şimdilik boşveremiyorum. ama herşey daha güzel olacak inanıyorum
cnm benim boşwer derken o anlamda değil tabiki sewdiğin insandan ayrıldığın zaman boşweremezsn bunu en iyi ben anlarım zaman yaralarını sarar inş:93:
tek umudum zaman. inşallah sarıcam
tek umudum zaman. inşallah sarıcam
Evet cnm zaman ikimizinde acılarını dindirecek inş üzerinden 1 ay geçtiği zaman biraz daha iyi oluyor insan geçmesede alışıyorsun sende bu ilk günleri bi atlatırsan cnm daha iyi hissedeceksin yeterki arayıp senin fikirlerini değiştirmeye çalışmasın yarın 14 şubat ve çok zor bir gün sanki beni bekliyor
acıylabi zorum olacağını sanmıyorum onunlaykende canımı çok acıtıyodu çünkü benim tek sorunum özlemek. şimdiden o kadar çook özledim ki. dayanabileceğimi bilmesem çok zor geçer bu günler. bu mübarek kandilde inşallah allah geçiricek bu sevgiyi. seninkinide benimkinide ve aşk acısı çeken herkesinkini (amin):26:
Amin cnm mübarek günde bugün çok özlemim var ona sarılasım var
Bi kere görsem elini tutsam diyorum ama sonrada diyorum ben ne düşünüyorum
ama özlem çok başka ya
ayrıldığımızdan beri ağlayamadım ben. içimde bi hüzün var buruk birşeyler var ama bu ayrılık gerekliydi diye ağlayamıyorum bile. benim tek sorunum özlemek olucak biliyorum artık. içimdeki umudu tüketiyorum ben yoketmeye çalışıyorum zor olucak ama geçecek
dayanamadı aradı daha demin. buluşalım çook özledim dedi. bende ararsan bitireceğimi söylemiştim dedim. dayanamıyorum dedi. değişmiceksin biliyorum bi daha başlamıycaz son sözüm bu dedim. ağlamamak için çok zor tuttum kendimi. kapat telefonu oraya gelicem dedi. hayıır dedim. sonra bana çok seviyorum göremiyosun tükendim kaç gündür ağzıma sigaradan başka bişey koymuyorum dedi. bende bugün kandil dua et allah bu sevgileri içimizden alsın dedim. istemiyorum sensiz olmak dedi. bitti dedim. son sözün bumu dedi. evet bu geri dönüşü yok dedim. bu zamana kadar sana hiç yalvarmadım erkeklik gururumu ayaklar altına alarak yalvarıyorum bitmesin son şans dedi. bu 8 ay boyunca milyon kez şans verdim değişsen onlarda değişirdin dedim. sustu. bitti dedim tekrar ve kapadım telefonu...
püfff çok zor yaaaa hemde bugün 14 şubatt
evet hele sesini duyduktan sonra ne kadar özlediğini anlamak vede buna rağmen bitti demekbugün kandil ve şu an ezanda okunuyo rabbim onu alsın içimden
canım kararlılığın için seni tebrik ederim. unutma bu günlerin bir daha geri gelmicek. onun için doya doya yaşa seni üzen kıran herşeyi hayatından hiç düşünmeden at. çünkü hiçbirşey senden kymetli değil. insan en değerlilerini kaybedio ailesini anne babasını evladını. ama bir süre sonra ilk günkü acısı kalmıo alışıo gene gülüo gene mutlu oluor. Allah kimseye dayanamayacağı kaldıramayacağı acıyı derdi vermez. herkesin hayatında senin yaşlarında sevdiği aşık olduğu acı çektiği dönemleri olmuştur. benimde olmadı mı sanki ama hepsi geçiyor. hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil. seni el üstünde tutacak senin kıymetini bilecek başına tac edecek biri çıkıcak karşına Allah herkesin alnına birini yazmıştır sonuçta. bunları düşün olur mu canım. kendini daha az yıprat ve unutma bunu yaşayan tek insan sen değilsin daha ağır acılardan geçen ve sonunda mutluluğu yakalayan binlerce insan var
canım benim ne zor yaa sewrken ayrılmak vermicekmisn artık ona şans tamamen bitirdnmi baksana nekadar pişman olmuş gerçi 2gün sonra aynı oluyolar ama
çok kararlıyım. inan değişeceğine dair ufacık bi umudum olsa dönerim. onu üzmek bile beni o kadar çok kahrediyo ki. ama elimden bişey elmiyo onu üzmemek adına kendimi çok üzdüm ben. daha ne kadar tükenebilirim..
ozaman cnm allah hakkında hayırlısnı versin yeni bir yola çıkmışşsın madem kendini üzmemeye kahretmemeye çalış sonra çok zor toparlanırsın giden geri gelmio gençliğimiz üzlmekle geçiyo valla
üzmemeye çalışsamda başaramayacağımı biliyorum. fakat kahrolmamak elimde vede bunu iyi kullanmaya çalışıyorum. içimde tekrarladığım bi cümle var hep: herşey güzel olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?