- 29 Aralık 2016
- 542
- 1.285
- 113
- Konu Sahibi Strawberry95
Aynen madem yenisiniz diğer hocalara da istek atın arada o da kaynar gider :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir tabiki suan ne sevmesi hicbir yasanmislik yok daha tanismiyosunuz bile. Once tanisip goruseceksiniz ki sevecekBaşka yorum kızlar seviyomu sizce
Yahu konu sahibi ogretmenine asik bir ergen liseli , ne atanmasi1,5 ay once hangi atamayla yeni atandin ben onu merak ettim.atama olmadi ki
Şubat ataması 1.5 ay güvenlik soruşturması sürdü nisanda başladım1,5 ay once hangi atamayla yeni atandin ben onu merak ettim.atama olmadi ki
Bir ögretmen olarak şu cümleyi kurmanız hiç hoşuma gitmedi. Olayı yaşıyan sizsiniz. Hala sormanız ilginç.Başka yorum kızlar seviyomu sizce
Doğru evet bizim okulada yaklasik o zamanlar bir öğretmen arkadaş geldi. Güvenlik soruşturmasından dolayı uzun sürüyor. Konu sahibi bende çekingenimdir bu konularda. Hoşlandığım bi adam vardı üstelik kendime göre gayette konuşmaya çalışıyordum abartmadan:)adam açılmadı bende hoşlanmadığını düşündüm sonra tesadüf ortak tanıdığımız çıktı. Abla devreye girince ona demiş ki " Hiç emin olamıyordum, rengini belli etmiyordu." Biz sanıyoruz ki her erkek hoşlanırsa mutlaka açılır..oyle olmuyor. Kimisi reddedilmekten korkuyor, gurur yapabiliyor. Ustelik siz daha çok yenisiniz ve aynı ortamdasınız..hoslaniyor mu bilemeyiz ancak renginizi belli etmezseniz hiç anlayamayacaksiniz1,5 ay once hangi atamayla yeni atandin ben onu merak ettim.atama olmadi ki
Başka yorum kızlar seviyomu sizce
işyerlerinde çok ekleme olmuyor aslında. erkek öğretmen iş arkadaşım çok azdır sosyal medyamda . herkese istek atmak hoş olmayabilirAynen madem yenisiniz diğer hocalara da istek atın arada o da kaynar gider :))
Okulda kimin kime baktığı diğer öğretmenler tarafından çabuk fark edilir. Dikkatli olun aranızda bir şeyler oluşmadan çocuk urkmesin. Sizi uzaktan tanımaya çalışıyor olabilir. Yeni gelmişsiniz sizi rahatsız etmek istemiyor da olabilir. Bu süreçte siz de onu iyice ölçüp tartma fırsatı bulabilirsiniz. Acele ediyorsun. Bir buçuk ayda seni ne kadar tanımış olabilir ki....Ben de ogretmenim, okuldaki bekar öğretmenleri bir an önce başgöz etme gibi kötü bir huyumuz var. Elbet çıkar bir hayırseverKendisi neden adım atmıyor sevmiyor mu acaba
İlk defa duydum boyle bir seyKızlar hoşlandığınız adamdan sürekli yardım istemeniz gerekiyormuşAdam bir yerden sonra “neden sürekli buna yardım ediyorum ya seviyorum demek ki” diye aşık olabilirmiş.
Bu da böyle bir bilgi işte belki birilerinin işine yarar![]()
Okulda kimin kime baktığı diğer öğretmenler tarafından çabuk fark edilir. Dikkatli olun aranızda bir şeyler oluşmadan çocuk urkmesin. Sizi uzaktan tanımaya çalışıyor olabilir. Yeni gelmişsiniz sizi rahatsız etmek istemiyor da olabilir. Bu süreçte siz de onu iyice ölçüp tartma fırsatı bulabilirsiniz. Acele ediyorsun. Bir buçuk ayda seni ne kadar tanımış olabilir ki....Ben de ogretmenim, okuldaki bekar öğretmenleri bir an önce başgöz etme gibi kötü bir huyumuz var. Elbet çıkar bir hayırsever![]()