Çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ..

Of kızlar ben hic iyi degilim

Canim uzulmen cok normal ama sunu unutma ikinizin problemi yuzunden sogukluk girebilirdi ki bunu uzaktan duzeltemek zor yilda bir gorusulen bir iliskide sorun olmasi normal malesef ama sen sorununz oldugunda eski sevgilini ekledin mi ? Hayirdir buyuk ihtimal erkekler bu konuda cok yalan soyluyor buyuk ihtimal erkek arkadasin eklemistir kizi hadi ekledigine bi bahane bulabilirdi ama fotosunu begenmis konusmuslardirda .Seni cok sevse boyle birsey yapmazdı kendini bos yere yıpratma araniz duzelse bile sen bunu unutmicaktin ki bende unutmazdim surekli laf sokardim bunuda hakli oldugumuz halde erkekler sevmiyo .

Arama artık zaten bu hale gelen bir iliski duzemiyo bende benzerini yasadım . Devam edip supheyle sureli tartismak barismak yıpratiyor . Ilerde her sorununuzda da hemen baskalarni mi eklicekti oyle dusun

Haklisin canim zaten unutamadim bu yaptigini laf soktum sürekli. Birde hep onu hakli cikaracak bahaneler aramaya calistim. Biliyorum cok yiprandik bunun en buyuk sebebi aramizdaki uzaklik ama bu da 5 ay sonra bitecekti . Belki o zaman hersey daha iyi olabilirdi düzelebilirdi. Hayallerimiz planlarimiz hersey yarim kaldi. Bittigini kabullenemiyorum her dk aramasini mesaj atmasini bekliyorum . Okula gidemiyorum, uyuyamiyorum, bisey yiyemiyorum icemiyorum nasil yaşanır ki böyle kalbim çok acıyor.

hayallerinizi o yarım bırakmış ben eski sevgilisini eklemisine takıldım sende unutmazsın niye dediğinde öylesine bi manası yok falan demşltir kesin böyle birininde kurduğu hayallere nasıl güvenicektin emin ol o senin kadar üzülmüyordur . Zamanla bu durumdan kurtulursun belki bu durum ilerde seni daha çok üzecekti . Okuluna git kafan dağılır nereye kadar kendini yıpratacaksın

Sanirim bu kadar cok uzulmemin sebebi beni suclayip gitmesi. Sen defol git dedin bende gittim bidaha sana firsat tanimiycam senin yuzunden bitti dedi. Eger o hata yaptiginda ben ayrilsaydim bir sans daha vermeseydim belki bu kadar cok uzulmiycektim kendimi suclamiycaktim.

Canim biraz bahane gibi benim eski erkek arkadasimi ben biraktim sonra baska kizlarla konustu sonra barismak istedi bende oyle yaptigi icin barsmadim cunku unutmazdim dedigi gibi sevse baska birine yavsamak yerine benim icin ugrasirdi boyle soyleyince sen beni biraktin bende hata yaptim dedi . Bu kadar basit onlar icin cok dogal sanki . Tamam defol git demesen iyiymis ama birdaha firsat vermicem falan demeler sevse abartmazdi bu kadar.
Sen ayrilmissin gibi olmus zaten Emin ol vardir bir hayır

Cok üstüne gittim canim ya söyledigi biseyi yanlis anladim ustume alindim sonra da saydirdim gercekten sabrini tasirdim . O gün gercekten hataliydim o da cok sinirli bi insan zaten bide baskıya hic gelmez benim agzim durmak bilmedi o da cekti gitti . Şu an biraz daha sakindir eminim. 5 gün oldu duramiyorum yerimde elim telefona gidip duruyor o da aramiyor

Herkesde şu var kötü gidiyorsa bitiremiyor.
Aslına bakarsan her ilişkinin dinamiği farklı ama zaten iyi giden bir ilişki değilmiş.
Daha fazla yalvarıp onu geri itme.
Oluruna bırak ve önüne bak .

Herkesde şu var kötü gidiyorsa bitiremiyor.
Aslına bakarsan her ilişkinin dinamiği farklı ama zaten iyi giden bir ilişki değilmiş.
Daha fazla yalvarıp onu geri itme.
Oluruna bırak ve önüne bak .

Aslinda hersey iyi gidiyordu. Ama o eski sevgili olayi tüm dengemi bozdu benim. Biz aylarca ayri kaldigimiz konusmadigimiz donemde bile yapmamisti boyle bisey. Ve sadece bir kac gün soguk davrandim biraz uzak davrandim diye gözüme soka soka gitti ekledi kizi. Arkadas listesi gizliydi kizi ekledikten sonra gizliligi kaldirdi sırf ben göreyim diye. Onun bana olan saygısı burda bitti sonra bende kaybettim kendimi zaten. Sonra bu olayı kapattık toparladık hatta daha ayrıldıgımız günün sabahı cok guzel konustuk herşey yolundaydı ama ben kapatamamışım demek ki. Kinlenmişim en ufak bişeyde ateş püskürüyorum. Nerdeyse 1 hafta oldu alışmaya başladim. Zorlamiycam daha fazla dediginiz gibi oluruna bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…