işte.Allah herkeze sevdikleriyle,doğru insanlarla,doğru kararlarla mutlu bir ömür nasip etsin:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…