Çok seviyorum

1,5 ay once hangi atamayla yeni atandin ben onu merak ettim.atama olmadi ki

Başka yorum kızlar seviyomu sizce
Bir ögretmen olarak şu cümleyi kurmanız hiç hoşuma gitmedi. Olayı yaşıyan sizsiniz. Hala sormanız ilginç.
17 yasında ögretmenine aşık olmus liseli ergen gbi davranıyorsunuz...

1,5 ay once hangi atamayla yeni atandin ben onu merak ettim.atama olmadi ki
Doğru evet bizim okulada yaklasik o zamanlar bir öğretmen arkadaş geldi. Güvenlik soruşturmasından dolayı uzun sürüyor. Konu sahibi bende çekingenimdir bu konularda. Hoşlandığım bi adam vardı üstelik kendime göre gayette konuşmaya çalışıyordum abartmadan:)adam açılmadı bende hoşlanmadığını düşündüm sonra tesadüf ortak tanıdığımız çıktı. Abla devreye girince ona demiş ki " Hiç emin olamıyordum, rengini belli etmiyordu." Biz sanıyoruz ki her erkek hoşlanırsa mutlaka açılır..oyle olmuyor. Kimisi reddedilmekten korkuyor, gurur yapabiliyor. Ustelik siz daha çok yenisiniz ve aynı ortamdasınız..hoslaniyor mu bilemeyiz ancak renginizi belli etmezseniz hiç anlayamayacaksiniz

Canım bir çok erkek de ilişkiyi başlatma konusunda utangaç ve red edilme korkusu var. Üstelik aynı yerde çalışıyorsunuz onun açısından baktığında kabul edilmediği red edildiğini hissettiğinde okulda aynı rahatlığı yaşayamayacak. Aynı iş yeri riskli bir durumdur ciddi olmayan bir ilişki büyük sıkıntı yaratır neyicede yüz yüze bakacaksınız. Bende sosyal medyadan takip ve gerçekten işgilendiğine emin olmanızı tavsiye ederim.

Öncelikle "seviyor mu sevmiyor mu" demek için öyle erken ki.

Kimse bir kere gulumsedigi, konuştuğu, hoş geldiniz dediği kişiyi "sevmez", bahsettiginiz hoşlanma. Bu mantıkla ben çalıştığım herkesi seviyor olurdum ki sizin tekrar bir konuşma imkânınız bile olmamış.

İkinci olarak, çekingen olmak yerine bir kere adım atıp konusma ortamı hazırlayın ve sonra ondan bekleyin. Zaten ilgisi varsa değerlendirir, yoksa denemeye de gerek yok. Sürekli tek tarafın adım attığı ilişkiden hayır gelmiyor.

Başka yorum kızlar seviyomu sizce

Ne sevmesi yahu bi hoşlansın önce az sabret :)
Ben eşimle ilk tanıştığımda çok etkilenmiştim ondan ,yaklaşık yirmi gün sonra beni sevdiğini söylemişti “erken değil mi” diye düşünmüştüm ki görüşmelere gayet seke seke gidiyordum :) ilişki konusunda fazla tecrübesizsin belli ki.. seviyor mu aşık oldum vs vs..

Cekingen misin biraz ? 1 bucuk ayda hic mi diyalog kurulmaz.Yeni atandigimda bende boyle bir ask yasamistim okuldan bir ogretmenle.Riskleri de var guzelligi de ama bu kadar iletisimsizlik normal degil.

Kendisi neden adım atmıyor sevmiyor mu acaba
Okulda kimin kime baktığı diğer öğretmenler tarafından çabuk fark edilir. Dikkatli olun aranızda bir şeyler oluşmadan çocuk urkmesin. Sizi uzaktan tanımaya çalışıyor olabilir. Yeni gelmişsiniz sizi rahatsız etmek istemiyor da olabilir. Bu süreçte siz de onu iyice ölçüp tartma fırsatı bulabilirsiniz. Acele ediyorsun. Bir buçuk ayda seni ne kadar tanımış olabilir ki....Ben de ogretmenim, okuldaki bekar öğretmenleri bir an önce başgöz etme gibi kötü bir huyumuz var. Elbet çıkar bir hayırsever :KK19:

Son düzenleme:
Kızlar hoşlandığınız adamdan sürekli yardım istemeniz gerekiyormuş :KK53: Adam bir yerden sonra “neden sürekli buna yardım ediyorum ya seviyorum demek ki” diye aşık olabilirmiş.

Bu da böyle bir bilgi işte belki birilerinin işine yarar :KK70:
İlk defa duydum boyle bir sey

Okulda kimin kime baktığı diğer öğretmenler tarafından çabuk fark edilir. Dikkatli olun aranızda bir şeyler oluşmadan çocuk urkmesin. Sizi uzaktan tanımaya çalışıyor olabilir. Yeni gelmişsiniz sizi rahatsız etmek istemiyor da olabilir. Bu süreçte siz de onu iyice ölçüp tartma fırsatı bulabilirsiniz. Acele ediyorsun. Bir buçuk ayda seni ne kadar tanımış olabilir ki....Ben de ogretmenim, okuldaki bekar öğretmenleri bir an önce başgöz etme gibi kötü bir huyumuz var. Elbet çıkar bir hayırsever :KK19:

Bu yoruma çok güldüm. Dimi illa evlendireceğiz birilerini :)

Back
X